Τι "παίζεται" με Μαρινάκη και Stoiximan ;

trio

Το παρασκήνιο ξεκίνησε λίγο πριν από τις  εκλογές, όταν στις δημοσιογραφικές πιάτσες είχε κάνει αίσθηση η μεγάλη αβάντα του ιδιοκτήτη του ομίλου Πήγασος Κ. Μπόμπολα προς τον Μαρινάκη, με τον πρώτο να «παίζει» τον δεύτερο  στα Μ.Μ.Ε που κατέχει, με πολύ κολακευτικά σχόλια και με συνεχείς αναφορές και ρεπορτάζ ώστε να τον στηρίξει όσο πιο πολύ μπορεί. Μια στήριξη που μόνο φυσιολογική δεν ήτανε αφού βάσει λογικής ο Μπόμπολας θα έπρεπε να νιώθει πως απειλείται από τον δυναμικό μπάσιμο του Μαρινάκη σε όλα τα επίπεδα(πολιτικά-οικονομικά).

Λίγο μετά τις εκλογές έσκασε η βόμβα σε πολλά sites.. «Ο Sentra 103,3 έχει πουληθεί στον Μαρινάκη και ο «Βαγγέλας» θα τον μετονομάσει σε Θρύλος f.m μετά το Μουντιάλ, θα κάνει καλά νούμερα ακρόασης λόγο του ερυθρόλευκου χρώματος του σταθμού και από εκεί θα μπορέσει να περνάει τις γραμμές που θέλει και για τον Δήμο του Πειραιά που μόλις είχε εκλεγεί ο δικός του Γ. Μώραλης». Τότε όλοι σκεφτήκαμε ότι προφανώς είχε γίνει κάποιο προεκλογικό Deal μεταξύ των 2 πλευρών, που μέσα στο πακέτο για την πώληση του ραδιοφωνικού σταθμού ήτανε και η στήριξη στις τότε επερχόμενες εκλογές, οπότε ουσιαστικά ήτανε μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση που άμεσα θα έφερνε κάποια χρήματα στην τσέπη του Μπόμπολα ενώ το μεσομακροπρόθεσμο όφελος θα ήτανε στην μεριά του Μαρινάκη.

Και όμως ο Sentra 103,3 μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει χέρια, αυτό σημαίνει ότι το ρεπορτάζ ήτανε αβάσιμο?

Η πλειοψηφία θα προ τρέξει να πει ότι τα καλοκαιρινά σενάρια ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας και όχι μόνο ήτανε αβάσιμα αλλά ότι έγιναν εκ του πονηρού για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, αφού εφόσον δεν ανακοινώθηκε το Deal, όλα όσα ακούγονταν ήτανε απλά εικασίες και φήμες. Εγώ όμως θα πω πως υπάρχει πολύ ψωμί στην όλη υπόθεση και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις που τουλάχιστον θα μας εκπλήξουν, καθώς πάμε για μια τεράστια κόντρα, σε όλα τα επίπεδα μεταξύ Μαρινάκη και Μελισσανίδη. Πάμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι πραγματικά γίνεται σε αυτόν τον αόρατο επιχειρηματικό πόλεμο που αναμένεται να κορυφωθεί από του χρόνου.

Έχουμε και λέμε..

 

  • Ο Μελισσανίδης προσπάθησε να στηρίξει τον Κ. Μιχαλολιάκο στις δημοτικές εκλογές του Πειραιά, μια μάχη που ήτανε καταδικασμένη ειδικά μετά την συμμαχία Μπόμπολα-Μαρινάκη.
  • Τα Μ.Μ.Ε ενημερώσεις Πήγασος «χτυπάνε» με πρώτη ευκαιρία τον ΟΠΑΠ του «Τίγρη» .
  • Η οικογένεια Μπόμπολα διαμηνύει ότι θέλει θα πουλήσει τον όμιλο Πήγασο διότι θέλει να απεμπλακεί από τα εκδοτικά. Δεν είναι όμως περίεργο που κανείς δεν κάνει πρόταση για τον μεγαλύτερο όμιλο  της χώρας στα Μ.Μ.Ε ? Μήπως έχει πουληθεί ήδη?
  • Γιατί η Περιφερειάρχης Αττικής Κα. Ρένα Δούρου κάνει πισωγυρίσματα συνέχεια σχετικά με το γήπεδο της Φιλαδέλφειας? Έχει σε μεγαλύτερη εκτίμηση τον Κ. Μαρινάκη ή τον Κ. Μελισσανίδη?

 

Σύμφωνα με αυτά που ξέρω, από άνθρωπο καλά πληροφορημένο σχετικά με τα τεκταινόμενα του επιχειρηματικού χώρου, οι 2 άντρες έχουνε συμφωνήσει εδώ και καιρό μεταξύ τους και η συμφωνία έχει οριστικοποιηθεί, βρισκόμαστε σε περίοδο μεταβατική για τον όμιλο απλώς μέχρι το timing να είναι κατάλληλο και να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Ο Μαρινάκης από το Νοέμβριο του 2012, όπου και πούλησε τις μετοχές που είχε στον ΣΚΑΙ περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία για να επανέλθει δυναμικά στον χώρο των Μ.Μ.Ε αυτήν την ευκαιρία του την έδωσε ο Μπόμπολας καθώς ο Πήγασος είναι ακριβώς αυτό που έψαχνε.

Που κολλάει όμως ο Stoiximan?

Tο Deal όμως δεν έχει να κάνει μόνο με τον Πήγασο, καθώς φαίνεται πως ο Μαρινάκης θα πάρει πακέτο και όλο τον διαδικτυακό τζόγο που κατέχει ο Μπόμπολας με την ναυαρχίδα να είναι ο Stoiximan μια εταιρεία που είναι το νούμερο ένα στην Ελλάδα πάνω στο online στοίχημα. Έτσι κολλάνε όλα τα κομμάτια του παζλ μεταξύ τους και φαίνεται ξεκάθαρα ότι η κόντρα Μαρινάκη – Μελισσάνιδη δεν θα είναι πλέον μόνο εφοπλιστική  αλλά πολλαπλή, μην ξεχνάτε ότι η ΑΕΚ του χρόνου θα παίζει πρώτη Εθνική, ενώ πλέον αν επαληθευτούν τα σενάρια, ο Μελισσανίδης θα βρει στον χώρο του στοιχήματος τον χειρότερο δυνατό αντίπαλο που θα μπορούσε να έχει , καθώς σίγουρα παρασκηνιακά και πολιτικά ο Μαρινάκης δεν υπολείπεται του Τίγρη. Όσοι και να έχουν προσπαθήσει στο παρελθόν να συμφιλιώσουν τους 2 άντρες δεν τα έχουνε καταφέρει, ούτε καν ο Πρωθυπουργός ο ίδιος που είναι φίλος και των 2,  αυτή η κόντρα φαίνεται να έχει βαθιά αίτια και αναμένεται να κορυφωθεί τα επόμενα χρόνια.

 

 

Τι σημαίνει η εμπλοκή Μαρινάκη στο Online για τον απλό παίχτη που παίζει στοίχημα?

Σίγουρα είναι μια πολύ καλή εξέλιξη για τους παίχτες του στοιχήματος, αφού ο Βαγγέλας κάτι ξέρει για να μπαίνει δυναμικά στον χώρο αγοράζοντας την καλύτερη εταιρία της Ελληνικής αγοράς και σίγουρα θα έχει πάρει τις κατάλληλες εγγυήσεις ότι το διαδικτυακό μονοπώλιο που ζητάει ο «κολλητός» του ο Τίγρης δεν θα περάσει, άρα μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος περί διαδικτυακού μονοπωλίου στο άμεσο μέλλον. Απεναντίας όλες οι προσπάθειες που έκανε ο Κ. Μελισσανίδης τον τελευταίο χρόνο για να μπορέσει να αλλάξει τις καταστάσεις πέσανε στο κενό, δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο τρίμηνο δείχνει να το έχει πάρει απόφαση ότι το «γήπεδο που θα παίξει μπάλα σε αυτόν τον χώρο» δεν αλλάζει με τίποτα.

Ο Stoiximan στο εξωτερικό !!!

Το αν είναι βάσει οδηγιών Μαρινάκη ή όχι δεν το ξέρω με σιγουριά αλλά αν το deal με τον Μπόμπολα έχει γίνει από πέρυσι μοιάζει το πλέον λογικό, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι στην εταιρία Stoiximan σχεδιάζουν εδώ και καιρό την είσοδο τους στην Ευρωπαϊκή αγορά καθώς  είναι επιβεβαιωμένο 100%. Το σίγουρο είναι ότι θα  βγουν με άλλο brand name καθώς με αυτό δεν θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Σιγουριά και ηρεμία στην Ελληνική αγορά με την διαφαινόμενη έλευση του Μαρινάκη.

Το ότι κάτι έχει αλλάξει στην Ελληνική αγορά του στοιχήματος είναι δεδομένο, σίγουρα η φήμη και μόνο ότι ο Μαρινάκης πήρε ή παίρνει τον Stoiximan έχει ηρεμήσει την πιάτσα δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το τελευταίο τρίμηνο έκαναν  την εμφάνιση τους, τουλάχιστον 3 ή 4 νέες εταιρίες που γεμίζουν την λίστα με του Έλληνα παίχτη με νέες επιλογές, ενώ έπονται εξελίξεις καθώς 2 μεγάλες εταιρίες είναι σε διαπραγματεύσεις για μπουν και αυτές στην αγορά.

Παίξε με ασφάλεια  Online Betting, δες όλες τις νόμιμες  εταιρίες στοιχήματος εδώ!!!

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus