Θα πέσει το ξύλο της αρκούδας!

balerooney

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Betoworld. Εχθές κλείσαμε με αρνητικό πρόσημο αφού η Γαλλία ξύπνησε αργά και δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει το 1 & over 2.5 μένοντας στο 2-0. Σήμερα αλλάζουμε ρώτα και θα παίξουμε με ειδικά στοιχήματα. Πάμε παρακάτω.

Ξεκινάμε με τον αγώνα της Αγγλίας με την Ουαλία. Οι δύο ομάδες έχουν τρομερό μίσος μεταξύ τους και οι δηλώσεις παιχτών όπως του Μπείλ άναψαν φωτιά στα στρατόπεδα των ομάδων. Η Ουαλία παραδοσιακά είναι σκληρή ομάδα και δεν διστάζει να κάνει φάουλ ώστε να κόβει τον ρυθμό τον αντιπάλων. Από την άλλη όπως είναι λογικό, οι παίκτες της Αγγλίας δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα «πόδια». Όλα αυτά οδηγούν στο ποντάρισμα του over 26.5 φάουλ που δίνεται σε απόδοση 1.70.

Κλείνουμε με τον αγώνα της Γερμανίας με την Πολωνία. Οι Γερμανοί δεν δείχνουν να πατάνε καλά και το ποδόσφαιρο κατοχής που παίζανε άλλες χρονιές δεν υπάρχει πλέον σε τόσο μεγάλο βαθμό. Μην παρεξηγηθούμε, εξακολουθούν να έχουν την μπάλα περισσότερο στην κατοχή τους όπως είχαν με την Ουκρανία το 63%, αλλά με αντίπαλο την τωρινή Πολωνία δεν θα μπορούν να κάνουν το ίδιο. Οι Πολωνοί στα 4 τελευταία ματς που έχουν δώσει είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στη κατοχή τους και με αξιόλογους αντίπαλους όπως η Ολλανδία. Το under 61.5% κατοχή της Γερμανίας σε απόδοση 1,87 έχει αξία.

Μπάμπης Χάλαρης

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus