Στημένα παιχνίδια στα Social Media: Αλήθεια ή απάτη;

Στημένα παιχνίδια στα social media

Tα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, όσοι ασχολούμαστε με το στοίχημα, έχουμε δει κατά καιρούς, διάφορους που διαφημίζουν Στημένα παιχνίδια στα Social Media έναντι ανταμοιβής. Το φαινόμενο μάλιστα όσο περνάει ο καιρός ολοένα και αυξάνεται δυστυχώς. Οι επιτήδειοι φτιάχνοντας ένα απλό λογαριασμό/προφίλ στο Facebook, πατάνε πάνω στην ανάγκη των ανθρώπων για εύκολο χρήμα, την αφέλεια και τον μαρασμό και καταφέρνουν να αποσπάσουν σημαντικά χρηματικά ποσά. Πως το κάνουν αυτό; Πολύ απλά με μπόλικο photoshop και ένα απλό developer tool που διαθέτουν όλα τα web browser (Firefox,Chrome κτλπ). Μερικοί προτιμούν να ανεβάζουν δήθεν κερδισμένα δελτία του ΟΠΑΠ και κάποιοι άλλοι ανεβάζουν φωτογραφίες από δελτία που παίχτηκαν online σε στοιχηματικές εταιρίες με τρελές αποδόσεις κυρίως σε ανατροπές ημίχρονα/τελικά. ΟΛΑ αυτά φυσικά είναι προϊόν επεξεργασίας, είτε από προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών, είτε από προγράμματα επεξεργασίας κειμένου που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Παίξτε νόμιμα στη Goalbet

Θα σας θέσω μια απλή ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση να είχατε στημένα παιχνίδια και να τα διατυμπανίζατε δεξιά και αριστερά για 20-50 ευρώ; Εγώ προσωπικά ούτε… στο πατέρα μου δεν θα το έλεγα. Ένα παλαιό ρητό λέει: Το μυστικό παύει να είναι μυστικό όταν το ξέρουν πάνω από δύο άτομα, εγώ θα το πήγαινα ακόμη παραπέρα και θα έλεγα, παύει να είναι μυστικό αν το ξέρει πάνω από ένας. Οπότε όσο πιο πολλοί το ξέρουν, τόσο πιο πολύ είναι επικίνδυνο στο να χαλάσει. Βλέπετε όταν σε ένα παιχνίδι ξαφνικά πέφτουν 100.000 πχ στον άσσο από διάφορες πηγές, τότε κινεί τις υποψίες και αυτόματα το παιχνίδι τίθεται υπό παρακολούθηση από την Ουέφα.

Πάμε και στα κόλπα με τις ανατροπές και τα ημίχρονα/τελικά που έχουν κατακλύσει τις σελίδες του Facebook. Τι κάνουν οι »έξυπνοι»; Διαλέγουν μία κατηγορία της οποίας τα παιχνίδια διεξάγονται την ΙΔΙΑ ημέρα (στην 2η Αγγλίας διεξάγονται συνήθως τα 11 από τα 12 παιχνίδια την ίδια ημέρα) και λένε πχ »τι στο καλό, δεν θα έρθει ένα παιχνίδι (1 Ημίχρονο/Χ τελικό); Οπότε διαλέγουν 15 αγοραστές, στέλνουν 15 διαφορετικούς αγώνες με ημίχρονα/τελικά από την ΙΔΙΑ κατηγορία και αν πιάσει 1 στα 15 μπλοκάρουν τους υπόλοιπους δεκατέσσερις (χαμένους) και κρατάνε τον έναν. Ανεβάζουν και την προσωπική τους συνομιλία σε φωτογραφία και έτσι γίνονται απολύτως πιστευτοί. Kαλό το κόλπο ε;;; Αν προσέξετε στις προσωπικές τους σελίδες θα δείτε ότι στα σχόλια από κάτω είναι πολλά άτομα μπλοκαρισμένα. Δυστυχώς έτσι παίζεται το παιχνιδι και θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί. Η καλύτερη λύση είναι να διαλέξετε κάποιον καλό tipster και να τον ακολουθείτε όπως είναι οι tipsters στο www.betoworld.gr που πάνε αρκετά συχνά ταμείο και αφιλοκερδώς φυσικά… 

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ξεμπροστιάζει τα κόλπα των απατεώνων που υπόσχονται στημένα παιχνίδια στα social media…

 

Μπάμπης Χάλαρης

Σχόλια

blog comments powered by Disqus