Απόλυτη επιβεβαίωση του Betoworld, σχετικά με την επιστροφή της Expekt!!!

Expekt

Τεράστια επιτυχία του Betoworld, καθώς όπως σας είχαμε μεταφέρει σε αποκλειστικότητα από τις 2-10-14 (δείτε το άρθρο εδώ) και η Interwetten αλλά και η Expekt επέστρεψαν στην Ελληνική αγορά. Και αν για την Interwetten την είδηση την είχανε βγάλει και άλλα site και έχετε δει online την εταιρία εδώ και μερικές βδομάδες, για την Expekt ήμασταν οι μοναδικοί που σας το μεταφέραμε με 100% σιγουριά ότι θα επιστρέψει και ήρθε η ώρα να δικαιωθούμε πανηγυρικά..

Σύμφωνα με αποκλειστικές σημερινές πληροφορίες μέσα από την εταιρία, η επιστροφή και της Expekt βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα έγινε το τελικό deal με τους ανθρώπους που θα τρέξουν την εταιρία στην Ελλάδα και το μόνο που αλλάζει σε σχέση με τις πληροφορίες που σας είχαμε δώσει στο προηγούμενο άρθρο, είναι ότι η εταιρία μπορεί και να τρέξει πάνω στο  «αδερφάκι» της στην Everest Group, τη γνωστή στο ελληνικό κοινό Betclic.

Μείνετε συντονισμένοι στον Betoworld διότι οι καυτές ειδήσεις από τα νέα της αγοράς είναι πολλές και σιγά-σιγά διαμορφώνεται ένα τελείως διαφορετικό τοπίο για τον παίχτη  του στοιχήματος, οι εξελίξεις είναι θετικότατες και πολλές..

Την Τετάρτη θα σας αναφέρουμε ποιος παλιός Book μπαίνει στην Ελληνική αγορά νόμιμα, με νέο όνομα, αγοράζοντας της άδεια μιας ανενεργής εταιρίας.

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus