Τριάδα διπλών ευκαιριών (4,21)

trabzonspor_effect_wallpaper___by_izographic-d9si1dh

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του betoworld. Λόγων περιορισμένου χρόνου και επαγγελματικών υποχρεώσεων έχω καιρό να γράψω. Το site είναι λίγο παραμελημένο τον τελευταίο καιρό καθώς είμαστε σε κατάσταση αναβάθμισης. Ζητούμε συγνώμη γι αυτό, αλλά σύντομα θα είμαστε άκρως ανανεωμένοι. Πάμε λίγο να δούμε τι έχει το σημερινό πρόγραμμα και γιατί όχι, να πάμε ένα ταμείο μετά από καιρό.

Σήμερα επέλεξα μία τριάδα από Τουρκία μεριά. Είναι ένα πρωτάθλημα που παρακολουθώ και γνωρίζω αρκετά καλά τις ομάδες. Βέβαια συνηθίζεται να γίνονται «κουφά» πράγματα, αλλά και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι και πρέπει να τα βλέπουμε.

Γκεντσλερμπιρλιγκί – Αντάλιασπορ: Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έχουν κάποιο κίνητρο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι εντός έδρας είναι πολύ δυνατοί. Έχουν ξεχάσει τι πάει να πει ήττα από τις αρχές Οκτωβρίου στο ματς με τη Γαλατάσαραι. Από την άλλη η Αντάλιασπορ κυνηγάει την 5η θέση υπό προϋποθέσεις θα οδηγήσει στην Ευρώπη, όμως θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες. Το 1 DNB είναι ένα καλό και συνάμα safe σημείο για την τριάδα μου.

Παίξτε νόμιμα στον Stoiximan

Γκαζιαντέπσπορ – Αλάνιασπορ: Εδώ θα παίξω πιο πολύ με το κίνητρο αλλά  και βάσει φόρμας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 2 σερί εκτός έδρας διπλά και είναι αυτοί που καίγονται για την νίκη στη μάχη που δίνουν για την παραμονή τους. Από την άλλη, η νεοφώτιστη Αλάνιασπορ έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και νομίζω δεν θα δείξει και ιδιαίτερο πάθος για την νίκη.

Τραμπζονσπόρ – Μπεσίκτας: Αποτελεί «ντερμπάρα» και σίγουρα δεν μπορούμε να προβλέψουμε τον νικητή. Όμως η κατάσταση που βρίσκονται οι γηπεδούχοι (αήττητοι το 2017) μας κάνει να πιστεύουμε πως τουλάχιστον δεν θα χάσουν. Φυσικά η Μπεσίκτας είναι πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά θα είναι δύσκολο γι αυτήν να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Τραπεζούντα.

Μπάμπης Χάλαρης

 

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus