Νeteller – Το καλύτερο και πιο αξιόπιστο Ηλεκτρονικό πορτοφόλι

ybxkGSa

Neteller – Το καλύτερο και πιο αξιόπιστο Ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια ή e-wallets κάνουν τις on-line συναλλαγές μας ευκολότερες ενώ παράλληλα είναι ένα απαραίτητο εργαλείο  στο χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος. Μια εύκολη, ασφαλής, αξιόπιστη και ταχύτατη διαδικασία για κάθε σοβαρό παίκτη του στοιχήματος, που του δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιεί καταθέσεις και αναλήψεις μεταξύ διαφορετικών bookmakers μέσα σε ελάχιστο χρόνο, από λίγα λεπτά έως μερικές ώρες. Η διαδικασία είναι παρόμοια με αυτήν των e-banking υπηρεσιών, δίνοντας τη δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων προς τρίτους, πληρωμή λογαριασμών κι άλλες αγορές.

Το κορυφαίο ηλεκτρονικό πορτοφόλι είναι αναμφισβήτητα η Neteller που καλύπτει τις ανάγκες των παικτών σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας  εκατοντάδες εκατομμύρια πελάτες, αποτελώντας τον ασφαλέστερο τρόπο διαδικτυακών συναλλαγών σήμερα. Ουσιαστικά είναι μια διαδικτυακή τράπεζα που δε διαθέτει επίγεια καταστήματα, είναι νόμιμη παντού, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες ενώ από το 2004 είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Πως χρησιμοποιώ τη Νeteller

Αρχικά θα πρέπει να κάνετε εγγραφή με έναν πολύ απλό και παραδοσιακό τρόπο συμπληρώνοντας τα πραγματικά σας στοιχεία.

Η δημιουργία λογαριασμού είναι δωρεάν και εύκολη. Απλά ακολουθήστε αυτά τα τρία βήματα:

 • Κάντε κλικ στο Γίνετε μέλος δωρεάν  (Εγγραφή δωρεάν) στην ιστοσελίδα.
 • Εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία.
 • Αρχίστε να χρησιμοποιείτε το νέο σας λογαριασμό

Γιατί είναι απαραίτητη η Neteller στο διαδικτυακό στοίχημα

Παρακάτω θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε με ένα αναλυτικό παράδειγμα γιατί η Neteller είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τον παίκτη του στοιχήματος που θέλει να βγάζει κάποιο κέρδος και όχι να παίζει για να περάσει την ώρα του. Ας υποθέσουμε στην περίπτωσή μας έναν μέσο παίχτη στοιχήματος που παίζει τέσσερα Bets την ημέρα και τζιράρει 120 ευρώ καθημερινώς σε μια εταιρία αποκλειστικά, στον μήνα πάνω θα αφαιρέσουμε έξι μέρες, που ο μέσος παίκτης μας ίσως να μην παίξει (αν και οι περισσότεροι παίζουμε και πολλά παραπάνω Bets αλλά και όλες τις μέρες του μήνα), άρα μιλάμε για τζίρο 3.000(25×120)τον μηνά. Από τα 3.000 το μήνα έστω ότι ούτε χάνει, ούτε κερδίζει ο παίκτης αυτός, που σημαίνει ότι τα 1500 τα έκανε 3.000 και τα άλλα 1500 τα έχασε οπότε είναι στα λεφτά του, πάμε να δούμε όπως τώρα τι κερδίζουμε πρακτικά με την Neteller και στις δύο περιπτώσεις.

Κέρδη

Στα κερδισμένα δελτία των 1500 ευρώ εφόσον τα έχουμε μεταφέρει στην εταιρία που έχει την μεγαλύτερη απόδοση θα κερδίζουμε μέσο όρο 10% πάνω στα χρήματα μας, π.χ. απόδοση του 1.5 στην μια εταιρεία στην άλλη θα την βρίσκουμε 1.65 η απόδοση του 2 μέχρι και 2.20(σε μερικές περιπτώσεις το ποσοστό είναι μεγαλύτερο και σε μερικές μικρότερο), άρα στον παράδειγμα μας τα 1500, εφόσον παίζαμε κάθε αγώνα σε maximum απόδοση γίνονται 1500×10%=1650 άρα 150 ευρώ πάνω.

Απώλειες

Εξίσου σημαντικό κέρδος παίρνουμε και από τα χαμένα πονταρίσματα και εξηγούμε άμεσα το γιατί. Πόσες φορές λέμε ότι εφόσον η απόδοση είναι π.χ 1.80 θα βάλω 50 ευρώ για να πάρω 40;; Σίγουρα όλοι το κάνουμε, αν όμως το ίδιο ματς το βρούμε 2.00 απόδοση, θα βάζαμε 40 ευρώ οπότε αν το χάναμε, η απώλεια θα ήταν 10 ευρώ λιγότερα. Άρα όπως καταλαβαίνετε πρέπει να συνυπολογιστεί το κέρδος που θα έχουμε με Neteller και από τα χαμένα δελτία. Σίγουρα δεν νομίζω κάποιος από εμάς να θέλει να χάνει όπως ο παίκτης στο παράδειγμα μας, από 200 έως 250 ευρώ τον μήνα. Ίσως για άλλους το πόσο να είναι και μεγαλύτερο, γραφτείτε άμεσα από εδώ στην Neteller και στο τέλος του μήνα θα εκπλαγείτε με τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε για την τσέπη σας.

 

Καταθέσεις

Η Neteller προσφέρει πολλές άμεσες επιλογές για τη χρηματοδότηση του λογαριασμού σας, συμπεριλαμβανομένων καταθέσεων από χρεωστική κάρτα, καταθέσεων από τοπική τράπεζα, από πιστωτικές κάρτες, διεθνή τραπεζικά εμβάσματα και πολλές άλλες τοπικές επιλογές ανάλογα με το σημείο που ζείτε.

Ακόμη, αν έχετε υπόλοιπο χρημάτων σε ιστοσελίδα καταστήματος, το οποίο θέλετε να εξαργυρώσετε, μπορείτε να κερδίσετε χρόνο και χρήμα κάνοντας άμεσα συμψηφισμό των χρημάτων με το λογαριασμό σας. Η Neteller δεν θα σας επιβάλλει καμία χρέωση για τέτοιου είδους συναλλαγές.

Αναλήψεις

Εφόσον χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας, υπάρχουν πολλές δυνατότητες να αναλάβετε χρήματα από αυτόν.

 • Κατάθεση ποσών στην αγαπημένη σας ιστοσελίδα
 • Χρήση μιας από τις εύχρηστες μεθόδους ανάληψης συμπεριλαμβανομένης της Net+ Virtual Prepaid MasterCard
 • Απόκτηση μιας πλαστικής Net+ Prepaid MasterCard για στιγμιαία πρόσβαση στα χρήματά σας σε ATM και οπουδήποτε γίνεται δεκτή η MasterCard
 • Αποστολή χρημάτων σε άλλο πρόσωπο ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας την υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων μας

 

Πως αποκτώ την Prepaid Mastercard

Πρόκειται ουσιαστικά για μια προπληρωμένη/χρεωστική Prepaid Net+ κάρτα (άρα ουσιαστικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο όσα χρήματα είναι διαθέσιμα στον Neteller λογαριασμό σας) που μπορεί να σας αποσταλεί ταχυδρομικά στη διεύθυνση που δηλώσατε με μόλις 10 ευρώ χρέωση. Μόλις τη λάβετε, θα πρέπει να εισάγετε τον 16ψηφιο κωδικό της κάρτας και τον τριψήφιο αριθμό στο πίσω μέρος, ώστε να ολοκληρώσετε μια από τις διαδικασίες ταυτοποίησης. Mε αυτόν τον τρόπο η Neteller επιβεβαιώνει και τη διεύθυνση κατοικίας σας.

Η απόκτηση της κάρτας δεν είναι υποχρεωτική. Τα πλεονεκτήματα όμως είναι πολλά καθώς μπορείτε γρήγορα και άμεσα να σηκώσετε χρήματα από οποιοδήποτε ATM ελληνικής τράπεζας το οποίο να διαθέτει σύστημα ΔΙΑΣ. Αν πάλι δε θέλετε την κάρτα τότε για να τραβήξετε τα χρήματά σας, μπορείτε να τα μεταφέρετε προς έναν τραπεζικό λογαριασμό  τον οποίο θα δηλώσετε εξαρχής.

 

Πλεονεκτήματα Neteller

 • Εύκολη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού
 • Μεγάλα όρια καταθέσεων – αναλήψεων με ελάχιστες ή καθόλου χρεώσεις άμεσα
 • Aσφάλεια κι αξιοπιστία στον μέγιστο βαθμό.
 • Αποφυγή εμπλοκής Ελληνικών τραπεζών κατά τις συναλλαγές σας
 • Εύκολη διαχείριση κεφαλαίου καθώς έχετε τα χρήματά σας συγκεντρωμένα στη Neteller ενώ παράλληλα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μεταφέρετε το ποσό που επιθυμείτε, σε οποιονδήποτε bookmaker προφέρει την καλύτερη απόδοση της αγορά για κάποιο στοιχηματικό γεγονός.
 • Πέραν του στοιχήματος δίνεται η δυνατότητα για έξτρα on-line αγορές με τη χρήση της Prepaid Mastercard Net+ όπως για παράδειγμα πληρωμές εισιτηρίων, κρατήσεις ξενοδοχείων κλπ.

 

VIP Πρόγραμμα

Οι VIP στη Neteller απολαμβάνουν τα καλύτερα μπόνους στον κλάδο, από 100% εγγύηση κατά απάτης μέχρι επιστροφές μετρητών για τα μέλη μας που κάνουν τις υψηλότερες μεταφορές. Το πρόγραμμα VIP, βασίζεται στη δραστηριότητα μεταφορών στο λογαριασμό ενός μέλους. Διατίθενται πέντε επίπεδα VIP που ανταποκρίνονται στις διαβαθμίσεις των πολύ σημαντικών μελών και η απονομή των επιπέδων γίνεται αυτόματα αμέσως μόλις ένα μέλος πληροί μια απαίτηση δραστηριότητας. Το πιο απλό προνόμιο που μπορούμε να σας αναφέρουμε είναι η αποφυγή οποιασδήποτε προμήθειας κατά τη μεταφορά χρημάτων προς τρίτους όταν πρόκειται για το ίδιο νόμισμα πάντα.

 

Το σχόλιο του Betoworld για την Neteller.

Τα πράγματα είναι απλά, δεν νοείται παίχτης που παίζει online στοίχημα εν έτη 2015 να μην έχει Neteller ή κάποιο άλλο ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Οι εποχές πειραματισμού πάνω στο online betting με τρόπους καταθέσεων, paysafe και εμβάσματος πρέπει να βγουν από το μυαλό σας και να τους ξεχάσετε  και θα σας πω ξεκάθαρα το γιατί. Με τον νόμο περί ξεπλύματος χρήματος που ισχύει, πρέπει με όποιον τρόπο κάνετε κατάθεση με τον ίδιο τρόπο να κάνετε ανάληψη, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι αν κάνετε κατάθεση από ηλεκτρονικό πορτοφόλι είναι αναγκαστικό να κάνετε την ανάληψη των χρημάτων σας εκεί, αν κάνετε με prepaid κάρτα αναγκαστικά τα βγάζετε εκεί, ενώ αν κάνετε κατάθεση με paysafe πρέπει να τα βγάλετε μέσω τράπεζας κ.λ.π.Θα μου πείτε τώρα γιατί να προτιμήσετε την Neteller? Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, αλλά ας επικεντρωθούμε στα σημαντικότερα..

Καταρχάς με την Neteller, οι δοσοληψίες σας με τις εταιρίες είναι μυστικές, δεν ξέρει το Ελληνικό κράτος αν παίζετε λίγα ή πολλά χρήματα.  Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να κερδίζει πολλά από την ασχολία του με το στοίχημα, για ποιον λόγο να κάνει τις μεταφορές και αναλήψεις των χρημάτων του στην prepaid κάρτα του, που έχει βγάλει από μια Ελληνική τράπεζα και να προκαλέσει τους μηχανισμούς του κράτους με τα  πιθανά κέρδη που θα έχει από εκεί χωρίς λόγο, ή στο κάτω κάτω ακόμα και να μην κερδίζει πολλά ή ακόμα και αν χάνει κάποιος, γιατί να δίνει στο Ελληνικό κράτος την δυνατότητα να τον ελέγχει??Το πόσα θα παίζουμε και που είναι δικαίωμα μας..

Δεύτερον, η κατάσταση πάνω στο online στοίχημα είναι ρευστή, μπορείτε να διαβάσετε εδώ τι ισχύει, από την μια μέρα στην άλλη μια grey εταιρία μπορεί να γίνει blacklisted ή μπορεί κάποιος από εσάς να θέλει να παίξει σε μια blacklisted εταιρία υπεύθυνη του, με vpn ή σε διαφορετικό url…Σε αυτή την περίπτωση πάλι είναι 100% καλυμμένος με την Neteller, καθώς όπως είπα και πιο πάνω οι κινήσεις αυτές είναι κρυφές.

Τρίτον, όταν κάνετε ανάληψη με κάρτα Neteller από οποιαδήποτε Α.Τ.Μ και πάλι δεν φαίνονται τα στοιχεία του κατόχου της κάρτας παρά μόνο το ποσό, οπότε και σε αυτή την περίπτωση είμαστε καλυμμένοι.

Τέταρτον, με την κρίση να μην έχει ξεπεραστεί 100% ακόμα και με τα σενάρια καταστροφολογίας  να συνεχίζονται μετά την αλλαγή της κυβέρνησης μερικοί από εσάς, ίσως φοβάστε για τις καταθέσεις σας στην τράπεζα, πάνω σε αυτό σας λέω το εξής, το να έχετε τα χρήματα σας στην Neteller, είναι 100% πιο ασφαλές από το να έχετε σε μια Ελληνική τράπεζα, η Neteller κάθε χρόνο μεγαλώνει και δυναμώνει, σημειώνοντας χρόνο με τον χρόνο όλο και μεγαλύτερα κέρδη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου οπότε μεταφέροντας τα χρήματα σας εκεί, δεν κινδυνεύουν ούτε με κούρεμα οι καταθέσεις σας όπως έγινε στην Κύπρο, ούτε θα χάσουνε την αξία τους σε μια πιθανή επιστροφή στην δραχμή, εννοείται ότι το τελευταίο σενάριο είναι κάπως ακραίο, αλλά όταν μιλάμε για λεφτά που έχουμε βγάλει με κόπο, πρέπει να προστατευτούμε ακόμα και από πιθανές καταστάσεις, που έχουνε ελάχιστες πιθανότητες να επαληθευτούν.

Συμπέρασμα: H δημιουργία ενός Neteller λογαριασμού είναι must, για έναν Έλληνα online παίχτη στοιχήματος και όχι μόνο, αφού όπως είπαμε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα ποικιλοτρόπως. Οι βασικοί μέτοχοι της Neteller είναι Εβραιοκαναδέζικης καταγωγής με ότι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία, το προφίλ και την ταχεία άνοδο της εταιρίας. Τα πλεονεκτήματα της είναι χωρίς αμφιβολία πολλά και σημαντικά, σας την προτείνω και σας την συστήνω με κλειστά μάτια.

Υ.Γ Το Betoworld μπορεί να κάνει άμεσα VIP στην Neteller, High Roller παίχτες ή Arbers που μεταφέρουν στις εταιρίες σοβαρά ποσά.Όπως και να πάρει ειδικά deals για αυτούς, αρκεί να έχουνε κάνει την εγγραφή τους μέσω του site μας, mail επικοινωνίας επί του θέματος stratos0707@gmail.com

Υ.Γ1 Μην ξεχνάτε, πριν από κάθε εγγραφή στις εταιρίες που σας προτείνουμε, να σβήνετε τα cookies.

Δημιουργήστε έναν Neteller λογαριασμό, κάνοντας κλικ εδώ.

 

Σούπερ προσφορά του Betoworld σε συνεργασία με την Neteller!!!

 

To Betoworld σε συνεργασία με τη Νeteller παρατείνει την προσφορά αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του μέχρι και 31 Αυγούστου. Γίνετε μέλη του Betoworld, εγγραφείτε στη Neteller και διεκδικήστε έως 200 ευρώ μετρητά. Διαβάστε τους όρους της προσφοράς.

 

 

 

 

 

 

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus