Νέο αποκλειστικό του Betoworld, κλείνει και δεύτερη εταιρία.

kleinei h callbet

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ελληνική αγορά, καθώς μετά την εταιρία που «φωτογραφίσαμε» στο προηγούμενο άρθρο μας (Σκάει κανόνι ελληνική στοιχηματική εταιρία?) μια ακόμα εταιρία αναμένεται να κλείσει πολύ σύντομα, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν χωρούν αμφισβήτηση. Πρόκειται για την Callbet, εταιρία που τρέχει κάτω από την άδεια της B2B Gaming Services, η οποία είχε ξεκίνησει πολύ δυναμικά στην ελληνική αγορά στο ξεκίνημα της περασμένης στοιχηματικής σεζόν.

Ωστόσο τους τελευταίους 9 μήνες άρχισε σταδιακά να ρίχνει ρυθμούς. Τι κοινό όμως έχει η πτωτική πορεία της Callbet, με στοιχηματική εταιρία που ξεκίνησε την λειτουργία της τον περασμένο Μάιο και αναμένεται να σκάσει κανόνι επειδή χρωστάει σε όποιον…μιλάει ελληνικά? Αυτό ίσως το αναλύσουμε σε ένα από τα επόμενα μας άρθρα.

Σε κάθε περίπτωση και προς αποφυγήν παρεξήγησης, η Callbet υπήρξε μία από τις πλέον φερέγγυες εταιρίες στο κομμάτι των πληρωμών προς τους παίκτες. Το γεγονός δεν είναι τυχαίο, αφού τα payments γίνοται από την B2B. Για τους μη γνωρίζοντες, η B2B Gaming Services είναι ιδιοκτήτρια της   Betshop   και κάτω από την άδεια της τρέχει και η Bet365 (μέχρι το Νοέμβριο και ο   Stoiximan ).

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus