Ποιες είναι οι 2 μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες που επιστρέφουν στην Ελλάδα

test1

Ποιες είναι οι 2 μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες που επιστρέφουν στην Ελλάδα?

Ευχάριστα τα νέα για την online αγορά του στοιχήματος, αφού η λίστα με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες αναμένεται να μεγαλώσει άμεσα με την επιστροφή 2 μεγάλων εταιριών. Όπως σας είχαμε γράψει και εδώ από την δευτέρα, με ψιλά γράμματα στο τέλος του άρθρου Τι «παίζεται» με Μαρινάκη και Stoiximan , έπεται η επιστροφή 2 εταιριών.

Ποιες είναι όμως αυτές οι 2 εταιρίες?

Η πρώτη είναι η Interwetten που είναι στο τελικό στάδιο της επιστροφής της, καθώς ο φάκελος που πρέπει να κατατεθεί στην ΕΕΕΠ είναι ήδη έτοιμος και η αδειοδότηση της εταιρίας θεωρείται δεδομένη, για να καταλάβετε το πόσο σίγουρο είναι ότι  θα επιστρέψει στην Ελληνική αγορά, θα σας αναφέρω μόνο αυτό.. Έχει ήδη κλείσει άτομα που θα αναλάβουν τις καίριες θέσεις , ενώ και  οι απλές θέσεις του team κλείνουν η μια μετά την άλλη. Αυτό σημαίνει ότι η Interwetten θέλει να επανέλθει το τάχιστο δυνατό. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα «παίξει» πάνω στην άδεια της Magic Service LTD, στην οποία ήδη παίζει η Bet8.

Δεύτερη Εταιρία..

Και αν για την Interwetten είναι άμεσες οι εξελίξεις και ήδη κάποιοι από εσάς έχετε ενημερωθεί, εμείς θα σας αποκαλύψουμε και το όνομα της δεύτερης εταιρίας που ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα. Ο λόγος για την Expekt, μια εταιρία που ήτανε μέσα στις  5 αγαπημένες μας όσο ήτανε ενεργή στην χώρα μας, καθώς είχε πολλές επιλογές σε όλα τα αθλήματα και είναι μέσα στις κορυφαίες και πιο αξιόπιστες εταιρίες παγκοσμίως. Εδώ τα πράγματα είναι  σε πιο πρώιμο στάδιο αλλά η απόφαση για επιστροφή είναι ειλημμένη ,  η Expekt δύσκολα θα είναι στην Ελληνική αγορά μέχρι τέλος του χρόνου και θα πρέπει να την περιμένουμε από το πρώτο τρίμηνο του 2015 και μετά.

 

 

Τι σημαίνει η απόφαση αυτών των 2 εταιριών να επιστρέψουν για τον Έλληνα παίχτη?

Σίγουρα μόνο θετικό πρόσημο έχει η απόφαση των 2 εταιριών να επιστρέψουν για όλους εμάς, καθώς πρωτίστως επανέρχονται στην Ελληνική αγορά 2 σοβαρές και αξιόπιστες εταιρίες ως νόμιμες, που αυτόματα αυξάνουν τον ανταγωνισμό στο online στοίχημα μεταξύ όλων των Book. Δεύτερον μεγαλώνει η λίστα με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τρίτον η διαφαινόμενη ηρεμία μετά το άγχος περί μονοπωλίου μετουσιώνεται με την άφιξη αρχικά αυτών των 2 εταιριών και λογικά ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την επιστροφή και άλλων μεγάλων Book.

Δείτε αναλυτικά τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που έχουμε αξιολογήσει για εσάς..

 

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus