Ποιές εταιρίες στοιχήματος δέχονται κατάθεση με Paysafe

paysafe etairiew stoiximatos

Η Paysafecard επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι ξανά διαθέσιμη σε όλα τα γνωστά σημεία λιανικής πώλησης, δίνοντας νέα πνοή στη στοιχηματική αγορά. Η εταιρία αποτελεί την πλέον δημοφιλή μέθοδο πληρωμής και είχε διακόψει τη λειτουργία στην Ελλάδα μετά την επιβολή των capital controls. Παρόλο που τα όποια προβλήματα ρευστότητας ξεπεράστηκαν, η Paysafe προσφέρεται προς το παρόν σε περιορισμένο αριθμό στοιχηματικών εταιριών.

 

Betshop

Η εταιρία είναι αδειοδοτημένη στη Μάλτα και προσφέρει ένα πολύ καλό προϊόν, με αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις και μία φιλική προς το χρήστη ιστοσελίδα. Μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρίας είναι οι πολύ γρήγορες αναλήψεις και το πλούσιο Live betting με χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές καθημερινά. Η ιστοσελίδα της Betshop έχει δημιουργηθεί με βάση τις προτιμήσεις των Ελλήνων παικτών, ενώ διαθέτει μία πολύ καλή γκάμα προσφορών για νέους και υπάρχοντες παίκτες.

 

Magicbet

Η στοιχηματική εταιρία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται πριν το Mουντιάλ και ανεβαίνει αργά και σταθερά στις προτιμήσεις του στοιχηματικού κοινού. Ο σχεδιασμός της Magicbet είναι απλός όμως πολύ εύχρηστος για τους παίκτες. Οι αποδόσεις είναι αρκετά ανταγωνιστικές, ειδικά στα μεγάλα πρωταθλήματα, ενώ οι αναλήψεις ολοκληρώνονται πολύ γρήγορα. Το Live betting της Μagicbet παρέχεται από την κορυφαία Sbtech και προσφέρει χιλιάδες γεγονότα καθημερινά. Οι νέοι παίκτες δικαιούνται ένα πακέτο προσφορών 25% έως 450€.

 

Netbet

Η εταιρία αποτελεί μία από τις πλέον σοβαρές στην ελληνική αγορά και έχει μπει αρκετά δυναμικά στο χώρο. Διαθέτει μία καλή πλατφόρμα με πολλές στοιχηματικές  επιλογές, μεταξύ των οποίων ασιατικό στοίχημα, σκόρερ ή κόρνερ. Το live στοίχημα της Netbet είναι ένα από τα μεγαλύτερα όπλα της, καθώς οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε χιλιάδες γεγονότα κάθε βδομάδα. Η εταιρία προσφέρει συνεχείς προσφορές για νέους και υπάρχοντες παίκτες με το μπόνους πρώτης κατάθεσης να φθάνει το 100% έως 100€.

 

Πίνακας εταιριών στοιχήματος που δέχονται Paysafe:

 

Εταιρία Βαθμολογία  Review Πρόγραμμα
betshop2  9.18/10  Review 100% έως 100€
Magicbet 620x207  8.99/10  Review 25% έως 450€
Netbet Bonus   7.79/10  Review 100% έως 100€

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus