Μάχες σε όλα τα μέτωπα

nene

Καλημέρα στην παρέα. Μπορεί να υπάρχει διακοπή για Εθνικές ομάδες, αλλά στη Βραζιλία δεν σταματούν να παίζουν μπάλα ποτέ. Εμβόλιμη αγωνιστική στη Β’ κατηγορία, όπου βρισκόμαστε τέσσερις στροφές πριν το τέλος και το πρωτάθλημα έχει πάρει «φωτιά».  Μάχες ανόδου και παραμονής, με τις γκέλες να απαγορεύονται πλέον. Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα.

Η Μπαΐα φιλοξενεί την σχεδόν υποβιβασμένη Σαμπάιο Κορέα και θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει εντός τετράδας. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και η έδρα της αποτελεί… εγγύηση. Παίζει κόντρα σε μια ομάδα που είναι ανύπαρκτη, ειδικά εκτός έδρας και δεν υπάρχει αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Ο άσος παίζει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και για αυτό θα τον επιλέξω από ημίχρονο. Η Τούπι φιλοξενεί τη Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, όπου αμφότερες θέλουν μόνο νίκη για να μπορέσουν να ελπίζουν. Οι μεν γηπεδούχοι σε παραμονή, οι δε φιλοξενούμενοι σε άνοδο. Δεν υπάρχει για καμία άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης και αναμένεται να επιτεθούν. Η φιλιοξενούμενη είναι η ομάδα με τα περισσότερα over 2.5  στην κατηγορία, όπου μετράει 26 σε 34 παιχνίδια. Το over 2.5 σε καλές τιμές, αξίζει να το ποντάρουμε.

Στο ματς της Βάσκο απέναντι στη Λουβερντένσε, θα επιλέξουμε το οver 2.5. Οι γηπεδούχοι εκεί που ήταν το ακλόνητο φαβορί για άνοδο και μάλιστα ως πρωταθλητές, έπειτα από τις διαδοχικές γκέλες, έχασαν την πρωτιά και έμπλεξαν με την άνοδο. Θέλουν τη νίκη σήμερα για να ηρεμήσουν και στην έδρα τους είναι πολύ δυνατοί. Η Λουβερντένσε από την πλευρά της, είναι στο -6 από την απευθείας άνοδο και μόνο με νίκη θα συνεχίσει να ελπίζει. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα δεν χάνει, τα οποία είχαν γκολ εκατέρωθεν. Θα πάει να ψάξει το μεγάλο διπλό, οπότε θα ανοιχτεί. Από τη στιγμή που αμφότερες θα κυνηγήσουν το τρίποντο, θα αναζητήσουμε τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς.

Αυτά για σήμερα, θα τα πούμε ξανά με τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων. Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Αντώνης Κόκκινος (facebook), (twitter)

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus