Ποντάρουμε στην φόρμα

MASON, OH - AUGUST 13: Donna Vekic of Croatia hits a return to Varvara Lepchenko of the United States during their qualifying match on Day 1 of the Western & Southern Open on August 13, 2016 in Mason, Ohio. (Photo by Joe Robbins/Getty Images)

Συνεχεια στης προτάσεις μετά από δέδεκα ολόκληρες ημέρες και όπως σας είπα στα μηνύματα που μου στείλατε στο facebook, εφέτος μέσα από το betoworld θα έχουμε λίγα αλλά πολύ δυνατά σημεία. Όσον αναφορά το μπάσκετ από εμένα προτάσεις θα δείτε όταν ξεκινήσουν τα μεγάλα πρωταθλήματα έως τότε δυνατά σημεία τένις. Για αύριο ξεχώρισα ένα πολύ δυνατό σημείο .

Με το Βέκιτς – Κόντα θα ασχοληθούμε και την Βέκιτς που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα περνώντας εύκολα τρεις δύσκολους αντιπάλους στην σειρά με 2-0 set ( Ιβάνοβιτς , Duque-Marino ,Lepchenko). Η Κόντα είναι καλή και σταθερή αλλά το AH +5.5 Games υπέρ της Βέκιτς στο 1.95 προκαλεί. Προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει δυνατό ποντάρισμα αφού η Βέκιτς με αυτά που μας έχει δείξει είναι ικανή για όλα.

Aυτά για την ώρα από εμένα, για οποιαδήποτε απορία αλλά και ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω μηνύματος στο facebook εδώ.

Αλεξόπουλος Παντελής (BETWITHALEX)

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus