Στοίχημα ΟΠΑΠ vs Στοίχημα Οnline

online600x400

Οι καιροί έχουν αλλάξει πολύ και στην ουσία αυτή η μεγαλύτερη αλλαγή έχει επέλθει την τελευταία 15ετία. Το ίντερνετ έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας, υπάρχει παντού γύρω μας, έχει επηρεάσει πλήρως τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε καθημερινά και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα και φυσικά όλα τα παραπάνω έχουν και τον δικό τους αντίκτυπο και στο στοίχημα. Την ώρα όμως που τα άλματα της τεχνολογίας μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη ακόμα και στο κομμάτι του στοιχήματος, υπάρχουν ορισμένοι οι οποίοι επιμένουν να παίζουν στον ΟΠΑΠ, είτε επειδή έτσι έχουν συνηθίσει, είτε γιατί δεν έχουν αντιληφθεί τι εστί online stoixima και ποια είναι τα οφέλη του, η ευκολία του και η αμεσότητά του, ειδικά σε σχέση με την ελληνική εταιρεία. Πάμε να τα δούμε ένα ένα αναλυτικά τα οφέλη του να παίζει κάποιος στοίχημα online σε σχέση με το στοίχημα ΟΠΑΠ.

1) Όλα… από το σπίτι, χωρίς ταλαιπωρία

Tο να παίξει κάποιος στοίχημα τα προηγούμενα χρόνια, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως μια μίνι… ιεροτελεστία. Έπρεπε να κάνετε το διάβασμά σας μέσα από τις εφημερίδες (χωρίς να έχετε τα τελευταία νέα), να ετοιμαστείτε, να πάτε στο πρακτορείο, το οποίο δεν ήταν απαραίτητο ότι θα βρισκόταν και πολύ κοντά σας. Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσετε το άγχος να μην περάσει η ώρα και δεν προλάβετε τα ματς της επιλογής σας, τον καπνό, τον συνωστισμό και τη φασαρία-βαβούρα που περιβάλλει αυτά τα μέρη. Όλα αυτά τα ξεχνάτε πλέον, καθώς παντού υπάρχει μια σύνδεση στο ίντερνετ και ιδίως πλέον σε κάθε ελληνικό σπίτι, οι επιλογές σύνδεσης προσφέρονται με περισσότερες από μία συσκευές (κινητό, τάμπλετ, λάπτοπ, Pc, ακόμα και οι Smart TV έχουν μπει στο… κόλπο). Δυσάρεστες μυρωδιές και ενοχλητικοί ήχοι δεν υφίστανται πλέον, τον χρόνο σας τον καθορίζετε εσείς, ενώ φυσικά όλη η ενημέρωση βρίσκεται στο χέρι σας, με το πάτημα ενός κουμπιού.

2) Υπόθεση… γκανιότα

Ακόμα ένας αποτρεπτικός και ίσως ο πιο αποτρεπτικός από όλους τους λόγους για να προτιμήσει κάποιος το ιντερνετικό στοίχημα απέναντι σε εκείνο του ΟΠΑΠ. Η ελληνική εταιρεία πρέπει να αποδώσει ποσοστό στους πράκτορες, έχει πολύ μεγαλύτερα κόστη λειτουργίας και ως εκ τούτου, θέλοντας και μη αναγκάζεται να μεγαλώσει την γκανιότα, ήτοι το ποσοστό κέρδους της. Αυτό σημαίνει βέβαια απώλεια κερδών για τον παίκτη, ο οποίος στο ίντερνετ έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μεγαλύτερες τιμές σε όλα τα είδη στοιχήματος. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον ο παίκτης παίξει στον ΟΠΑΠ, μόνο χαμένος μπορεί να βγει, αφού θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι δεν δίνονται όλα τα παιχνίδια μονά αποδεκτά και σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει περιορισμός, αφού θα πρέπει να δημιουργηθούν δυάδες, ακόμα και τριάδες.

3) Επιλογές

Αν εξαιρέσουμε τους τελευταίους μήνες όπου έχει γίνει μια προσπάθεια από τον ΟΠΑΠ να δώσει περισσότερα στους πελάτες του και σε αυτό το κομμάτι χάνει πολύ η ελληνική εταιρεία. Στο στοίχημα στο ίντερνετ χώρια του ότι σε κάθε ποδοσφαιρικό παιχνίδι έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μέχρι και 100 διαφορετικά πονταρίσματα, μπορείτε να παίξετε στοίχημα σε πολιτικά γεγονότα, τηλεοπτικά σόου (ριάλιτι, ακόμα και Game Of Thrones) και κάθε λογής αθλήματα πέραν των γνωστών και προβεβλημένων, όπως είναι το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το τένις. Περιορισμένη γκάμα αθλημάτων, ακόμα πιο περιορισμένη εκείνη των στοιχηματικών επιλογών.  Στο κουπόνι στοιχήματος ΟΠΑΠ θα βρείτε περιορισμένο αριθμό από στοιχήματα για να ποντάρετε, την στιγμή που στο ιντερνετικό στοίχημα υπάρχουν εκτός από τις κλασικές επιλογές (1Χ2 over/under κλπ), θα βρείτε από ασιατικά χάντικαπ, combo bets και πληθώρα από ειδικά στοιχήματα.

4) Live betting – Live Streaming

Ακόμα ένα τεράστιος παράγοντας στον οποίο ο ΟΠΑΠ όχι μόνο υστερεί, αλλά απέχει και έτη φωτός από τις online στοιχηματικές εταιρείες. Το λάιβ στοίχημα της ελληνικής εταιρείας βρίσκεται σε βρεφικό στάδιο, δεν είναι λειτουργικό, ενώ όπως είπαμε, οι αποδόσεις είναι τραγικές. Και φυσικά, αν δεν έχεις δορυφορική ή καλωδιακή τηλεόραση, ξεχνάς τη δυνατότητα να δεις τις αγαπημένες σου ομάδες και λίγκες, την ώρα που βασικός και απαράβατος κανόνας του Live betting είναι ότι για να ποντάρεις, θα πρέπει να έχεις εικόνα…

5) Πληρωμές

Το μεγαλύτερο και ίσως μοναδικό προσόν του ΟΠΑΠ ως τώρα ήταν οι άμεσες πληρωμές του. Τέλειωνε το παιχνίδι, «έκλεινε» το δελτίο, πηγαίνατε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, παίρνατε τα λεφτά και φεύγατε, την ώρα που στις εταιριες στοιχηματος  χρειαζόταν να περιμένετε μέχρι και μία ολόκληρη εβδομάδα. Ακόμα και αυτό πλέον όμως καταρρίπτεται, αφού ακόμα και μέσα σε 15 λεπτά ο παίκτης μπορεί να έχει τα χρήματά του στο λογαριασμό του, ειδικά αν χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Αν λοιπόν υπήρχε ένα πλεονέκτημα για τον ΟΠΑΠ, ακόμα και αυτό δείχνει σταδιακά να… σβήνει από τον χάρτη!

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus