Η Paysafe επέστρεψε στον Stoiximan!

payback2

Το δίκτυο των συνεργατών της Paysafe συνεχώς αυξάνεται όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας («Η Paysafe επέστρεψε στη Sportingbet & Vistabet!«).

Μετά τις Sportingbet και Vistabet, η μεγάλη επιστροφή της δημοφιλούς μεθόδου πληρωμής στον Stoiximan είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!

Ο Stoiximan είναι από τις μεγαλύτερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και διακρίνεται για τις προσφερόμενες αποδόσεις του. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Stoiximan είναι ότι προσφέρει αγώνες με 0% γκανιότα και αυτό τον έχει κατατάξει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των παικτών. Με την προσθήκη της Paysafe στις διαθέσιμες μεθόδους συναλλαγών ανεβαίνει επίπεδο στην στοιχηματική αγορά προσφέροντας όλα όσα χρειάζεται και ο πιο απαιτητικός παίκτης.

Kαταθέστε με Paysafe στον Stoiximan και πάρτε Bonus έως 100€

H διαδικασία για να καταθέσετε και να στοιχηματίσετε με Paysafe στον Stoiximan είναι πολύ απλή.

Θυμίζουμε ότι η Paysafe card διατίθεται στις ονομαστικές αξίες των 5, 10, 25, 50 και 100€ και το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να εντοπίσετε το πλησιέστερο σε εσάς σημείο πώλησης μέσω της σελίδας της Paysafe και να αγοράσετε με μετρητά την κάρτα με την αξία που επιθυμείτε. Στη συνέχεια πατώντας «κατάθεση» στο site κι εφόσον επιλέξετε τη μέθοδο κατάθεσης «paysafecard» εμφανίζεται το πεδίο για να πληκτρολογήσετε το ποσό και στο αμέσως επόμενο βήμα, τον κωδικό της κάρτας.

Αυτό ήταν, τα χρήματα σας πιστώνονται αμέσως στον λογαριασμό σας!

Σχόλια

blog comments powered by Disqus