1

Νovibet.com: 10€ Free Bet αν σκοράρουν όλοι στο Champions League

898x235_crsl

Η δράση των κορυφαίων «16» του Champions League επιστρέφει στη Novibet με 250 αγορές ανά παιχνίδι και μια φανταστική προσφορά για το πρώτο σου στοίχημα πριν από την σέντρα των Άρσεναλ – Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους – Μπάγερν Μονάχου.

Παίξτε ένα μονό στοίχημα πριν την έναρξη σε ένα από τα δύο μεγάλα ντέρμπι των σημερινών αγώνων του Champions League και η Novibet θα σας προσφέρει ένα Δωρεάν Στοίχημα 10€ (FreeBet) σε περίπτωση που σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά και οι 4 ομάδες στα σημερινά παιχνίδια του Champions League (23/02).

Παίξτε στη Novibet με Bonus έως 100€

Περισσότερες Πληροφορίες:
Για να διεκδικήσετε το δωρεάν στοίχημα θα πρέπει να ποντάρετε τουλάχιστον 5€ σε ένα μονό στοίχημα με απόδοση ίση ή μεγαλύτερη του 1.50, πριν την έναρξη των αγώνων Άρσεναλ -Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους – Μπάγερν Μονάχου (23/02/2016 21:45μμ.)
Το δωρεάν στοίχημα θα γίνει διαθέσιμο στο λογαριασμό σου, σε περίπτωση που σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά και οι 4 ομάδες στα σημερινά παιχνίδια του Champions League (Τρίτη, 23/02).

Για παράδειγμα: Άρσεναλ – Μπαρτσελόνα –> Τελικό σκορ: 2-2 και Γιουβέντους – Μπάγερν Μονάχου–> Τελικό σκορ: 1-1

Το δωρεάν στοίχημα θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου εντός 24 ωρών από τη στιγμή λήξης των αγώνων.

Παίξτε στη Novibet με Bonus έως 100€

Όροι και Προϋποθέσεις:
• Για να λάβεις το Free bet, θα πρέπει να έχεις τοποθετήσει ένα (1) μονό στοίχημα (single bet) μεγαλύτερης ή ίσης αξίας των 5€ και σε απόδοση ίση ή μεγαλύτερη του 1,50 στα παιχνίδια Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα & Γιουβέντους-Μπάγερν Μονάχου πριν την έναρξη του αγώνα και μέχρι τις 21:30 μ.μ.

• Το Free Βet θα πιστωθεί στο λογαριασμό σου μέσα σε 24 ώρες από την λήξη των παιχνιδιών.

• Το μέγιστο ποσό Free Βet που μπορεί να λάβεις είναι 10€.

• Το Free Bet μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά της επιλογής σου, σε μονό στοίχημα και απόδοση μέχρι 3.50

Δείτε αναλυτικά τους όρους εδώ

 

Σχόλια

blog comments powered by Disqus