Σούπερ προσφορά της Νeteller μόνο για τα μέλη του Betoworld!!!

image003

Οι exclusive προσφορές του Betoworld μόνο για τα μέλη του, παλιά και νέα, μόλις άρχισαν. Με σύμμαχο τον κολοσσό που λέγεται Neteller, εξασφαλίσαμε για εσάς μια σούπερ υπέρ-προσφορά, που ισχύει αποκλειστικά για μέλη του Betoworld!

 

Συγκεκριμένα εγγραφόμενοι εντελώς δωρεάν σαν μέλη του Betoworld, σας προσφέρουμε την εξής αποκλειστική προσφορά σε συνεργασία με τη Neteller ακολουθώντας 5 απλά βήματα:

1. Γίνεται μέλος του Betoworld ΔΩΡΕΑΝ

2. Κάντε μια νέα εγγραφή στη Neteller μέσα από τα banner που θα βρείτε στο site μας

3. Χρηματοδοτήστε το νέο λογαριασμό Neteller

4. Κάντε καταθέσεις από 400 έως και 12,000 ευρώ σε οποιονδήποτε Bookmaker

5. Λάβετε την προσφορά από 10 ή 200 ευρώ με τη μορφή μπόνους στο λογαριασμό Neteller

 

Η προσφορά ισχύει από 26 Μαρτίου έως και 31 Μαΐου για παλιά και νέα μέλη του Betoworld που δεν έχουν ήδη λογαριασμό Neteller. Μόνο όσοι κάνουν εγγραφή στη Neteller μέσω του Betoworld θα έχουν δικαίωμα να λάβουν την προσφορά. Η Neteller έχει το δικαίωμα να εξαιρέσει από την προσφορά όσα accounts είναι ύποπτα για Bonus hunting. Μόνο όσοι έκαναν νέες εγγραφές στην Neteller και κάνουν καταθέσεις στους Bookmaker από €400 έως €12.000 θα έχουνε δικαίωμα στην παραπάνω προσφορά. Τα χρήματα θα πιστωθούν στους Neteller λογαριασμούς σας, 15 μέρες μετά την λήξη της προσφοράς, δηλαδή μέχρι 15 Ιουνίου. Οι μοναδικές εταιρίες που δεν θα προσμετρηθούν στην καταμέτρηση των καταθέσεων σας σε εταιρίες είναι οι παρακάτω: Betfair – Poker Stars – Full Titl και Exness.

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus