About us και ένα tip για το καλό..

About_us

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Betoworld. Όπως παρατηρήσατε οι πιο παλιοί επισκέπτες του site, έχουν γίνει κάποιες μεγάλες αλλαγές και στο παρουσιαστικό του site αλλά και στο έμψυχο δυναμικό του, αφού πλέον μιλάμε για πρώτης γραμμής ενίσχυση σε όλα τα μέτωπα.

Αναλύσεις: Πλέον στο site, θα αναλύουν τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης φτασμένοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα αθλητικά site/ραδιόφωνα της χώρας. Δημοσιογράφοι όπως οι Κοτσιμπός, Γαρίδης, Φίλιος, Παναγιώτου κ.λ.π θα προσθέσουν στο Betoworld την ποιότητα και την εγκυρότητα που χρειάζεται ώστε να κάνει το μεγάλο άλμα και να πιάσει τους στόχους που έχει θέσει. Στο Betoworld οι αναλύσεις των πρωταθλημάτων θα πάρουν καθαρά στοιχηματικό χαρακτήρα και όλο το team θα εστιάζει στα ματς που «βλέπει» αξία και στις σημαντικές πληροφορίες κάθε αγώνα, χωρίς να σας ζαλίζει με ασήμαντες λεπτομέρειες και χωρίς να αναλύει αγώνες πρωταθλημάτων καταλήγοντας στο συμπέρασμα NO BET. Για το team του Betoworld σημασία έχουν μόνο τα παιχνίδια που υπάρχει ξεκάθαρη άποψη. Φέτος στο site θα μπορείτε να διαβάζετε αναλύσεις και σημεία για πάνω από 25 πρωταθλήματα.

Tipsters: Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, το betoworld θα γίνει το καλύτερο site προγνωστικών τα επόμενα χρόνια. Στην ήδη πετυχημένη συνταγή που ακούει στα ονόματα Ribery-Xάλαρη και το δικό μου(Stratos87), θα υπάρξει σημαντική ενίσχυση. Την φετινή σεζόν 8 νέα άτομα θα δοκιμαστούν στα προγνωστικά (κάποιοι από αυτούς αναλύουν και πρωταθλήματα) ενώ κάποιοι άλλοι θα πρέπει να κάνουν ένα σημαντικό comeback σε σχέση με την περσινή σεζόν και να αποδείξουν ότι μπορούν να τελειώσουν την χρονιά με ένα καλό Yield (Alex-Geopas).

Στο τέλος της χρονιάς, θα υπάρξει αξιολόγηση και θα μείνουν οι καλύτεροι. Όσοι τελειώσουν την χρονιά με αρνητικό πρόσημο θα αντικατασταθούν από τους νικητές του tipster competition, ώστε μεσομακροπρόθεσμα να φτιαχτεί μια πολύ δυνατή ομάδα προγνωστικών.

Tipster Competition: To Betoworld εδώ και λίγους μήνες έχει συμμαχήσει και ενωθεί με το δίκτυο Fox, με σκοπό να βγει μέσω κοινής προσπάθειας ένα project, που θα αλλάξει την στοιχηματική αντίληψη του Έλληνα παίχτη και να ανεβάσει το επίπεδο σε πολύ υψηλά standard. Αυτό το site θα είναι ένα portal-oddscomparison με κουμπωμένο πάνω του και tipster competition και θα βγεις σε 5 χώρες. Οι 5 καλύτεροι ανεξαρτήτως χώρας με το υψηλότερο yield εκτός από τα μηνιαία και ετήσια έπαθλα, θα μπουν στο team του Betoworld από την στοιχηματική σεζόν 16-17. Όπως καταλαβαίνετε θα κάνουμε τα πάντα ώστε μέχρι του χρόνου να υπάρχει ένα team στο site, που να μπορείτε να το εμπιστεύεστε με κλειστά μάτια ώστε να σας οδηγεί στο ταμείο.

Layout: Ήδη έχει γίνει πιο μοντέρνο το site, αλλά θα γίνονται συνεχώς αισθητικές και τεχνολογικές βελτιώσεις, ενώ θα κουμπωθεί και ένα μεγάλο κομμάτι στατιστικών, βαθμολογιών αλλά και professianal tools μέχρι το τέλος της χρονιάς. Από την μεριά μας στοχεύουμε στη συνεχή βελτίωση του site.

Stratos87: Από την μεριά μου φέτος δεν θα υπάρχει χρόνος για πολλά tips, γι’αυτό στην θέση μου για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ ήρθε ο Φάνης Παναγιώτου, ένας δημοσιογράφος/tipster αρκετά έμπειρος για την ηλικία του, που εκτός από τα ματς της Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, θα προσφέρει την βοήθεια του, μαζί με τον Ribery και στα ματς του NBA ώστε να υπάρχει η κατάλληλη συνέπεια σε καθημερινή βάση. Εγώ θα προσπαθήσω να δίνω κάποια tips όταν υπάρχει χρόνος και βλέπω κάτι αρκετά, ανεξαρτήτως αθλήματος. Παρόλα αυτά φέτος έχουμε να πούμε και να συζητήσουμε πολλά πράγματα μέσω της στοιχηματικής θεωρίας που θα βγει και στο Betoworld, αλλά και στο Foxodds που θα είναι online από πρώτη Νοέμβρη (λογικά).

Στήλες προγνωστικών: Από σήμερα 29/9/15, αναβαθμίσαμε τις στήλες μας φτιάχνοντας ότι πιο μοντέρνο μπορούσε να κάνει ο τεχνικός μας, με κύριο στόχο να αναβαθμίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας + να κατοχυρώσουμε από όλα τα παιδιά που δίνουν tips. ότι ποτέ όχι μόνο δεν θα σβηστεί προγνωστικό, αλλά ούτε καν θα μπερδευτεί κάποιος ξανά. Η αλήθεια είναι ότι η προηγούμενη εφαρμογή ήτανε κάπως «αρχαία» και κάποια από τα παιδιά δεν μπορούσαν να την κατανοήσουν 100%.

Πλέον οι κανόνες είναι απλοί και ξεκάθαροι. Oποιος περνάει tip και το δημοσιεύει έχει μόνο 10 λεπτά χρόνο να το διορθώσει αν κάπου έχει κάνει λάθος, μόλις περάσει το δεκάλεπτο χάνει το δικαίωμα διαχείρισης του tip. Έτσι εξασφαλίζουμε την διαφάνεια 100%. Τέλος σε περίπτωση που το προγνωστικό που έχει δώσει στο άρθρο του λέει για παράδειγμα 30 ευρώ ενώ μέσα στην στήλη του έχει περάσει κατά λάθος 20 ή 40, θα μετράει αυτόματα το ποσό που έχει δώσει στην στήλη.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση/συμμετοχή ή προτεινόμενη αλλαγή με θέμα το Betoworld, μπορείτε να μου στείλετε ένα mail εδώ stratos0707@gmail.com

Πάμε και στα προγνωστικά στοιχήματος για το πρώτο προτεινόμενο ματσάκι της σεζόν.

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Η αλήθεια είναι ότι αμφιταλαντεύτηκα ανάμεσα στο over και g-g αρκετά. Κατά την προσωπική μου άποψη και τα 2 σημεία έχουνε τις ίδιες πιθανότητες, αλλά το g-g πληρώνει καλύτερα, επομένως σε περιπτώσεις όπως η σημερινή πάμε πάντα με την μεγαλύτερη απόδοση. Η Άρσεναλ είναι παραδοσιακά μια από τις ελάχιστες μεγάλες Αγγλικές ομάδες, που όταν φιλοξενεί μια Ελληνική ομάδα δεν μπορείς να προδικάσεις το αποτέλεσμα. Κάτι τα κλασικά κενά στην άμυνα, κάτι ότι σπάνια μπαίνει μέσα σε Ευρωπαϊκά ματς για να πιάσει τους αντιπάλους από τον λαιμό, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι Πειραιώτες της έχουνε τις ελπίδες τους για κάτι καλό. Το Χ2 δεν είναι άσχημη επιλογή βάση απόδοσης, αλλά θα πάμε με την αρχική και πιο safe επιλογή του g-g στο αρκετά καλό 1.91.

Το παιχνίδι μου

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: G-G/1.91 Netbet

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus