Με ρίσκο στη Στοκχόλμη

Albania 0-1 Italy

Καλησπέρα σας. To εξαιρετικό 1Χ του 2.35 ήρθε χθες στο Λουξεμβούργο-Ουγγαρία 2-1, δικαιώνοντας απόλυτα τη στήλη. Οι θεωρίες συνομωσίας δεν επαληθεύτηκαν με το Χ του 3.22 στο Ρουμανία-Τουρκία 1-1, είχαμε τονίσει ότι σαν fun bet έπρεπε να αντιμετωπιστεί, το συνολικό πρόσημο ήταν θετικό χθες για τη στήλη.

Κάντε LIKE στην σελίδα του Betoworld στο Facebook!

Απόψε η Σουηδία υποδέχεται την Ιταλία στη Στοκχόλμη, με τους γείτονες να μην είναι στα καλύτερα τους, αλλά να έχουν τη φανέλα και τη νοοτροπία για να πάρουν το εισιτήριο. Η πρόκριση της Ιταλίας δεν έχει στοιχηματική αξία, αυτό που μετράει είναι τι θα γίνει απόψε, με την ισοπαλία και το Under να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες. Οι Σουηδοί πάντως είναι σε άριστη κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά και θα τα δώσουν όλα, στο κατάμεστο «Φρέντς Αρίνα» (έχει γίνει sold out).

Παίξτε νόμιμα στη Novibet

Η «Σκουάντρα Αντζούρα» αναμένεται να στηριχθεί στην άμυνα της, δύσκολα θα ανοίξει το ματς ειδικά στο πρώτο μέρος. Όσο περνάει η ώρα οι δύο ομάδες θα είναι και πιο προσεκτικές, ειδικά αν το πρώτο μέρος λήξει χωρίς σκορ. Εκτιμώντας ότι θα έχει γκολ το παιχνίδι, θα ρισκάρουμε. Να μπουν περισσότερα γκολ στο β’ μέρος είναι στο 2.20 κι αυτό είναι το ρίσκο που θα πάρουμε, με την απόδοση που το συνοδεύει να δείχνει το μέγεθος του.

Μάνος Κασσωτάκης

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus