Στηρίζουμε Μπαρτζώκα και Delaney σήμερα!

Malcolm-Delaney

Καλησπέρα σε όλα τα φιλαράκια της σελίδας. Ανάμεικτα ήτανε τα συναισθήματα το Σαββάτο καθώς κάναμε 0/2 στο ποδόσφαιρο και 2/2 στο μπάσκετ, με τα 2 πονταρίσματα μας όμως, να περνάνε για πλάκα. Καθώς και ο Κολοσσός αλλά και η Ορλεάν που πλήρωνε 3.35 επιβεβαιώθηκαν πολύ εύκολα. Ίσως ήτανε ένα «μήνυμα» να εστιάσω περισσότερο στο μπάσκετ που είναι και το δυνατό μου άθλημα και να μην ασχοληθώ πάλι με το ποδόσφαιρο που δεν μου ταιριάζει τόσο. Πάμε να δούμε όμως γιατί έδωσα από το Σαββάτο το απόγευμα τον άσσο της Κουμπάν κόντρα στην ΤΣΣΚΑ με 60 ευρώ.

Καταρχάς θα πρέπει να παραδεχθώ ότι ο Μπαρτζώκας έχει κάνει τρομερή δουλειά στους Ρώσους. Το ξεκίνημα των γηπεδούχων στην σεζόν είναι εντυπωσιακό. Δεν είναι τόσο το 4/4 στην Euroleague όσο το γρήγορο και όμορφο μπάσκετ που παίζει επιθετικά, με τους παίχτες της Κουμπάν να έχουν ξεκάθαρους ρόλους. Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ σήμερα περιμένω να παίξουν με πάθος για την νίκη κόντρα κόντρα στην μισητή ομάδα του Ιτούδη.

Το 3.10 της Sportingbet  ήτανε value bet καθώς όπως είδαμε η απόδοση έπεσε στο 2.70. Παρόλα αυτά η δικιά μου εκτίμηση είναι ότι ο άσσος έπρεπε να είναι ακόμα πιο χαμηλά, γύρω στο 2.40. Όταν η προσωπική μου εκτίμηση για ένα σημείο έχει τόσο μεγάλη διαφορά με την εκτίμηση των Bookmakers, τότε ανεξαρτήτου απόδοσης οφείλω να το προτείνω και να το παίξω πολύ δυνατά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όταν ψωνίζεις σε τιμή ευκαιρίας τότε κατα την διάρκεια του αγώνα αν και εφόσον η ομάδα που πόνταρες προηγηθεί, μπορείς να διαχειριστείς το στοίχημα σου πολύ καλύτερα. Trade-κάλυψη-opposite bet κ.λ.π, οπότε και αυτός είναι ένας λόγος που ο άσσος προτάθηκε ως Max bet.

Το παιχνίδι μου

Κουμπάν – ΤΣΣΚΑ 1: Με 60 ευρώ Sportingbet.

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus