Εταιρίες με Ασιατικό Χάντικαπ στην Ελλάδα

φερφερφεφεεφ

Μέχρι πρότινος οι παίκτες στοιχήματος είχαν την δυνατότητα να ποντάρουν σε 3 πιθανά αποτελέσματα. Η συνεχής εξέλιξη των πραγμάτων και η ανάγκη για κάτι πρωτοποριακό, έφερε στην στοιχηματική ζωή μας το ασιατικό χάντικαπ.

Πολλοί αναρωτιούνται τι είναι το ασιατικό χάντικαπ και πως μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες να κερδίσουν σε ένα στοίχημα;

Τo ασιατικό χάντικαπ είναι πλέον από τους πιο δημοφιλής τρόπους/τύπους στοιχήματος, καθώς ο παίκτης έχει την δυνατότητα να ποντάρει σε 2 αντί για 3 πιθανά αποτελέσματα (1Χ2) και οι πιθανότητες κέρδους του να αυξηθούν από 33.3% στο 50%.

Το ασιατικό χάντικαπ είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για να παίζει κανείς στοίχημα κυρίως στο ποδόσφαιρο, βάσει του οποίου μία από τις ομάδες (συνήθως χαμηλότερης δυναμικότητας) έχει ένα «εικονικό προβάδισμα» έναντι της άλλης. Το «εικονικό προβάδισμα» στην ουσία πρέπει να καλυφθεί από την ισχυρότερη ομάδα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα για τον παίκτη;

Tα μεγαλύτερα πλεονεκτηματα και οι λόγοι για τους οποίους οι παίκτες στρέφονται προς αυτού του είδους στοιχηματισμό, είναι ότι το ασιατικό χάντικαπ έχει μικρότερη γκανιότα και μεγαλύτερες αποδόσεις από τα «κλασικά» στοιχήματα. Όσον αφορά τους bookmakers, στα θετικά γι αυτούς είναι πως τους επιτρέπουν να παίρνουν περισσότερα χρήματα σε διάφορα σημεία, καθώς η διαχείριση του ρίσκου και του στοιχηματισμού είναι ευκολότερη υπόθεση.

Φαίνεται πολύπλοκο αλλά δεν είναι…

Το ασιατικό χάντικαπ με μία πρώτη ματιά δείχνει πολύπλοκο όμως αν διαβάσετε προσεκτικά παρακάτω, θα δείτε ότι είναι αρκετά απλό. Υπάρχουν διάφορες μορφές ασιατικών, θα εξηγήσουμε αναλυτικά την κάθε περίπτωση.

«Δίκαιος» τρόπος πονταρίσματος

Με άλλα λόγια, αν ένας παίκτης ποντάρει στη νίκη της μίας ή της άλλης ομάδας και το παιχνίδι λήξει ισόπαλο, χάνει το στοίχημα του. Στην περίπτωση του ασιατικού χάντικαπ ωστόσο, η πιθανότητα της ισοπαλίας εξαλείφεται μέσω της χρήσης του χάντικαπ. Αφού οριστεί το χάντικαπ, δημιουργείται μια κατάσταση δύο πιθανών αποτελεσμάτων με το καθένα να έχει περίπου 50% πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Το ασιατικό χάντικαπ δημιουργεί ένα πιο «δίκαιο» τρόπο πονταρίσματος ανάμεσα σε δύο ομάδες με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, συστήνοντας το χάντικαπ (μεταφρασμένο σε γκολ ή πόντους). Το σύστημα δουλεύει ξεκάθαρα. Ο bookmaker στοχεύει να δημιουργήσει ένα χάντικαπ, βάσει του οποίου οι δύο ομάδες θα έχουν περίπου 50% πιθανότητα η κάθε μία. Αφού οι πιθανότητες είναι κοντά στο 50%, είναι λογικό πως οι αποδόσεις των bookmakers είναι κοντά στο 1.90 – 2.00. Τα ασιατικά χάντικαπ ξεκινούν από το 0.25 και φτάνουν έως και τα 2.5 – 3 γκολ (ή και παραπάνω) ανάλογα με τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων

Στο παρακάτω πινακάκι μπορείτε να δείτε όλα τα πιθανά αποτελέσματα στο Ασιατικό Χάντικαπ

UntitledfwefwefweΕπεξηγήση νίκης/ήττας/επιστροφής του στοιχήματος

  • Νίκη: Κερδίζουμε ολόκληρο το στοίχημα
  • Νίκη/Επιστροφή: Το ποντάρισμα χωρίζεται στη μέση. Το μισό κερδίζει (το πολλαπλασιάζουμε επί την απόδοση) και το άλλο μισό μας επιστρέφεται
  • Επιστροφή: To στοίχημα ακυρώνεται και μας επιστρέφεται το ποσό του πονταρίσματος
  • Ήττα/Επιστροφή: Το ποντάρισμα χωρίζεται στη μέση. Το μισό χάνει και το άλλο μισό μας επιστρέφεται
  • Ήττα: Χάνουμε ολόκληρο το στοίχημα

Τύποι Ασιατικού Χάντικαπ

1.Ασιατικό Χάντικαπ 0 (ή asian 0:0 ή level ball)

Είναι από τα πιο απλά ασιατικά στοιχήματα, θα το βρείτε στις εταιρίες «στοίχημα χωρίς ισοπαλία» ή «draw no bet» (DNB). Στο ασιατικό 0, κερδίζετε αν κερδίσει η ομάδα που ποντάρατε, χάνετε αν χάσει η ομάδα σας, ενώ σε οποιαδήποτε ισοπαλία σας επιστρέφεται το ποντάρισμα.

Παράδειγμα: Στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ, εάν ποντάρετε στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0 σε απόδοση 2.08, θα πληρωθείτε το στοίχημα εάν κερδίσει η Μάντσεστερ, θα χάσετε το στοίχημα αν ηττηθεί, ενώ αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο θα σας επιστραφεί το ποντάρισμα.

2. Ασιατικό Χάντικαπ -0.5 και +0.5
Αρκετά συνηθισμένη μορφή ασιατικού. Στο -0.5 η ομάδα που επιλέγετε θα πρέπει να καλύψει το “μισό γκολ” χάντικαπ, δηλαδή κερδίζετε το στοίχημα ΜΟΝΟ σε νίκη. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας χάνετε το στοίχημα.Αντίθετα αν παίξετε +0.5 τότε πληρώνεστε σε ισοπαλία ή νίκη και χάνετε σε ήττα.

Παράδειγμα: Στον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ αν παίξετε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -0.5 στο 1.75 κερδίζετε ΜΟΝΟ σε νίκη της Μπαρτσελόνα και χάνετε στο “Χ2”, ενώ ποντάροντας Άρσεναλ+0.5 στο 2.05 κερδίζετε σε νίκη Άρσεναλ ή ισοπαλία και χάνετε στον “1”.

3. Ασιατικό Χάντικαπ -1 και +1
Όταν ποντάρετε σε μία ομάδα με ασιατικό -1, τότε κερδίζετε το στοίχημα εάν η ομάδα σας επικρατήσει με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, ακριβώς δηλαδή όσο το χάντικαπ, τότε σας επιστρέφεται το ποντάρισμα, ενώ σε οποιαδήποτε ισοπαλία ή ήττα χάνετε το στοίχημα. Αν ποντάρετε στο +1 χάντικαπ, τότε κερδίζετε σε ισοπαλία και νίκη της ομάδας, ακυρώνεται το στοίχημα και παίρνετε πίσω το ποντάρισμα σε ήττα με 1 γκολ, ενώ χάνετε σε ήττα με 2 ή περισσότερα τέρματα.

Παράδειγμα: Ποντάρετε στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -1 σε απόδοση 2.35. Αν κερδίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0, 3-1, 3-0 κλπ πληρώνεστε το στοίχημα. Αν κερδίσει 2-1, 3-2 σας επιστρέφεται το ποντάρισμα, ενώ σε ισοπαλία ή νίκη Άρσεναλ χάνετε το στοίχημα. Ομοίως στο Άρσεναλ +1 κερδίζετε στο “Χ2”, σε ήττα με 1 γκολ διαφορά παίρνετε πίσω το ποντάρισμα και σε ήττα με 2 γκολ και πάνω χάνετε το στοίχημα.

4. Ασιατικό Χάντικαπ -1.5 και +1.5
Στο ασιατικό -1.5 θα πρέπει η ομάδα που θα ποντάρετε να κερδίσει με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά για να πληρωθείτε το στοίχημα. Σε νίκη με 1 γκολ, ισοπαλία ή ήττα χάνετε το στοίχημα. Η διαφορά με το ασιατικό -1 είναι ότι δεν έχετε επιστροφή σε νίκη με 1 γκολ, αλλά χάνετε το στοίχημα. Αντίθετα στο ασιατικό +1.5 κερδίζετε το στοίχημα με νίκη, ισοπαλία ή ήττα στο γκολ. Σε ήττα με 2 ή περισσότερα τέρματα χάνετε το στοίχημα.

Παράδειγμα: Στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ αν παίξετε Γιουνάιτεντ -1.5, κερδίζετε το στοίχημα σε νίκη με 2+ γκολ (2-0, 3-0, 3-1 κλπ) και χάνετε σε νίκη με 1 γκολ (2-1, 3-2 κλπ) ή “Χ2”. Ομοίως αν ποντάρετε στο Άρσεναλ +1.5 κερδίζετε σε νίκη της Άρσεναλ ή ισοπαλία ή ήττα με 1 γκολ (2-1, 3-2 κλπ). Χάνετε σε ήττα της Άρσεναλ με 2 ή παραπάνω τέρματα

Στοιχηματικές Εταιρίες που προσφέρουν Aσιατικό Xάντικαπ

Παίξτε Aσιατικό Xάντικαπ στη Novibet

Untitled

Ποντάρετε με Aσιατικό Xάντικαπ στη 2winbet

Παίξτε Aσιατικό Xάντικαπ στη Netbet

Untitledφρ4φ4φ4φ4

Στοιχηματίστε με Aσιατικό Xάντικαπ στη Goalbet

Live Aσιατικό Xάντικαπ στη Betshop

Untitledδ33δ3δe23e23e23e23e2e

Παίξτε Aσιατικό Xάντικαπ στη Interwetten

Χωρίς τίτλοreferfefe

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus