Επιστρέφει η Bwin!!!

maxresdefault

Η επιστροφή της Bwin είναι γεγονός!!!

Πολλές και καυτές είναι οι εξελίξεις στα νέα της αγοράς, αλλά η επιστροφή ενός τεράστιου Brand όπως αυτού της Bwin επισκιάζει τα πάντα. Πάμε να δούμε τι έμαθε το Betoworld αναλυτικά το τελευταίο πενταήμερο..

Πριν μπούμε στο ψητό όμως θα ήθελα να ξεκαθαρίσω το εξής, ότι γράφουμε και ποστάρουμε είναι 100% έγκυρο, με πληροφορίες από ανθρώπους που κινούν τα νήματα μέσα στις ίδιες τις στοιχηματικές εταιρίες, στις πιο υψηλόβαθμες θέσεις  και δεν χωρούν αμφισβήτησης, στην ζωή όμως και ειδικά στον χώρο του Gambling τα πάντα αλλάζουν εβδομάδα με την εβδομάδα αφού δεν υπάρχει σταθερότητα στην Ελληνική νομοθεσία οπότε σας διαβεβαιώ ότι ακόμα και οι μεγαλύτερες εταιρίες δεν είναι 100% σίγουρες πως πρέπει να κινηθούν και τα πισωγυρίσματα  είναι αρκετά κυρίως ως προς την ακριβή ημερομηνία της online επιστροφής τους.

Τι ισχύει με την Bwin ?

Το ότι η Bwin έχει πάρει την απόφαση να επανέλθει στην Ελληνική αγορά είναι δεδομένο, πρόσφατα μάλιστα αγόρασε και την άδεια της Playbet ώστε να παίξει μπάλα νόμιμα, το πότε όμως θα μπει κανείς δεν ξέρει με σιγουριά, ούτε καν τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας, οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι θα μπει το στο δεύτερο τρίμηνο του 2015, εχτές όμως άνθρωπος που ξέρει πράγματα και καταστάσεις μας είπε ότι πάει από Αύγουστο το comeback, χωρίς όμως και αυτό να είναι 100% σίγουρο.

Η καθυστέρηση της Bwin δεν έχει να κάνει τόσο με την αβεβαιότητα στον χώρο μετά την αλλαγή της κυβέρνησης, όσο με την ίδια την εταιρία, αφού πριν μπει στην Ελλάδα, πρέπει πρώτα να έχει τελειώσει με το project της Ιταλίας που λόγω του ιδιόρρυθμου νόμου  πάνω στα τυχερά παιχνίδια, έχει κάνει το εγχείρημα για την εταιρία πολύπλοκο  και χρονοβόρο, μην ξεχνάμε ότι Brands όπως η Bwin όταν μπαίνουν σε αγορές πρέπει να έχουν έτοιμο το προϊόν τους, να  στοχεύει στην πρώτη θέση και μόνο σε αυτή, με ότι αυτό συνεπάγεται..

Τι σημαίνει για τον Έλληνα παίχτη η επιστροφή της Bwin?

Αναμφίβολα όταν ένας κολοσσός όπως αυτός της Bwin θεωρείται δεδομένο ότι θα επιστρέψει στην Ελληνική αγορά, το πρώτο που πάει στο μυαλό μας είναι ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι..Κατά την γνώμη μου, με το που κάνει το official comeback η Bwin την ίδια μέρα θα κινητοποιηθούν και άλλοι δεινόσαυροι τους είδους για την επιστροφή τους, φήμες υπάρχουν ακόμα για τον William Hill και όχι μόνο, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από τις εξελίξεις πάνω στην στοιχηματική νομοθεσία από την νέα κυβέρνηση. Όπως και να ‘χει όμως, όσο πιο πολλές είναι οι εταιρίες, τόσο αυξάνεται και ο μεταξύ τους ανταγωνισμός, κάτι που σημαίνει αυτόματα καλύτερες συνθήκες παιχνιδιού για τον Έλληνα παίχτη.

Τα υπόλοιπα νέα της αγοράς..

Δύο εταιρίες επιπλέον αναμένεται να προστεθούν στις επιλογές του Έλληνα παίχτη τους επόμενους μήνες, η πρώτη θα είναι η 666Bet. Μια εταιρία που αν και έχει «περίεργο» όνομα, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει  τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα και όχι μόνο, αφού το οικονομικό της background είναι πολύ δυνατό και αναμένεται να κάνει δυναμικό μπάσιμο στην Ελληνική αγορά. Η  666bet  εξαγόρασε την άδεια της Kingmaker, ιδιοκτησίας Πολίτη, πάνω στην οποία έπαιζε μέχρι πριν λίγους μήνες η Nokibet. Η 666Bet δεν είναι καμία τυχαία εταιρία και αυτό κάνει μπαμ από τις πολλές χορηγίες που μοιράζει από το ξεκίνημα της, στο νησί. Μπαίνοντας ως χορηγός  σε ομάδες όπως Λέστερ, Γουέστ Μπρόμ και όχι μόνο.Έτσι μας βγάζει προφίλ σοβαρής εταιρίας με πλάνο, στρατηγική και κεφάλαιο που ήρθε για να μείνει.

Η δεύτερη εταιρία που κάνει comeback στην Ελληνική αγορά είναι η 7epta7, που μετά από τα προβληματάκια που αντιμετώπισε  με την άδεια της Yez Gaming, είχε αποφασίσει να παγώσει για λίγο το θέμα της Ελληνικής αγοράς. Αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Betoworld θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα επιστρέψουν στην Ελληνική αγορά κάτω από την άδεια της GLB GmbH (Goalbet).

 

Αποκλειστικό!!! Μπαίνει η Neteller στον Stoiximan.

Ακόμη ένα χαρμόσυνο νέο για όσους χρησιμοποιούν e-wallets και συγκεκριμένα  το κορυφαίο πορτοφόλι την Neteller, αφού είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως είναι θέμα χρόνου να ενσωματωθεί στην κορυφαία Ελληνική στοιχηματική εταιρία τον Stoiximan. Το deal έχει κλείσει εδώ και καιρό και απομένουν γραφειοκρατικές λεπτομέρειες ώστε ο Stoiximan να προσφέρει στον Έλληνα παίκτη την Neteller σαν μέθοδο συναλλαγών για το online στοίχημα. Ένα από τα λίγα αλλά βασικά μειονεκτήματα του Stoiximan επιτέλους διορθώνεται. Η Ελληνική εταιρία με αυτήν την κίνηση  δεν έχει πλέον τίποτα να ζηλέψει από εταιρίες κολοσσούς του εξωτερικού.

 

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus