Οδηγός Εγγραφής σε Στοιχηματική Εταιρία

Αφού έχετε διαβάσει και κατανοήσει πως παίζεται το online στoίχημα και τα πλεονεκτήματα έναντι του ΟΠΑΠ, τώρα είσαστε σε θέση να ανοίξετε λογαριασμό και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας σε μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, σύμφωνα πάντα με τα προσωπικά σας κριτήρια και προτιμήσεις.

Διαδικασία εγγραφής

Η διαδικασία για να κάνετε εγγραφή σε μία στοιχηματική εταιρία είναι πολύ απλή υπόθεση και συνάμα πολύ γρήγορη. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε, είναι ένα ενεργό email και μέσα σε 5 λεπτά θα έχετε τον δικό σας στοιχηματικό λογαριασμό. Αρχικά θα πρέπει να επιλέξετε μία εταιρία από τις νόμιμες στοιχηματικές μεταβαίνοντας στη καρτέλα Bonus Εγγραφής (βλέπε φώτο). Για χάριν του οδηγού μας θα επιλέξουμε το www.stoiximan.gr, πατώντας το κουμπί «Εγγραφή».

Untitled

Πατώντας το κουμπί «Εγγραφή», θα εμφανιστεί η κεντρική σελίδα του stoiximan.gr. Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν δύο σημεία, στα οποία μπορείτε να κάνετε «Εγγραφή». Το πρώτο σημείο βρίσκεται αριστερά κάτω από το λογότυπο και αναγράφει «Νέος στον Stoiximan;», «Γίνε μέλος και επωφελήσου μεγάλων προσφορών & προνομίων!», ενώ το δεύτερο σημείο είναι στην κορυφή της σελίδας στο δεξί μέρος. Κάνοντας κλικ, θα σας ανοίξει μία καρτέλα, όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Untitledφφφ

Πώς συμπληρώνετε τη φόρμα εγγραφής

ΒΗΜΑ 1

Όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, στο πεδίο Εmail, θα πρέπει να εισάγετε μία έγκυρη ενεργή ηλεκτρονική διεύθυνση, γιατί θα λάβετε ένα e mail ενεργοποίησης από την εταιρία μετά την ολοκλήρωσης της εγγραφής σας. Στη συνέχεια συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμο σας. Θα πρέπει να το γράψετε όπως ακριβώς εμφανίζεται στην ταυτότητά σας στα ΛΑΤΙΝΙΚΑ και όχι στα Ελληνικά. Στο όνομα χρήστη (username) πρέπει να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο με το οποίο θα μπαίνετε στο λογαριασμό σας και θα το αναφέρετε όταν επικοινωνείτε με την εταιρία. Πάντα πρέπει να είναι σε λατινικούς χαρακτήρες. Ο κωδικός πρόσβασης (password) πρέπει επίσης να είναι στα λατινικά. Ο κωδικός ασφαλείας είναι αυστηρά προσωπικός και δεν πρέπει να αποκαλύπτεται. Η εταιρία ποτέ δε θα σας ζητήσει τον κωδικό. Ενδεχομένως να σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον ειδικό κωδικό εγγραφής, μπόνους ή προσφοράς.

ΒΗΜΑ 2

Αφού ολοκληρώσετε το βήμα 1, πατήστε στο Επόμενο για να σας εμφανιστεί η δεύτερη καρτέλα. Σε αυτή θα πρέπει να συμπληρώσετε τα απαραίτητα πεδία που έχουν αστερίσκο όπως το φύλο, τον τύπο εγγράφου, την οδό, τον ταχυδρομικό κώδικα, την ημερομηνία γέννησής σας, τον Αρ. εγγράφου (συνήθως Αρ. Ταυτότητας), την πόλη και τον κινητό σας (απαραίτητο για Sms επιβεβαίωσης). Mόλις συμπληρώσετε σωστά όλα τα πεδία πατάτε «Επόμενο».

ΒΗΜΑ 3

Σε αυτό το βήμα θα πρέπει να διαλέξετε μία ερώτηση ασφαλείας, την αγαπημένη σας ομάδα και ύστερα να δώσετε μία απάντηση γραμμένη και πάλι με λατινικούς χαρακτήρες, ενώ ακόμη θα πρέπει να αναφέρετε την πηγή από που μάθατε για τον stiximan (εφημερίδα, ίντερνετ, scocial media κτλπ). Μην ξεχάσετε να διαβάσετε τους όρους χρήσης και ύστερα να τους επιλέξετε. Αφού τα συμπληρώσετε και αυτά, θα πατήσετε στο κουμπί «ΕΓΓΡΑΦΗ»

ΒΗΜΑ 4 

Όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, όταν πατήσετε το κουμπί «ΕΓΓΡΑΦΗ» θα σας σταλεί αυτομάτως στο κινητό και στο email σας δύο διαφορετικοί κωδικοί. Στο κινητό σας θα λάβετε ένα τετραψήφιο κωδικό, ενώ στο μαιλ σας θα λάβετε ένα πενταψήφιο.

5ο βημα

Θα τα συμπληρώσετε στα ανάλογα πλαίσια και ύστερα θα πατήσετε «Ενεργοποίηση«. Αυτό ήταν, μόλις πραγματοποιήσατε την εγγραφή σας στον stoiximan. Τώρα μπορείτε να κάνετε «κατάθεση» και να δείτε όλες τις μεθόδους κατάθεσης και ανάληψης. Καλό θα είναι πριν πραγματοποιήσετε κάποια ανάληψη να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο τμήμα για να στείλετε τα απαραίτητα έγγραφα που θα χρειαστούν για να ταυτοποιήσετε τον λογαριασμό σας (KYC).

4o bhma#

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus