Arbitrage Betting (Sure Bets) 2015 – Στοχοποιήσεις και αυτοπροστασία

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Με μια μικρή αλλά αναγκαία καθυστέρηση λόγω των εξελίξεων που θα αναφέρω παρακάτω, το τρίτο και ίσως πιο ενδιαφέρον άρθρο της σειράς Arbitrage Betting – Sure Bets είναι πλέον στην διάθεση σας.

Καταρχάς πριν μπούμε στο κυρίως θέμα θα ήθελα να τονίσω ότι ο οδηγός μου, για το Arbitrage Betting είναι προσαρμοσμένος απόλυτα πάνω στο Ελληνικό κοινό και εννοείται ότι γράφτηκε πάνω στις συνθήκες που αντιμετωπίζει ένας Έλληνας επίδοξος Arber.

Προφανώς αν έγραφα τον οδηγό για κάποια άλλη χώρα, που οι διαθέσιμες στοιχηματικές και ανταλλακτήρια θα ήτανε πολύ περισσότερα, θα είχε γραφτεί εντελώς διαφορετικά.

Ο λόγος που άργησα να ποστάρω το νέο άρθρο ήτανε ο εξής (όπως απάντησα και σε έναν φίλο μέσω σχολίων), θεώρησα χρέος μου μετά τα υψηλά views-comments που έκαναν τα πρώτα δυο άρθρα της σειράς, να σας στρώσω έναν δρόμο που θα παίξετε μπάλα άφοβα, χωρίς κακοτοπιές και χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο.

Τι εννοώ με αυτό?

Πριν περίπου 2.5 μήνες μια νέα και φιλόδοξη, όπως έδειχνε μέχρι τότε στοιχηματική, με τρομερές αποδόσεις η Gobetgo, η οποία ήτανε και Arb-Friendly έκλεισε σε μια νύχτα και εκατοντάδες παίχτες – arbers χάσανε τα λεφτά τους. Αυτό το έργο το βλέπουμε επανειλημμένα  οι πιο παλιοί στο χώρο τα τελευταία χρόνια, για αυτό θα πρέπει να προσέξετε πολύ σχετικά με το ποιες στοιχηματικές θα βάλετε στην ατζέντα σας όταν αρχίσετε να ασχολείστε με το arbing, διότι θέλει μεγάλη προσοχή και εμπειρία το όλο θέμα.

Το Betoworld και εγώ προσωπικά θα σας προτείνω όλες τις στοιχηματικές που μπορούν να σας βοηθήσουν στο νέο σας «επάγγελμα» αξιολογώντας τες μια-μια αλλά δεν θα σταματήσω εκεί, καθώς έχω πάρει για εσάς exclusive προσφορές από την Neteller που θα τρέχουν συνεχώς τους επόμενους μήνες, ώστε να σας βοηθήσω στα πρώτα βήματα σας στον χώρο και φυσικά μέσω comments-mails-Φορουμ (θα βγει τις επόμενες μέρες), θα είμαι πάντα κοντά σας για οποιαδήποτε απορία έχετε επί του θέματος οπότε μην αγχώνεστε για τίποτα.

Στα δυο προηγούμενα άρθρα της σειράς, ανέφερα και τόνισα το πεντάπτυχο, «τι χρειάζομαι για να ξεκινήσω»! Δείτε εδώ μετά την πέμπτη παράγραφο. Τώρα προχωράμε με το «τι πρέπει να ξέρω για την πραγματικότητα πάνω στο Arbitrage Betting στην Ελλάδα».

 • Δεν υπάρχει Ελληνική στοιχηματική που να είναι Arb-Friendly.
 • Δεν είναι όλες οι στοιχηματικές 100% έμπιστες, υπάρχουν στοιχηματικές ακόμα και μέσα στις 24 που έχουν προσωρινή άδεια που είναι αναξιόπιστες.
 • Οι Ελληνικές στοιχηματικές θα σε μπλοκάρουν άμεσα αν κάνεις  arbing, ειδικά από arb alert services, δες εδώ τον λόγο που δεν τα χρειάζεσαι.
 • Για να κάνεις Arb πρέπει αναγκαστικά να παίξεις τουλάχιστον σε Grey στοιχηματικές . Στοιχηματικές δηλαδή που δεν έχουνε προσωρινή άδεια,  αλλά δεν είναι και στην Blacklist της Ε.Ε.Ε.Π.
 • Υπάρχουν στοιχηματικές  που είναι super arb friendly, όπως η Pinnacle που είναι Blacklist και αν παίξεις είσαι παράνομος σύμφωνα με την Ε.Ε.Ε.Π, πολλοί παίζουν σε αυτές τις στοιχηματικές με δική τους ευθύνη μέσω agent.

Και αφού πλέον ξέρετε ακριβώς που ζείτε και τι συνθήκες επικρατούν, πάμε να αναλύσουμε πως οι στοιχηματικές στοχοποιούν τους arbers από πιθανά λάθη που κάνουν, τι πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγει ένας arber ώστε να έχει κάποια αυτοπροστασία, αλλά και τι προτείνει το Betoworld ως safe τρόπο ώστε για να ασχοληθεί κάποιος με το arbing.

Σημαντικά λάθη που πρέπει να αποφεύγετε

 1. Καταρχάς σε Ελληνικές στοιχηματικές ειδικά, μην κάνετε ΠΟΤΕ arb μέσω arb alert services.
 2. Οι στοιχηματικές όταν κάνετε καταθέσεις με οποιαδήποτε τρόπο, Neteller-Skrill-Bank transfer κ.λ.π πληρώνουν ένα ποσοστό από την κατάθεση στον εκάστοτε έμπορο, άρα απεχθάνονται τους παίχτες που «μπαινοβγάζουν»  χρήματα σε αυτές. Όταν κάποιος βάζει 1000 ευρώ στην Mybet και 1000 στον Stoiximan και με το που διευθετηθεί το Bet στον Book, πάει να κάνει ανάληψη και την επόμενη ή την μεθεπόμενη ημέρα ξανακάνει κατάθεση και ου το καθεξής, ενοχλεί τις στοιχηματικές και σίγουρα οι πιθανότητες να γίνει αντιληπτός  μεγιστοποιούντε.
 3. Το Arbitrage μεταξύ 2 στοιχηματικώναν θέλετε να το δείτε μεσομακροπρόθεσμα είναι λάθος, από την μια πλευρά πρέπει να είναι ανταλλακτήριο, το ]Matchbook είναι το μοναδικό ανταλλακτήριο που δεν είναι Blacklisted, ενώ από την άλλη ένας Book.
 4. Το να βάζετε παραπάνω από το 2/5 του κεφαλαίου σας σε ένα arb το οποίο δεν έχει μεγάλη ανταποδοτικότητα , είναι μέγα λάθος. Διότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο.
 5. Το μεγαλύτερο όμως λάθος είναι αυτό που γίνετε στην παρακάτω φώτο, αν υποθέσουμε ότι κάποιος έχει βρει ένα καλούτσικο arb, με απόδοση 4% και πάει σε ένα Surebet Calculator και παίξει τα ακριβή ποσά που θα του δώσει η μηχανή, κάνει ΜΠΑΜ ότι είναι Arber και κάνει το μεγαλύτερο δυνατό λάθος που είναι εφικτό κάποιος να κάνει. Ποιος λογικός παίχτης θα έπαιζε 456.49 ευρώ σε ένα στοίχημα? Μόνο ένας arber θα το έκανε αυτό. Εννοείτε ότι ούτε το 456 είναι λογικό, θα βάλετε 450 και 450 και όπου κάτσει αλλιώς την διαφορά τιμής θα την μοιράσετε στο live.

Έχοντας διαβάσει προσεκτικά πλέον και τα 3 άρθρα του οδηγού, έχετε μια πολύ καλή θεωρητική γνώση για το πια πρέπει να είναι τα πρώτα σας βήματα γύρω από το arbing και το τι θα πρέπει να αποφύγετε ώστε να παίξετε με ασφάλεια. Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε τις στοιχηματικές που σας προτείνω ως Must επιλογές, με κριτήριο 3 πράγματα, όρια, πόσο arb-friendly είναι – εμπιστοσύνη στην στοιχηματική.

Arb Friendly στοιχηματικές

Pinnacle: Η στοιχηματική αυτή είναι ο παράδεισος για κάθε επίδοξο arber και ένας σοβαρός λόγος να μεταναστεύσουν όσοι δεν μπορούν να παίξουν εκεί νόμιμα 🙂 , αφού όπως προείπαμε για τους Έλληνες παίχτες η Pinnacle θεωρείται παράνομη, πάνω της βγάζουν μεροκαματάρες εκατοντάδες arbers σε όλο τον πλανήτη. Είναι 100% Arb Friendly, 100% αξιόπιστη με super όρια και γρήγορες αναλήψεις.

BetRally: Πρόκειται για το αδερφάκι της 10Bet, κάτι που σημαίνει αυτόματα ότι είναι 100% αξιόπιστη, οι αποδόσεις της στο ποδόσφαιρο δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, αλλά στο μπάσκετ και ειδικά στο ΝΒΑ οι ευκαιρίες είναι καθημερινές. Επίσης ενδιαφέρον Arbs βγάζει συχνά με την Bet365 σε Tennis,Hockey, Volley και λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, τα όρια της είναι μικρά αρχικά, αλλά όσο πλησιάζει η ώρα του αγώνα ανεβαίνουν αισθητά. H Betrally δεν είναι 100% Arbitrage Friendly αλλά σίγουρα αν δεν την ματώσετε θα μπορείτε να παίξετε εκεί για καιρό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν ρίξετε μεγαλύτερο στοίχημα από το max όριο τότε το θα αποφασίσει ο trader αν θα το δεχτεί ή όχι.

Bet365: Η συγκεκριμένη στοιχηματική, είναι η μοναδική με προσωρινή άδεια που λόγω τους κύρους της, θα ανεχθεί κάποια arbs. Αυτό δεν σημαίνει αυτόματα όμως, ότι αν την ξεσκίσετε με μεγάλα πονταρίσματα, πάνω σε arbs που έχει παίξει πολύς κόσμος, δεν θα σας Limit-άρει το account σας. Εννοείται ότι είναι η πιο δημοφιλής και πληρέστερη στοιχηματικη παγκοσμίως για έναν μέσο παίχτη.

18bet: Είναι απλά μέσα στις 3 αγαπημένες μου στοιχηματικές , τα όρια της είναι τεράστια και μπορείς να ρίξεις όσα στοιχήματα θες. Π.χ Έχω ρίξει σχεδόν 5ψήφιο ποσό σε arb σε απόδοση στην 18bet 2.15 ας πούμε, κατευθείαν η απόδοση μετά το χτύπημα μου έπεσε στο 2.08 και μισή ώρα μετά, ανέβηκε ξανά η απόδοση στο 2.17 και πήρα και πάλι. Αξιόπιστη 100%, δεν είναι 100% arb friendly, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρέπει να κερδίζεις εκεί συνεχώς, όσο εφικτό μπορεί να είναι αυτό σε ένα arb, αλλά τα super όρια την καθιστούν must επιλογή.

Bets10: Αδερφάκι της Betsson η Bets10 που τρέχει υπό Τουρκική «σημαία». Είναι ασιατική στοιχηματική και αυτή, όπως η Betrally και η 18Bet, λόγω περιορισμένων επιλογών μετά τις Blacklist της E.E.E.Π αναγκαστικά μπαίνει στην λίστα μας, αν και δεν είναι στο Top5 των προτιμήσεων μου, κυρίως γιατί το Support τους είναι μέτριο. Είναι arb friendly, δεν έχει super αποδόσεις αλλά arbs βγάζει αρκετά.

Matchbook: Είναι κάτι παραπάνω από must, εφόσον η Betfair έφυγε από την Ελλάδα το Matchbook είναι μονόδρομος. Είναι ανταλλακτήριο όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι, κάτι που σημαίνει ότι όσο και να κερδίζεις εκεί, δεν θα σου βάλουν ποτέ όριο, διότι δεν τα παίρνεις από τις στοιχηματικές , αλλά από άλλους παίχτες που έχουνε στοιχηματίσει το αντίθετο από αυτό που πιστεύεις εσύ. Τα όρια σπάνια φτάνουν σε πενταψήφια νούμερα, αλλά οι αγορές γεμίζουν συνεχώς οπότε δεν θα έχετε πρόβλημα.

θα μπορούσα να προτείνω αρκετές στοιχηματικές  ακόμα που είτε είναι Blacklist οπότε θα έπρεπε να μπείτε στην διαδικασία να παίξετε με Vpn κ.λ.π κάτι που όμως δεν είναι νόμιμο και σαν Site δεν μπορώ να το επικροτήσω ούτε να το αναλύσω περεταίρω, είτε δεν έχω παίξει προσωπικά. Προτίμησα να εστιάσω σε 4 που ξέρω τους ανθρώπους που τις τρέχουν προσωπικά και συνεργάζομαι μαζί τους μέσω του Betoworld ώστε να μπορώ να επέμβω αν χρειαστείτε κάτι, εφόσον έχετε κάνει τις εγγραφές σας από το site μας. Από εκεί και πέρα για την Bet365 δεν χρειάζεται να πω κάτι αφού είναι Top Book εδώ και χρόνια. Ενώ η αναφορά στην Pinnacle έγινε ξεκάθαρα για να απαντηθεί μέσω του κειμένου μια ερώτηση που δέχομαι συχνά, σχετικά με τον πιο Book θεωρώ κορυφή ως Arb Friendly.

Πάμε να κάνουμε μια γρήγορη ανακεφαλαίωση τώρα σχετικά με το τι χρειάζεται ένας νέος arber για να ξεκινήσει να ασχολείται πρακτικά με το άθλημα + να σας δώσω κάποια extra tips.

Aνακεφαλαίωση:

 • Μελέτη σε θεωρητικό επίπεδο και ξεκάθαρη στρατηγική για το πως θα κινηθεί.
 • Σίγουρες και αξιόπιστες στοιχηματικές ώστε να παίξει μπάλα άφοβα.
 • Ηλεκτρονικό πορτοφόλι για άμεσες και συνεχής μεταφορές των χρημάτων του, εμείς προτείνουμε την Neteller.
 • Υπομονή πάνω από όλα, πρέπει να ξεκινήσετε με λίγα χρήματα στην αρχή.
 • Team διότι είναι δύσκολο ένας άνθρωπος μόνος του, να ξεκινήσει από το μηδέν και να ανέβει πολλά επίπεδα γρήγορα ώστε να βγάζει ένα καλό μηνιάτικο από μόνος του. Κάντε μικρές ομάδες 2-3 ατόμων, ώστε να αντιμετωπίζεται όλοι μαζί πιθανές δυσκολίες αλλά και να ψάχνεται τις αγορές για Arbs γρηγορότερα.

Extra Tips:

 1. Πρέπει να έχετε ξεμπερδέψει με τα Bonus των στοιχηματικών πριν ξεκινήσετε το Arbitrage Betting, δεν λέω να μην τα πάρετε, διότι είναι λάθος να χαρίζουμε λεφτά έστω και σε μορφή Bonus, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μπλέξουν arbing & bonus μαζί διότι υπάρχει ο κίνδυνος να παγώσει το κεφάλαιο σας μέχρι να εκπληρώσετε τους όρους τους bonus.
 2. Πολλές στοιχηματικές δεν έχουνε το κουμπί max bet, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δείτε το βάθος που έχει η αγορά, μέχρι να μάθετε περίπου εμπειρικά που κυμαίνεται η κάθε στοιχηματική  θα κάνετε το εξής: Αν έχετε βρει arb ανάμεσά σε μία στοιχηματική που βλέπετε τα όρια και σε μία που δεν τα βλέπετε, προφανώς θα ρίξετε πρώτα το ποσό που επιθυμείτε στην δεύτερη με γνώμονα το max bet της πρώτης. Αν τώρα είναι ανάμεσα σε 2 στοιχηματικές που δεν υπάρχει το κουμπί αυτό σε καμία, θα τα βάζετε σταδιακά 500-500 ή 1000-1000.
 3. Πρώτα τελειώνουμε την ταυτοποίηση με όλες τις στοιχηματικές και μετά ρίχνουμε το πρώτο μας στοίχημα εκεί, σε καμία περίπτωση το αντίθετο, καθώς αν έχετε να παίρνετε αρκετά λεφτά, είναι πολύ πιθανό η στοιχηματική να ζητήσει περισσότερα έγγραφα και γενικά να σας καθυστερήσει.
 4. Πρέπει να γνωρίζετε τους κανόνες διευθέτησης των αγορών τέλεια. Αν υποθέσουμε ότι σε έναν αγώνα τένις παραιτείται ένας αθλητής, τότε είναι πολύ πιθανό να έχετε πρόβλημα, διότι οι στοιχηματικές διευθετούν τα στοιχήματα διαφορετικά, π.χ στην Favbet κρίνουν τον νικητή ακόμα και από τον πρώτο πόντο, στην Matchbook μόνο αν παραιτηθεί κάποιος μετά το πρώτο σετ, ενώ στην Bet365 σε όποιο σημείο του παιχνιδιού και να παραιτηθεί, πάει Void, αυτά πρέπει να τα παίζεται στα δάχτυλα.
 5. Όταν θα κάνετε arb στο Matchbook, να συνυπολογίζετε πάντα και την προμήθεια  που είναι 1%.

Προτεινόμενο e-wallet για Arbitrage

Neteller

Πριν το επόμενο άρθρο της σειράς Arbitrage Betting που θα είναι πολύ hardcore και θα αναλύσει τις αδυναμίες της κάθε στοιχηματικής, θα ασχοληθούμε με το trading, έναν άλλον εύκολο τρόπο να βγάλεις χρήματα χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο.

Υ.Γ. Μέχρι τέλος του μήνα θα σας φέρω Exclusive Cashback προσφορές από Neteller, αλλά θα είναι για νέες εγγραφές από το site μας, με τον τρόπο αυτό θα έχετε από εμένα ένα μικρό Boost για το ξεκίνημα σας στο arbing. Bonus arbusers θα εξαιρεθούν της προσφοράς.

Υ.Γ 1 Αν θέλετε να κάνετε Arbing για πάντα χωρίς οι στοιχηματικές να σας βάζουν όρια, θα πρέπει να «σημαδεύετε» το κέρδος να μεταφέρεται στο ανταλλακτήριο και όχι να κερδίζετε στην στοιχηματική. Το πόσο εφικτό είναι αυτό είναι άλλο θέμα, αλλά γενικά πρέπει να το πιέζετε να κερδίζετε στο ανταλλακτήριο και να χάνετε στις στοιχηματικές.

Υ.Γ 2 Κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να κάνετε arbing πάνω σε Ελληνικές στοιχηματικές , καθώς θα κάψετε το προφίλ σας σχετικά γρήγορα, παρόλα αυτά αν παρουσιαστεί μια μεγάλη ευκαιρία, μην ρίξετε ποσά μεγαλύτερα από 300-500 ευρώ. Αν θα έπρεπε να προτείνω με το ζόρι 3 στοιχηματικές για περιορισμένο αριθμό στοιχημάτων, θα επέλεγα τις [affiliate company=’VistaBet’ ]VistaBet[/affiliate] – [affiliate company=’GoalBet’ ]GoalBet[/affiliate] –  [affiliate company=’StatusBet’ ]StatusBet[/affiliate].

 

 

 

 

 

Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές που δέχονται Paypal

Εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά πορτοφόλια για τις συναλλαγές τους με τα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πως θα βρίσκω τα Over/Under

Το στοίχημα σε over/under είναι η πλέον δημοφιλής αγορά μετά το τελικό αποτέλεσμα στο αθλητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα στις ανατροπές

Όσοι θέλουν να παίξουν σε στοίχημα με μεγάλη απόδοση που αφορά το τελικό αποτέλεσμα, τότε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

×
Εγγραφή στο newsletter μας

Eγγραφείτε το Newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα γύρω από το στοίχημα και τις στοιχηματικές ιστοσελίδες.