Η Paysafe επέστρεψε στη Sportingbet & Vistabet!

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας («Ποιες εταιρίες δέχονται Paysafe«) ο στόχος της Paysafe είναι να αποκαταστήσει στο μέγιστο βαθμό την ζημιά που έγινε με τα capital controls, αυξάνοντας ολοένα το δίκτυο των συνεργατών της. Σήμερα μέσω press release πληροφορηθήκαμε ότι η Paysafe προστέθηκε ως μέθοδος κατάθεσης σε δύο ακόμη εταιρίες.

Ο λόγος για τις Sportingbet και Vistabet, οι οποίες δέχονται πλέον τη Paysafe. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες η Interwetten και η BetRebels  μπήκαν στη λίστα με τις εταιρίες που δέχονται το συγκεκριμένο τρόπο συναλλαγών. Με απλά λόγια οι εταιρίες που πλέον μπορείτε να παίξετε νόμιμα με τη δημοφιλέστερη προπληρωμένη κάρτα, διπλασιάστηκαν.

Oι νέες στοιχηματικές εταιρίες που δέχονται Paysafe 

paysafe card

Sportingbet.gr: Από τις ισχυρότερες παρουσίες στο χώρο στου στοιχήματος κυρίως για την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει στους παίκτες της. Δεν έχει ακουστεί κανένα άσχημο σχόλιο για την συγκεκριμένη εταιρία για τις πληρωμές ή την εξυπηρέτηση της.

Το μπόνους 1ης κατάθεσης είναι στο 100 % έως 100€, οι πληρωμές γίνονται ταχύτατα με πολλές μεθόδους συναλλαγής, ενώ οι καθημερινές προσφορές με Moneyback κατατάσουν την εταιρία στις καλύτερες του είδους. Με την ενσωμάτηση της paysafe card πλεόν οι μετοχές της ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Παίξτε στη Sportingbet με Paysafe card και 100€ Bonus

paysafe cardVistabet.gr: Είναι από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στον ελληνικό χώρο, έχοντας ανέβει κατακόρυφα στην εκτίμηση των παικτών, διότι προσφέρει πολύ καλές αποδόσεις, πλούσιο live stream, ταχύτατες πληρωμές και μπόνους κατάθεσης έως 100€.

Στα θετικά επίσης είναι ότι περιλαμβάνει ελληνική υποστήριξη και καθημερινές επιστροφές χρημάτων  , οι οποίες δίνουν το κίνητρο και την δυνατότητα στον παίκτη να ποντάρει δίχως άγχος. Με την επιστροφή της paysafe card, ανεβαίνει ένα επίπεδο στον σκληρό ανταγωνισμό του οnline στοιχήματος.

Aπολαύστε το παιχνίδι στη Vistabet με την Paysafe card

interwettenInterwetten.gr: H Interwetten αποτελεί από τις αξιόπιστες λύσεις στην στοιχηματική αγορά προσφέροντας κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη γκάμα αγορών που δεν τις συναντάμε σε άλλες εταιρίες.

Το μπόνους είναι 100% έως 100€ αλλά προσφέρεται σε στάδια και αυτό ίσως να προβληματίζει λιγάκι στην αρχή τους αρχάριους, όμως αυτό δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για κάποιον που ψάχνει μια σταθερή και αξιόπιστη λύση, ειδικότερα τώρα που μπορεί να παίξεi με την προπληρωμένη κάρτα της Paysafe.

Πάιξτε με Paysafe card στην Interwetten με Bonus έως 100€

Σχόλια

blog comments powered by Disqus