About us (update).

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Betoworld. Όπως παρατηρήσατε οι πιο παλιοί επισκέπτες του site, έχουν γίνει κάποιες μεγάλες αλλαγές και στο παρουσιαστικό του site αλλά και στο έμψυχο δυναμικό του, αφού πλέον μιλάμε για πρώτης γραμμής ενίσχυση σε όλα τα μέτωπα.

Αναλύσεις: Πλέον στο site, θα αναλύουν τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης φτασμένοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα αθλητικά site/ραδιόφωνα της χώρας. Δημοσιογράφοι όπως οι Κοτσιμπός, Γαρίδης, Φίλιος, Παναγιώτου κ.λ.π θα προσθέσουν στο Betoworld την ποιότητα και την εγκυρότητα που χρειάζεται ώστε να κάνει το μεγάλο άλμα και να πιάσει τους στόχους που έχει θέσει. Στο Betoworld οι αναλύσεις των πρωταθλημάτων θα πάρουν καθαρά στοιχηματικό χαρακτήρα και όλο το team θα εστιάζει στα ματς που «βλέπει» αξία και στις σημαντικές πληροφορίες κάθε αγώνα, χωρίς να σας ζαλίζει με ασήμαντες λεπτομέρειες και χωρίς να αναλύει αγώνες πρωταθλημάτων καταλήγοντας στο συμπέρασμα NO BET. Για το team του Betoworld σημασία έχουν μόνο τα παιχνίδια που υπάρχει ξεκάθαρη άποψη. Φέτος στο site θα μπορείτε να διαβάζετε αναλύσεις και σημεία για πάνω από 25 πρωταθλήματα.

Tipsters: Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, το betoworld θα γίνει το καλύτερο site προγνωστικών τα επόμενα χρόνια. Στην ήδη πετυχημένη συνταγή που ακούει στα ονόματα Ribery-Xάλαρη και το δικό μου(Stratos87), θα υπάρξει σημαντική ενίσχυση. Την φετινή σεζόν 8 νέα άτομα θα δοκιμαστούν στα προγνωστικά (κάποιοι από αυτούς αναλύουν και πρωταθλήματα) ενώ κάποιοι άλλοι θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να τελειώσουν την χρονιά με ένα καλό Yield(Alex-Geopas).

Στο τέλος της χρονιάς, θα υπάρξει αξιολόγηση και θα μείνουν οι καλύτεροι. Όσοι τελειώσουν την χρονιά με αρνητικό πρόσημο θα αντικατασταθούν από τους νικητές του tipster competetion.

Tipster Competition: To Betoworld εδώ και λίγους μήνες έχει συμμαχήσει και ενωθεί με το δίκτυο Fox, με σκοπό να βγει μέσω κοινής προσπάθειας ένα project, που θα αλλάξει την στοιχηματική αντίληψη του Έλληνα παίχτη και να ανεβάσει το επίπεδο σε πολύ υψηλά standard. Αυτό το site θα είναι ένα portal-oddscomparison με κουμπωμένο πάνω του και tipster competetion και θα βγεις σε 5 χώρες. Οι 5 καλύτεροι ανεξαρτήτου χώρας με το υψηλότερο yield εκτός από τα μηνιαία και ετήσια έπαθλα, θα μπουν στο team του Betoworld από την στοιχηματική σεζόν 16-17. Όπως καταλαβαίνετε θα κάνουμε τα πάντα ώστε μέχρι του χρόνου να υπάρχει ένα team στο site, που να μπορείτε να το εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια ώστε να σας οδηγεί στο ταμείο.

Layout: Ήδη έχει γίνει πιο μοντέρνο το site, αλλά θα γίνονται συνεχώς αισθητικές και τεχνολογικές βελτιώσεις, ενώ θα κουμπωθεί και ένα μεγάλο κομμάτι στατιστικών, βαθμολογιών αλλά και professioanal tools μέχρι το τέλος της χρονιάς. Από την μεριά μας στοχεύουμε στην συνεχή βελτίωση του site.

Stratos87: Από την μεριά μου φέτος δεν θα υπάρχει χρόνος για πολλά tips, για αυτό στην θέση μου για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ ήρθε ο Φάνης Παναγιώτου, ένας δημοσιογράφος/tipster αρκετά έμπειρος για την ηλικία του, που εκτός από τα ματς της Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, θα προσφέρει την βοήθεια του, μαζί με τον Ribery και στα ματς του NBA ώστε να υπάρχει η κατάλληλη συνέπεια σε καθημερινό ρυθμό. Εγώ θα προσπαθήσω να δίνω κάποια tips όταν υπάρχει χρόνος και βλέπω κάτι αρκετά, ανεξαρτήτου αθλήματος. Παρόλα αυτά φέτος έχουμε να πούμε και να συζητήσουμε πολλά πράγματα μέσω της στοιχηματικής θεωρίας που θα βγει και στο Betoworld, αλλά και στο Foxodds που θα είναι online από πρώτη Νοέμβρη(λογικά).

Στήλες προγνωστικών: Από σήμερα 29/9/15, αναβαθμίσαμε τις στήλες μας φτιάχνοντας ότι πιο μοντέρνο μπορούσε να κάνει ο τεχνικός μας, με κύριο στόχο να αναβαθμίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας + να κατοχυρώσουμε από όλα τα παιδιά που δίνουν tips. ότι ποτέ όχι μόνο δεν θα σβηστεί προγνωστικό, αλλά ούτε καν θα μπερδευτεί κάποιος ξανά. Η αλήθεια είναι ότι η προηγούμενη εφαρμογή ήτανε κάπως «αρχαία» και κάποια από τα παιδιά δεν μπορούσαν να την κατανοήσουν 100%.

Πλέον οι κανόνες είναι απλοί και ξεκάθαροι. Oποιος περνάει tip και το δημοσιεύει έχει μόνο 10 λεπτά χρόνο να το διορθώσει αν κάπου έχει κάνει λάθος, μόλις περάσει το δεκάλεπτο χάνει το δικαίωμα διαχείρισης του tip. Έτσι εξασφαλίζουμε την διαφάνεια 100%. Τέλος σε περίπτωση που το προγνωστικό που έχει δώσει στο άρθρο του λέει για παράδειγμα 30 ευρώ ενώ μέσα στην στήλη του έχει περάσει κατά λάθος 20 ή 40, θα μετράει αυτόματα το ποσό που έχει δώσει στην στήλη.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση/συμμετοχή ή προτεινόμενη αλλαγή με θέμα το Betoworld, μπορείτε να μου στείλετε ένα mail εδώ stratos0707@gmail.com

 

Η ιστορία του Betoworld.

Μέσα Φλεβάρη του 2013 ξεκίνησαν όλα, όταν ένα καλό φιλαράκι μου ο Γιώργος θέλησε να τρέξει μια πειραματική σελίδα, που θα είχε σαν ταυτότητα τα αθλητικά νέα και με ρώτησε αν ήθελα να γράφω για στοίχημα, αφού ήξερε ότι ασχολούμαι αρκετά και ότι πάω πολύ καλά. Αυτό που δεν ήξερε όμως, ήτανε ότι στον μήνα πάνω το στοιχηματικό κομμάτι θα υπερτερούσε κατά πολύ της αθλητικής ενημέρωσης και έτσι γεννήθηκε το πρώτο μας site, το prognostikastoixima.blogspot.gr. Μέσω αυτού, κάναμε τα πρώτα μας βήματα στον χώρο και μέσα στους επόμενους μήνες μας έμαθε περισσότερος κόσμος.

Το prognostikastoixima.blogspot.gr πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού αν και ήτανε μια εντελώς ερασιτεχνική προσπάθεια σε ένα απλό blogger-site, το απίστευτο στοιχηματικά πεντάμηνο, από τον Σεπτέμβρη του 2013 μέχρι και τον Γενάρη του 2014 οδήγησε σε εκτόξευση της επισκεψιμότητας του site σε σημείο και εμείς οι ίδιοι να την ψωνίσουμε λίγο και μιλάω κυρίως για τον εαυτό μου αφού είχαμε βγάλει όλοι πολύ καλά χρήματα (από τα Tips αποκλειστικά) + σαν blogger-site είχαμε πιάσει ταβάνι. Αυτή η αύξηση των επισκεπτών για όσους δεν γνωρίζουν, ήρθε από το εκπληκτικό yield που είχαμε στην στήλη του ποδοσφαίρου (έφτασε μέχρι και 23%) με τα περιβόητα σκοράκια, τα πολύ καλά tips του Ribery στο τένις και κυρίως από τα ασυναγώνιστα live tips που δίναμε στο chat του site, σχεδόν όλη μέρα και όλη νύχτα (NBA) πάντα σε σοβαρές αποδόσεις.

Τον Γενάρη του 2014 έγινε η μετάβαση από το prognostikastoixima.blogspot.gr στο Betoworld.gr καθώς πλέον με την καθημερινή στήριξη του κόσμου η αλλαγή σε ένα πιο σοβαρό site ήτανε επιβεβλημένη . Στο team υπήρξαν και αποχωρήσεις με κυριότερη την αποχώρηση του κολλητού μου του Γιώργου που στράφηκε στον χώρο του online casino, αλλά και προσθήκες. Στο νέο site οι απαιτήσεις του κόσμου ήτανε πολύ μεγάλες και η ιδέα να υπάρξει μέσα στο site, μια vip σελίδα με τα πιο δυνατά μας σημεία, είχε πέσει στο «τραπέζι» από ορισμένα μέλη μας, κάτι που μας έβαλε σε σκέψεις και αφού για 15-20 μέρες έκανα μια εκτεταμένη και σοβαρή έρευνα πάνω σε αυτές τις σελίδες και είδα τα χάλια και την κοροϊδία διάφορων «μάγων» που έδιναν από στημένους αγώνες της Premier League παρακαλώ…Μέχρι και βασικές προτάσεις του 1.30 και 1.35 που αν έβγαιναν, πανηγύριζαν λες και λύσανε το πρόβλημα της ζωής τους, πήρα την μεγάλη απόφαση μαζί με τον φίλο μου και συνεργάτη μου Ribery, να τρέξουμε και εμείς μια Vip σελίδα ταυτόχρονα με την απλή του Betoworld, που συνεχίσαμε να δίνουμε free tips.

Τα αποτελέσματα λίγο πολύ γνωστά, 2750+ κέρδος μέσα σε 3.5 μήνες που τρέξαμε την σελίδα, με μέσο όρο πονταρισμάτων τα 34 ευρώ και όσοι μας ακολούθησαν-στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια και δημιούργησαν μια σοβαρή κάβα σε γρήγορο χρονικό διάστημα και ωρίμασαν στοιχηματικά μαθαίνοντας κάποιους extra έξυπνους τρόπους παιχνιδιού. Με τους περισσότερους από αυτούς κράτησα μια επαφή, μέσω skype ή fb και διαπίστωσα ότι μετά από την συμμετοχή τους στην VIP στήλη του Betoworld άλλαξαν αισθητά τον τρόπο παιχνιδιού τους προς το καλύτερο, αφού κατάλαβαν για τα καλά ότι το στοίχημα είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι τζόγου. Πλέον μετά το τέλος της (ίσως) πιο πετυχημένης Vip στήλης και αφού πήραμε και την σφραγίδα της παραδοχής του κόσμου + την «παιδική» ηθική ικανοποίηση ότι είμαστε από τους καλύτερους στα tips κλείνουμε το σκέτο κεφάλαιο για τα προγνωστικά στοιχήματος, στοχεύοντας στην δημιουργία ενός πιο ολοκληρωμένου site.

Ο στόχος μας.

Ο αρχικός στόχος μας πλέον είναι να κάνουμε το site καλύτερο και πιο ποιοτικό όσο περνάει ο καιρός, χωρίς όμως να χάσει την αρχική παρεΐστικη ταυτότητα του και μέσα από την σελίδα να προσπαθήσουμε να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις που έχουμε πάνω στο στοίχημα σε όλους όσους «ψάχνονται» ώστε να γίνουν καλύτεροι παίχτες και να φτάσουν στο σημείο να τα περνούν από τις εταιρίες και όχι να τις ταΐζουν. Αυτό φυσικά για να γίνει θέλει πολύ δουλειά, πολύ γράψιμο hardcore στοιχηματικής θεωρίας από την μεριά μας και διάβασμα και εφαρμογή της φιλοσοφίας μας από την μεριά σας.Εξάλλου το να καταφέρεις κάποιον μεσομακροπρόθεσμα να μάθει να παίζει σωστά είναι 10 φορές πιο σημαντικό και χρήσιμο, από το να του δώσεις 50 ή 100 σωστά tips. Είμαστε βέβαιοι ότι έχουμε πολλά να προσφέρουμε στον χώρο και αυτό θα αποδειχτεί τα επόμενα χρόνια.

Ο μεσομακροπρόθεσμος στόχος μας όμως, είναι να μαζέψουμε στο Betoworld σοβαρούς και δυνατούς παίχτες, που θα προστεθούν στον κύκλο αυτών των παιχτών που προϋπάρχουν από την Vip σελίδα μας και να φτιάξουμε για όλους μια prive κοινότητα στο μέλλον, που θα μπορούν να μιλάνε με εμάς και με τα άλλα μέλη του site κατ’ επιλογή τους, ώστε να ανταλλάζουν απόψεις και προτάσεις γύρω από δυνατά σημεία και προχωρημένες τακτικές στρατηγικής γύρω από το online betting.

H φιλοσοφία μας.

Το Betoworld είναι η συνέχεια του prognostikastoixima.blogspot.gr όπως σας προείπα, κάτι που σημαίνει ότι είναι συνυφασμένο με την πλάκα τον χαβαλέ και την αλληλοβοήθεια στα tips μεταξύ των μελών. Αυτό το site ήτανε, είναι και θα παραμείνει παρεΐστικο για πάντα, όποιος γίνεται μέλος, εννοείτε δωρεάν, θα μπορεί να συμμετέχει και να βλέπει το chat και τα live tips με την προϋπόθεση ότι δεν θα βρίσει ποτέ αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο, όποιος βρίσει θα διαγράφεται αυτόματα από μέλος. Τα μέλη μας θα έχουνε αρκετά προνόμια και extra unique προσφορές από τις εταιρίες κάθε μήνα. Επίσης θα έχουν πρόσβαση σε κλειδωμένα πεδία του site, όπως στο chat.