Προγνωστικά Euroleague για όλα τα γούστα!

προγνωστικά Euroleague

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Μάλλον εισακούστηκαν τα χτεσινά παράπονα μου και σήμερα Sportingbet και Betshop ανέβασαν πιο γρήγορα παίχτες, παρόλα αυτά εγώ θα ανεβάζω tips και ανάλυση στις 14:00 με 16:00 για να είμαστε σίγουροι. Χτες με πόνεσε αρκετά ο Jackson που έμεινε στους 7 πόντους καθώς ήτανε η βασική μου πρόταση, αν δεν του ζητούσε συνεχώς την μπάλα ο Teodocic ακόμα και όταν το ματς είχε κριθεί, θα το έβγαζε το σημείο έστω και δύσκολα αφού Erden-Savvas κ.λ.π είναι αργοκαρούτες, για ένα drive χάθηκε το σημείο. Τι να κάνουμε όμως αυτά έχει το στοίχημα, η χτεσινή μέρα όμως βγήκε με profit και αυτό έχει σημασία. Πάμε να δούμε τώρα που πόνταρα τα χρήματα μου σήμερα!

Koszarek over 7.5: Η λογική του πονταρίσματος είναι η εξής, έχουμε έναν βασικότατο guard που παίρνει ανά αγώνα 8 σουτ και το line είναι στους 7.5 πόντους ενώ παίζει μέσο όρο 23 λεπτά. Δεν θέλουμε κάτι άλλο για να στηρίξουμε το σημείο, με ένα τριποντάκι 2-3 βολές και ένα Jump Shoot εκτιμώ ότι θα το βγάλει το over, εξάλλου σήμερα ο Djortzevic πιστεύω ότι θα κοιτάξει να περιορίσει περισσότερο τους Ponitka και Molvoveanu παρά τον Koszarek που μπορεί να βρει χώρο για ελεύθερα σουτ.

Singleton over 9.5: Εδώ θα πάμε κόντρα στα στατιστικά που λένε under. Μπορεί ο Singleton να μην πήγε καλά στα προηγούμενα 2 ματς, βάζοντας μόνο 6 και 3 πόντους αντίστοιχα αλλά σήμερα θα τον στηρίξω για 2 λόγους. Πρώτον διότι είναι παίχτης ψυχολογίας και συνήθως παίζει καλύτερα εντός έδρας και δεύτερον επειδή πιστεύω ότι στο σημερινό αγώνα θα παίξει περισσότερο από τα 20 λεπτά που παίζει συνήθως, αφού είναι ο καταλληλότερος για το μαρκάρισμα του Palacios.

Από εκεί και πέρα μου αρέσουν 5 σημεία ακόμα, από τα οποία δεν κατάφερα να καταλήξω στα πιθανότερα, οπότε θα εκμεταλλευτώ την προσφορά του Stoiximan Παρολίγο και θα ρίξω μια πεντάδα με τα εξής:

Fener -5.5 @ Claver Under 13.5 @ Kalnietis over 8.5 @ Enyaga Over 10.5 και Calathes over 9.5.

 

Από τις παραπάνω 5 επιλογές πιστεύω λίγο παραπάνω το – 5.5 της Φενέρ που πιστεύω θα κερδίσει σχετικά εύκολα και θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο μου τον Μπάμπη με το Over 9.5 του Καλάθη.

Το παιχνίδι μου

Koszarek over 7.5: Με 30 ευρώ στην Sportingbet

Singleton over 9.5: Με 25 ευρώ στον Stoiximan

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις προτάσεις μου εδώ.

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus