Ζητούμενο η πρόκριση

manchester city

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στους χθεσινούς εορτάζοντες. Σε ρυθμούς Champions League κινείται  η σημερινή μέρα με τα play – off της διοργάνωσης να κάνουν πρεμιέρα σήμερα με αρκετά σημαντικά και αμφίρροπα ζευγάρια. Η στήλη θέλοντας να έχει πρώτα από όλα ξεκάθαρη άποψη για τις ομάδες δεν θα κάνει μεγάλα ανοίγματα και έτσι το ποντάρισμα θα αφορά μια και μόνη αναμέτρηση.

Ως τον πιο μεγάλο στόχο αντιμετωπίζουν φέτος στην Μάντσεστερ Σίτυ την διάκριση στο Champions League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ωστόσο θα πρέπει πρώτα από όλα να εξασφαλίσει την είσοδο της στην φάση των ομίλων, με την Στεάου Βουκουρεστίου να αποτελεί το μοναδικό εμπόδιο. Οι Ρουμάνοι σίγουρα δεν μπορούν να φοβίσουν την Αγγλική ομάδα και το σημερινό παιχνίδι πιθανότατα θα αποτελέσει έναν μονόλογο για τους Άγγλους, που θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν την πρόκριση από σήμερα. Η απόδοση του διπλού με -1 Ασιατικό Χάντικαπ των φιλοξενουμένων μπορεί να αποτελέσει μια αξιόλογη επιλογή και θα την στηρίξουμε με αρκετά σημαντικό ποντάρισμα.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις θα προτιμήσουμε την αποχή θέλοντας να δούμε πρώτα πως αντιδρούν κάποιες ομάδες μετά την μεταγραφική τους ενίσχυση και να ασχοληθούμε πιο ουσιαστικά στις επαναληπτικές αναμετρήσεις της επόμενης εβδομάδας. Καλό βόλι και καλές βουτιές σε όσους έχουν ακόμα αυτό το προνόμιο.

President

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus