Στοίχημα Pokemon Go

Στοίχημα Pokemon Go

Το παιχνίδι της Nintedo Pokemon Go πλέον έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις σε όλο το κόσμο με τους ανθρώπους να προβαίνουν σε ακραίες κινήσεις, παραδείγματος χάριν να πηδάνε από λεωφορεία ή να στέκονται στη μέση του δρόμου κυνηγώντας ένα Πόκεμον με το κινητό τους, ακόμα και για νεκρούς έχουμε ακούσει. Δεν θα σταθούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες διότι δεν έχει νόημα να αναλύσουμε τον τρόπο του παιχνιδιού, υπάρχουν εκατοντάδες άρθρα στο ίντερνετ γι αυτό.

Αυτό που μας προξένησε το ενδιαφέρον και γράφουμε αυτό το άρθρο είναι ότι το Pokemon Go έχει προσελκύσει και τις στοιχηματικές εταιρίες. Η πρώτη που άνοιξε τον χορό είναι η Αυστραλιανή εταιρία Sportsbet και μάλιστα προσφέρει πληθώρα αγορών όπως: αν θα γίνει η πρώτη σε πωλήσεις εφαρμογή στο Itunes, ποιος πολιτικός της Αυστραλίας θα παίξει πρώτος, ποια πολιτεία θα απαγορεύσει πρώτη την κυκλοφορία του, πότε θα ξεπεράσει τους χρήστες του Twitter και άλλα πολλά. Φυσικά αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες, αφού το θέμα έχει χρήμα και οι bookers δεν θα αργήσουν να το «μυριστούν».

Επίσης εντύπωση μας προκάλεσε ότι πολλές κοπέλες βρήκαν την ευκαιρία να δείξουν τα «προσόντα» τους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για να βγάλουν sexy selfies. Δείτε παρακάτω τρεις από τις πολλές φωτογραφίες που «ανέβασαν» την…. αδρεναλίνη στους άνδρες. Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι για όσους δεν το συμπαθούν μέχρι τώρα με αυτές τις selfie γίνεται πιο… ενδιαφέρον.

pokemon

weasdf-13

ποκεμον

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus