Προγνωστικά Euroleague με ειδικά παιχτών!

προγνωστικά euroleague

Καλημέρα στους φίλους του Betoworld, με προγνωστικά από Euroleague.

Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα, φέτος ο ελεύθερος χρόνος μου είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Ναι μεν έχω κρατήσει μια στήλη στο site, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορώ να την ανανεώνω συχνά, ελπίζω όμως τα λίγα αυτά tips να μας δώσουν στο τέλος της χρονιάς ένα καλό Yield. Πάμε να δούμε όμως που έχω ποντάρει τα χρήματα μου σήμερα που θα κάνουμε παιχνίδι αποκλειστικά με τα ειδικά παιχτών.

Στο παιχνίδι του Παναθηναικού με την Καρσιγιάκα, εκτιμώ ότι δεν θα έχουμε υψηλό σκορ και το ματς γέρνει προς το Under. Οι Τούρκοι έχουν μια ιδιαιτέρως αθλητική ομάδα και κόντρα στους πράσινους που προέρχονται και από ντέρμπι σίγουρα μπορούν να βγάλουν πολύ περισσότερη ενέργεια και να παλέψουν το ματς. Παρόλα αυτά εγώ θα πάω με 2 ειδικά παιχτών που θεωρώ ότι είναι σχετικά ανεβασμένα. Η πρώτη μου επιλογή είναι το under 13.5 του Ragland και η δεύτερη το under 13.5 του J. Carter.

Το επόμενο παιχνίδι που έχω σημαδέψει, είναι αυτό ανάμεσα στην Μπάγερν και την Κίμκι. Για το παιχνίδι δεν βγαίνει καθαρό σημείο κατά την γνώμη μου, αλλά οι 14.5 πόντοι που μας προσφέρει η Betshop τον Savanovic κρίνονται υπερβολικοί όταν θα έχει να συγκρουστεί με τα ψηλά κορμιά των Ρώσων. Επίσης οι 9.5 πόντοι του Monya οριακά μας οδηγούν επίσης στο under.

Το παιχνίδι μου:

J Ragland Under 13.5, Betshop 1.87 με 60 ευρώ.

J. Carter Under 13.5, Betshop 1.87 με 60 ευρώ.

D. Savanovic Under 14.5, Betshop 1.87 με 60 ευρώ.

S. Monya Under 9.5, Betshop 1.87 με 60 ευρώ.

Δείτε και τις υπόλοιπες προτάσεις μου εδώ.

 

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus