Με οδηγό τον King James

Τελικοι

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς vs. Κλίβελαντ Καβαλίερς, πράξη δεύτερη. Στο Game 1 είδαμε εύκολη επικράτηση των Πολεμιστών, ενώ στοιχηματικά επιβεβαιώθηκε πολύ εύκολα το under 25 του K. Thompson, ωστόσο χάθηκε για… δύο καλάθια το under 9.5 του H. Barnes. Συνεχίζουμε με νέα πρόταση.

Παίξτε νόμιμα στη Sportingbet

Αυτή τη φορά δεν κοιτάξαμε προς τα ειδικά στοιχήματα, αφού μας… τράβηξε η απόδοση του διπλού. Μα θα πει κάποιος: «Ποντάρεις στους Καβαλίερς έπειτα από τέτοια εμφάνιση…» Κι όμως. Το Κλίβελαντ έδειξε στο πρώτο ματς ότι μπορεί να αμυνθεί σωστά κόντρα στους Splash Brothers κι έχασε από τους αναπληρωματικούς των Ουόριορς. Κυρίως τον Σον Λίβινγκστον. Αυτό, όμως, δεν έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί ξανά, ενώ μοιάζει δεδομένο ότι ο δικός τους… πάγκος θα είναι καλύτερος. Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε ότι βελτιωμένοι αναμένονται κι οι Κάρι-Τόμπσον, ωστόσο η εικόνα της άμυνας των Καβαλίερς πάνω στους συγκεκριμένους παίκτες μόνο κακή δεν ήταν στο Game 1, επομένως δεν έχουμε παρά να ταχθούμε στο πλευρό του ΛεΜπρον Τζέιμς.

Παίξτε νόμιμα στη Sportingbet

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έχουν ποιότητα να βάλουν δύσκολα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και σε απόδοση 3.00 μπορούμε να αγοράσουμε την απλή νίκη των φιλοξενούμενων. Ξεκάθαρα υπάρχει αξία στο διπλό.

Φάνης Παναγιώτου
Follow: @Fan_Panagiotou

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus