Χαλαρό συστηματάκι

ρομα

Καλησπερίζω την παρέα μας εδώ στο betoworld. Το Χ στο Σεντ Ετιεν – Λυων δεν μας δικάιωσε την Κυριακή και έτσι το καλό σερί μας έλαβε τέλος. Βλέπετε οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν πολύ κατώτεροι των προσδοκιών σε ένα τέτοιο ντέρμπι. Σήμερα το πρόγραμμα γεμάτο και εντόπισα 3 καλές ευκαιρίες που θα τις βάλω σε ένα συστηματάκι. Όχι πολλές μονάδες, αλλά σεμνά και ταπεινά όπως έχουμε συνηθίσει.

Παίξτε νόμιμα στον Stoiximan

Πρώτο ματς που θα ασχοληθώ είναι το Ρόμα – Φιορεντίνα. Οι Ρωμαίοι άρχισαν και πάλι να εμφανίζουν πολλά αμυντικά κενά, αλλά στην επίθεση παραμένουν φωτιά. Αντιστοίχως και οι »βιόλα» που όμως σήμερα στερούνται τον παιχταρά Κάλινιτς. Αίσθηση μου  είναι πως και πολλά γκολ θα μπουν, αλλά και πως στο τέλος η Ρόμα θα το πάρει το ματς λόγω μεγαλύτερης ποιότητας που διαθέτει. Άσσος λοιπόν και όβερ.

Παίξτε νόμιμα στην Interwetten

Στρέφομαι προς Γαλλία μεριά όπου από την Λιγκ 2 επιλογή μου θα είναι ο άσσος της Νιμ με την Νιόρ. Η παράδοση δείχνει 7-1-0 στα 8 τελευταία, ενώ για την Νιμ γυρνάει και ο αρχισκόρερ της Αλιούι που ήταν στο Κόπα Άφρικα. Παρουσιάζεται λοιπόν ευκαιρία μετά από καιρό για την Νιμ να πάρει μια εντός έδρας νίκη,αντιμετωπίζοντας μια Νιορ που εκτός δεν σκοράρει εδώ και 3 συναπτά παιχνίδια.

Κάντε LIKE στην σελίδα του Betoworld στο Facebook!

Τέλος θα συνδυάσω το διπλό και το όβερ της Μονακό. Οι Μονεγάσκοι μπροστά, όπως έχω τονίσει, είναι σε τρομερή κατάσταση. Ακόμη και σε άσχημη μέρα όπως με την Νις, δυο γκολ θα τα βάλουν. Η Μονπελιέ είναι μια soft και επιπόλαιη ομάδα, οπότε θεωρώ πως θα κερδίσουν και μάλιστα με τρόπο εμφατικό, μένοντας έτσι στην κορυφή του Σαμπιονάτ.

Παντελής Π.

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus