Ποιες εταιρίες δέχονται Paysafe (Updated 24/03/2016)

paysafe

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Paysafe επέστρεψε στην Ελλάδα εδώ και λίγους μήνες μετά το διάλειμμα λόγω capital controls και έδωσε και πάλι άλλον αέρα στη στοιχηματική αγορά.

Η επιτυχία της Paysafe card και η μεγάλη αποδοχή της από τoυς παίκτες, βασίζεται στη συνεχώς αυξανόμενη βάση διανομής και στον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό συνεργαζόμενων ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Αυτή την στιγμή είναι η κορυφαία εταιρία στα online προπληρωμένα μέσα πληρωμής. Ο αριθμός των στοιχηματικών εταιριών που συνεργάζεται αυξάνεται αργά και σταθερά, με τoν Stoiximan και την Novibet να είναι οι πιο πρόσφατες εταιρίες, οι οποίες εισήγαγαν τη συγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής.

Oι 8 εταιρίες που διαθέτουν Paysafe είναι οι παρακάτω:

paysafe

Μybet: Η MyBet είναι Γερμανική εταιρία, η οποία φημίζεται για την αξιοπιστία της. Είναι από τις λίγες εταιρίες, όπου οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν μεγάλα ποσά, χωρίς να υπάρξει πρόβλημα με την ανάληψη των χρημάτων τους. Δεν προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς αυτή την στιγμή, αλλά συνεχώς τις βελτιώνει, δείχνοντας ότι αφουγκράζεται το παλμό των παικτών. Αν κάτι είναι αρνητικό στη mybet, είναι το κομμάτι του Live bet, εκεί όπου κατά την άποψη μας υστερεί λίγο από τον ανταγωνισμό και χρίζει βελτίωσης.

paysafe

Netbet: Μπορεί να είναι νέα στο χώρο, μπορεί να ξεκίνησε νωθρά, αλλά δείχνει σταδιακή βελτίωση όσο περνάει ο καιρός. Αυτό που την διακρίνει είναι οι πολλές προσφορές που βγάζει καθημερινά για νέους και παλιότερους παίκτες και οι καλές αποδόσεις, προσφέροντας πληθώρα επιλογών όπως: ασιατικό χάντικαπ/σκόρερ/κόρνερ. Ένα από τα ελάχιστα μειονεκτήματα της, αλλά παράλληλα και πολύ σημαντικό, είναι η ταχύτητα της ιστοσελίδας της, η οποία είναι πολύ αργή και πρέπει να βελτιωθεί άμεσα.

paysafe

Betshop: Η Betshop τους τελευταίους μήνες πραγματοποίησε κάποιες αλλαγές στο site της, προσφέροντας ένα πιο φιλικό περιβάλλον και ένα μοντέρνο design για τα πρότυπα της Ελλάδας. Με αυτές στις αλλαγές έκανε το betting πολύ απλό και εύκολο ακόμα και για ένα αρχάριο παίκτη. Οι γρήγορες πληρωμές και το εξαιρετικό live bet την καθιστούν μία από τις καλύτερες εταιρίες αυτή την στιγμή.

paysafe

Magicbet: H Magicbet είναι νέα εταιρία στο χώρο (2014), όμως οι άνθρωποι που την τρέχουν έχουν μεγάλη εμπειρία από κορυφαίες εταιρίες. H ιστοσελίδα της είναι απλή και εύχρηστη, διαθέτει κορυφαία γραφικά, ενώ έχει καταφέρει να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό τους πελάτες της λόγω του μπόνους που προσφέρει στις 3 πρώτες καταθέσεις, αλλά και του 200% πριμ στα παρολί. Η Sbtech live πλατφόρμα της και οι πολύ γρήγορες πληρωμές είναι από τα κύρια πλεονεκτήματα, ενώ στα αρνητικά θα λέγαμε την έλλειψη mobile version ιστοσελίδας.

Χωρίς τίτλοφεςφςεφςεφς

Stoiximan: O Stoiximan είναι μια από τις 24 νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που έχουν λάβει άδεια λειτουργίας στη χώρα μας. H πλατφόρμα του είναι όσο πιο απλή γίνεται και o παίκτης μπορεί να βρει πολύ εύκολα τις αγορές που επιθυμεί. Είναι η μοναδική εταιρία που προσφέρει αγώνες με 0% γκανιότα, γεγονός που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία. Επίσης σε παιχνίδια του Champions & Europa League προσφέρει αυξημένες αποδόσεις. Στα θετικά η ανανεωμένη mobile version και η άμεση εξυπηρέτηση.

Χωρίς τίτλοφεςφςε

Sportingbet: Η Sportingbet με πάνω από 16 χρόνια διαρκείς παρουσίας στη στοιχηματική αγορά, ανήκει στις 24 νόμιμες εταιρίες που έχουν πάρει άδεια στην Ελλάδα. Περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα αγορών με αρκετά καλές προσφερόμενες αποδόσεις. Ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για τις καθημερινές προσφορές, κυρίως με τις επιστροφές χρημάτων σε περίπτωση που χάσετε το στοίχημα σας.

Καταθέστε με Paysafe card στην Sportingbet

Χωρίς τίτλοωωφωωωωωω

Vistabet: Είναι από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στον ελληνικό χώρο, έχοντας ανέβει κατακόρυφα στην εκτίμηση των παικτών, διότι προσφέρει πολύ καλές αποδόσεις, πλούσιο live stream, ταχύτατες πληρωμές και μπόνους κατάθεσης έως 100€. Στα θετικά επίσης είναι ότι περιλαμβάνει ελληνική υποστήριξη και καθημερινές επιστροφές χρημάτων , οι οποίες δίνουν το κίνητρο και την δυνατότητα στον παίκτη να ποντάρει δίχως άγχος. Με την επιστροφή της paysafe card, ανεβαίνει ένα επίπεδο στον σκληρό ανταγωνισμό του οnline στοιχήματος.

Χωρίς τίτλοφγρεγεργεργεργερ

Interwetten: H Interwetten αποτελεί από τις αξιόπιστες λύσεις στην στοιχηματική αγορά προσφέροντας κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη γκάμα αγορών που δεν τις συναντάμε σε άλλες εταιρίες. Το μπόνους είναι 100% έως 100€ αλλά προσφέρεται σε στάδια και αυτό ίσως να προβληματίζει λιγάκι στην αρχή τους αρχάριους, όμως αυτό δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για κάποιον που ψάχνει μια σταθερή και αξιόπιστη λύση, ειδικότερα τώρα που μπορεί να παίξεi με την προπληρωμένη κάρτα της Pay safe.

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus