Απόλυτη επιβεβαίωση του Betoworld για το κανόνι των δύο στοιχηματικών εταιριών!

louketo-podosfairo

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες όσον αφορά το ενδεχόμενο και ορατό λουκέτο των δύο στοιχηματικών εταιριών για τις οποίες πρώτο το Betoworld φρόντισε να ενημερώσει εγκαίρως. Πολλοί ήταν αυτοί που πρόλαβαν να σηκώσουν ότι υπόλοιπο είχαν μέσα προτού μπλέξουν με διάφορες γραφειοκρατικές διαδικασίες και με τεράστιες καθυστερήσεις στις πληρωμές. Κι αν στη μια περίπτωση δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα, στη δεύτερη περίπτωση φαίνεται πως τα ζητήματα με τους παικτικούς λογαριασμούς θα διευθετηθούν χωρίς όμως να υπάρχει κάτι οριστικά και χρονικά προσδιορισμένο.

Για να πιάσουμε λοιπόν τα θέματα με τη σειρά, είχαμε φωτογραφίσει την εταιρία που με μαθηματική ακρίβεια θα έβαζε λουκέτο αργά ή γρήγορα. Ο λόγος για την Bet8 που για καιρό λειτουργούσε με μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών, αόριστους όρους μπόνους και γενικότερα η ερασιτεχνική διαχείριση από τους ιθύνοντες της εταιρίας, ήταν τα πρώτα αρνητικά σημάδια. Στη συνέχεια υπήρξε και η πληροφόρηση από μέσα πως ήταν θέμα ημερών να σκάσει κανόνι και πως να μη γινόταν αυτό άλλωστε με την κατάσταση να έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ευτυχώς προλάβαμε πολλούς και ζήτησαν αναλήψεις έγκαιρα, αποφεύγοντας καταστάσεις που δημιουργούν άγχος.

Η δεύτερη περίπτωση ήταν κάτι το μη αναμενόμενο ακόμα και γι’ αυτούς που είναι χρόνια στα πράγματα και γνωρίζουν τις εξελίξεις από μέσα. Η Callbet με κάτι περισσότερο από ένα χρόνο ζωής στο ιντερνετικό στοίχημα,  θυγατρική της Betshop και με την εγγύηση της B2B δεν έδειχνε να έχει κάποιο πρόβλημα καθώς ήταν άψογη στις πληρωμές των παικτών της, των συνεργατών και στην εξυπηρέτηση όμως εδώ και λίγες ημέρες διέκοψε τη λειτουργία της. Προς το τέλος Μαΐου όμως μαθεύτηκε πως είναι θέμα ημερών να βάλει λουκέτο κι αυτή με τη σειρά της. Ο βασικότερος λόγος όπως μάθαμε είναι η διαχείριση της εταιρίας από το team που την έτρεχε. Αν και άρχισε εντυπωσιακά τους πρώτους μήνες λειτουργίας της στην συνέχεια έβγαζε εικόνα παρατημένης εταιρίας. Εδώ δεν υπάρχει πάντως κανένα θέμα με τις πληρωμές των παικτών λόγω της B2B, οι οποίοι θα πληρωθούν κανονικά αν δεν πρόλαβαν να σηκώσουν τα χρήματά τους.

Το Betoworld δικαιώθηκε πανηγυρικά για την έγκαιρη πληροφόρηση αφού λίγες μέρες μετά και χωρίς να έχει διαρρεύσει τίποτα στο διαδίκτυο οι εν λόγω εταιρίες έβαλαν λουκέτο. Ελπίζουμε να γλιτώσαμε αρκετούς από την άχαρη διαδικασία να διεκδικούν τα δικά τους χρήματα μέσω e-mail ή με άλλους τρόπους επικοινωνίας που αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολο αν είναι σε θέση να πάρουν σαφείς απαντήσεις για το πως και κυρίως το πότε θα τους επιστραφούν.

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus