Πώς να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ;

Πώς να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ;

Η τεχνολογία έχει κατακλύσει τη ζωή μας σε όλους τους τομείς και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και στο κομμάτι του στοιχήματος. Το διαδικτυακό ποντάρισμα έχει πάρει τεράστιες εκτάσεις πλέον και σε αυτό συνετέλεσε το γεγονός ότι παντού πλέον υπάρχει μια σύνδεση στο ίντερνετ και μία συσκευή η οποία θα μπορέσει να συνδεθεί με τον κυβερνοχώρο. Απόλυτα αναμενόμενα λοιπόν, υπήρξε έξαρση δημιουργίας στοιχηματικών εταιρειών, μεγαλύτερων ή μικρότερων και η κάθε μία από αυτές προσφέρει ότι περισσότερο μπορεί στον κάθε παίκτη με στόχο να τον προσελκύσει προς το μέρος της και να κερδίσει με αυτόν τον τρόπο ένα κομμάτι της… πίτας από τον ανταγωνισμό. Τι θα πρέπει να προσέξει όμως ο παίκτης προτού εναποθέσει τα χρήματά του στην οποιαδήποτε εταιρεία;

1) Ασφάλεια και αξιοπιστία

Ξεκάθαρα πράγματα, μιλάμε για την αρχή και το τέλος της οποιαδήποτε ιντερνετικής συναλλαγής, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τα χρήματά σας. Που υπόκειται φορολογικά η εταιρεία που έχετε μπροστά σας;  Πριν επιλέξετε που θα παίξετε πρέπει να κάνετε την έρευνα σας στις μηχανές αναζήτησης για να βρείτε στοιχεία για τον κάθε book, άλλωστε πλέον τα δεδομένα βρίσκονται διάσπαρτα στο ίντερνετ και περιμένουν εσάς να τα ανακαλύψετε, ενώ πάντα υπάρχει και η λύση των φόρουμ, εκεί όπου θα μπορέσετε να συνομιλήσετε με άλλους χρήστες, οι οποίοι θα έχουν παίξει εκεί όπου θέλετε να τοποθετήσετε το… παραδάκι σας και θα έχουν να σας δώσουν μια πιο… βιωματική απάντηση. Συνήθως τα όποια αρνητικά σχόλια αφορούν προβλήματα στις πληρωμές ή στο μπόνους. Μην παραλείψετε επίσης να κοιτάτε και τις παρουσιάσεις για να ελέγχετε πόσα χρόνια είναι η εταιρία στο χώρο.

2) Αδειοδότηση

Όλα γυρίζουν από μία φράση. Νόμιμο παιχνίδι. Για να μπορεί ο εκάστοτε πάροχος ιντερνετικών τυχερών παιχνιδιών να λειτουργήσει υπό καθεστώς διαφάνειας στη χώρα μας ή οπουδήποτε αλλού, θα πρέπει να έχει λάβει την απαραίτητη άδεια από την ΕΕΕΠ. Δείτε σε ποια αρχή έχει εκδοθεί η άδεια της και που εδρεύει. Συνήθως οι αδειοδοτήσεις σε Μεγάλη Βρετανία και τα Isle of Man και Alderney δείχνουν ότι η επιλογή σας βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αφού ο έλεγχος στην εταιρεία θα είναι ενδελεχής και σκληρός. Ακολουθούν αυτές σε Μάλτα και Γιβραλτάρ, ενώ καλό θα είναι να είστε αρκετά προσεκτικοί όταν οι εταιρίες λειτουργούν υπό την CIGA, αρχή λοταρίας και παιγνίων του Κουρασάο, όπου οι έλεγχοι είναι πιο χαλαροί.

3) Εξυπηρέτηση πελατών

Όχι μόνο όσον αφορά το στοίχημα, αλλά γύρω από οποιαδήποτε απομακρυσμένη δραστηριότητα και συναλλαγή χρειάζεστε και την κατάλληλη υποστήριξη και αυτή θα σας δοθεί από ένα καλά οργανωμένο και… διαβασμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Επίσης εξαιρετικής σημασίας είναι το πόσοι είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει. Υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη; Live Chat; Εξυπηρέτηση μέσω μέιλ; Πόσες ώρες λειτουργεί καθημερινά;

4) Αποδόσεις- Επιλογές

Εξαιρετικά σημαντικό επίσης είναι σε τι αποδόσεις προσφέρονται τα παιχνίδια στα οποία προτίθεστε να ποντάρετε. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πάνω από όλα ότι το στοίχημα είναι απόδοση, οπότε καλό θα είναι να ελέγξετε με τα ανάλογα εργαλεία το ύψος της γκανιότας. Αν είναι εκεί που θα βάλετε τα χρήματά σας να υπάρχει μεγάλη γκανιότα, δεν έχει αξία και στην ουσία είναι σαν να παίζετε σε έναν… ιντερνετικό ΟΠΑΠ. Τα ίδια ισχύουν πάνω κάτω και για τις επιλογές στοιχηματισμού. Όσο μεγαλύτερη η ποικιλία σε αθλήματα και ειδικά στοιχήματα, τόσο περισσότερο είναι πιθανόν να ευνοηθεί ο παίκτης.

5) Live Betting

Τεράστιος παράγοντας και αυτός. Η εταιρεία που σέβεται τον παίκτη και πρώτα από όλα τον εαυτό της, προσφέρει αρκετές επιλογές, ανταγωνιστικές αποδόσεις, αλλά και την ευκαιρία στους πελάτες της να δουν ζωντανά τα παιχνίδια που ποντάρουν. Όσο λιγότερα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά πληροί ο μπουκ σε αυτόν τον τομέα, τόσο λιγότερο ελκυστικός είναι και μάλλον θα πρέπει να τον αποφύγετε.

6) Οικονομικής φύσεως θέματα-μπόνους

Μεγάλο ερώτημα προκύπτει αναφορικά με το πόσο περισσότερες επιλογές κατάθεσης και ανάληψης δίνει ένας στοιχηματικός πάροχος στο κοινό του. Όσο περισσότερες είναι αυτές, τόσο πιο πιθανό είναι να σε «βολέψει» να ποντάρετε εκεί, αφού θα έχετε ευελιξία στην πληρωμή, αλλά και σε πιθανή σας ανάληψη. Ξεκάθαρα οι πιο δημοφιλείς τρόποι ανάληψης και κατάθεσης είναι τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια skrill, neteller και Moneysafe, η Paysafecard και φυσικά οι prepaid, χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες. Επίσης θα πρέπει να μάθετε σε πόση ώρα είναι πιθανόν να έχετε τα χρήματα στο λογαριασμό σας από την ώρα που θα αιτηθείτε να τα «πάρετε» και να… φύγετε. Καλό θα είναι να γνωρίζετε επίσης τα μέγιστα και τα ελάχιστα ποσά για κατάθεση-ανάληψη και στοιχηματισμό. Τέλος, ελέγξετε τις προωθητικές ενέργειες που προσφέρονται και το κατά πόσο αυτές μπορούν να επηρεάσουν τις αναλήψεις σας, αλλά και με ποιο τρόπο, αφού ως γνωστόν σε όλους τους τύπους των bonus υπάρχουν περιορισμοί τους οποίους θα πρέπει να προσέξετε.

7) Κανόνες στοιχηματισμού

Τέλος, όσο και να φαίνεται ασήμαντο, θα πρέπει να γνωρίζετε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το τι ισχύει σε κάθε άθλημα, σε περιπτώσεις διακοπών, αναβολών και άλλα πολλά, προκειμένου να είσαστε προετοιμασμένοι και να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Πώς ανοίγετε λογαριασμό σε στοιχηματική εταιρία

Αν και πλέον ο περισσότερος κόσμος είναι εξοικειωμένος με τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού σε στοιχηματική εταιρεία, στόχος είναι να βοηθήσουμε και εκείνους οι οποίοι δυσκολεύονται. Αφού επιλέξετε την εταιρεία με την οποία θα ποντάρετε, πατάτε στο κουμπί εγγραφής και εκεί εμφανίζεται ένα μενού που ακολουθώντας το βήμα βήμα θα ολοκληρώσετε την εγγραφή. Θα σας ανοίξει μία καρτέλα, όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Μπορεί να υπάρχουν όλα τα πεδία στην πρώτη καρτέλα ή να εμφανίζονται τμηματικά. Στο πεδίο email, θα πρέπει να εισάγετε μία έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση. Προσέξτε όλα τα στοιχεία να είναι σωστά, γιατί συνήθως θα λάβετε ένα email ενεργοποίησης από την εταιρία μετά την ολοκλήρωσης της εγγραφής σας.

Στη συνέχεια συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμο σας. Θα πρέπει να το γράψετε όπως ακριβώς εμφανίζεται στην ταυτότητά σας. Στο όνομα χρήστη (username) πρέπει να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο με το οποίο θα μπαίνετε στο λογαριασμό σας και θα το αναφέρετε όταν επικοινωνείτε με την εταιρία. Πάντα πρέπει να είναι σε λατινικούς χαρακτήρες. Ο κωδικός πρόσβασης (password) πρέπει επίσης να είναι στα λατινικά και συγκεκριμένου μήκους, τουλάχιστον 8 χαρακτήρων. Όσο μεγαλύτερος είναι, τόσο πιο δύσκολο θα είναι για κάποιον επίδοξο χάκερ να τον ανακαλύψει.  Ο κωδικός ασφαλείας είναι αυστηρά προσωπικός και δεν πρέπει να αποκαλύπτεται. Η εταιρία ποτέ δε θα σας ζητήσει τον κωδικό. Ενδεχομένως να σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον ειδικό κωδικό εγγραφής, μπόνους ή προσφοράς. Εάν η καρτέλα εγγραφής αποτελείται από περισσότερες σελίδες, επιλέγετε επόμενο/συνέχεια. Συμπληρώνετε όλα τα πεδία με τα σωστά και αληθή στοιχεία και στη συνέχεια κλικάρετε στην αποδοχή όρων.

Mόλις συμπληρώσετε όλα τα πεδία πατάτε εγγραφή, ελέγχετε το email σας για να δείτε αν λάβατε email επιβεβαίωσης (σε κάποιες δεν αποστέλλεται ή συνδέεστε αυτόματα στο λογαριασμό με την εγγραφή σας). Τέλος, πατάτε κατάθεση και βλέπετε όλες τις διαθέσιμες μεθόδους. Μετά την κατάθεση, είστε έτοιμοι να παίξετε.

Tι θα χρειαστείτε για να παίξετε online στοίχημα

Αφού λοιπόν έχετε επιλέξει την στοιχηματική εταιρεία της επιλογής σας και έχετε βρει τον τρόπο με τον οποίο θα κάνετε κατάθεση (και στην ουσία και ανάληψη, καθώς θα πρέπει να «τραβήξετε» τα χρήματα στο ίδιο μέσο με το οποίο έγινε η κατάθεση) χρημάτων, θα πρέπει στη συνέχεια να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων σας. Όπως κάθε επίγεια εταιρία με την οποία συναλλάσσεστε, σας ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία, ειδικά όταν υπάρχει και χρηματική συναλλαγή, έτσι και οι εταιρίες στο ίντερνετ θα πρέπει να γνωρίζουν από ποιον δέχονται χρήματα και ποιον πληρώνουν. Μόλις καταθέσετε χρήματα, θα πρέπει να ταυτοποιήσετε (ή αλλιώς να επιβεβαιώσετε) το λογαριασμό σας, στέλνοντας τα έγγραφα σας, τα οποία είναι συνήθως η ταυτότητά σας και ένα αποδεικτικό κατοικίας. Πλέον είσαστε έτοιμοι να… βουτήξετε στον κόσμο του ιντερνετικού στοιχήματος και να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να φύγετε με κέρδη, έχοντας πάντα όμως σαν πρώτο στόχο τη διασκέδασή σας.

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus