Ο Stoiximan με τον Παναθηναϊκό

Image

Τη συνεργασία του με την στοιχηματική εταιρία Stoiximan ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο επίσημος χορηγός στη μπασκετική φανέλα του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Stoiximan που φαίνεται πως κινείται πλέον σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Μετά από το πολύ επιτυχημένο promotion στο διαδίκτυο αλλά και στην τηλεόραση ο Stoiximan φαίνεται πως απλώνει τα δίχτυα του παντού θέλοντας να γίνει ακόμη πιο δυναμικός στο χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος. Καλύτερη διαφήμιση από το να εμφανίζεται στη φανέλα του «εξάστερου» μπασκετικού Παναθηναϊκού δε θα μπορούσε να υπάρξει κι έτσι αφού και οι ιθύνοντες της ομάδας σκέφτηκαν προς όφελος της ομάδας στις δύσκολες οικονομικές εποχές που διανύουμε, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για μια μεγάλη συνεργασία κινούμενοι σε ευρωπαϊκά πρότυπα όπου εταιρίες κολοσσοί εμφανίζονται φάτσα-κάρτα στις φανέλες πολύ εμπορικών ομάδων.

Από την πλευρά του Stoiximan o Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας, Πάνος Κωνσταντόπουλος, αναφερόμενος  στη σχετική  συνεργασία των δύο πλευρών τόνισε: «Είναι για μας μεγάλη χαρά και ταυτόχρονα τιμή που έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε τη χορηγική μας δραστηριότητα στηρίζοντας το ελληνικό μπάσκετ μέσα από έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές της Ελλάδας στο εξωτερικό την τελευταία 20ετία, την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ως μέλη μιας εταιρίας που ανταγωνίζεται με διεθνείς κολοσσούς βασιζόμενη σχεδόν αποκλειστικά στο ελληνικό στοιχείο και σε νέους ανθρώπους, νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την επιλογή του Παναθηναϊκού να επενδύσει στο ελληνικό ταλέντο. Ειδικά στις δύσκολες μέρες που διανύει η χώρα μας, η επιλογή αυτή αποκτά έναν ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα αφού χωρίς εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας των δικών μας παιδιών δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Πρόσθετα στο ελληνικό στοιχείο, κοινά χαρακτηριστικά και των δύο πλευρών αποτελούν η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση μέσα από τη σκληρή δουλειά και οι υψηλοί στόχοι. H χορηγία αυτή αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πως η πολυφωνία στην αγορά μόνο να ωφελήσει μπορεί τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική οικονομία.»

Από την πλευρά της ΚΑΕ ΠαναθηναΙκός ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας, Ηλίας Κατσογιάννης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε το Stoiximan στο χορηγικό μας πρόγραμμα. Η επιλογή του Stoiximan να επενδύσει στον αθλητισμό και να στηρίξει το ελληνικό μπάσκετ μέσα από τη συνεργασία με τηνΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναδεικνύει την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζει η εταιρία τον ελληνικό αθλητισμό. Η συνεργασία αυτή πετυχαίνει την ομάδα μας, τον Πρωταθλητή και Κυπελλούχο Ελλάδας, στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας με βασικό άξονα το ελληνικό στοιχείο και είναι πολύ σημαντικό για μας που θα έχουμε σε αυτή δίπλα μας το Stoiximan. Στόχος μας είναι να έχουν και τα δύο μέρη τα μέγιστα δυνατά εμπορικά και επικοινωνιακά οφέλη μέσα από πρωτοποριακές ενέργειες, και να δημιουργήσουμε από κοινού σημαντικές Κοινωνικές Δράσεις»

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus