Ξάνα στην μάχη!

290203__max_news

Χαίρεται και πάλι από τούτη την στοιχηματική γωνιά. Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που τα είπαμε, καθώς υπήρχαν αρκετές προσωπικές υποχρεώσεις που με ανάγκασαν να σταματήσω. Θεώρησα προτιμότερο να μην συνεχίσω αφού δεν υπήρχε χρόνος και θα ήταν unfair να δίνω σημεία χωρίς να παρακολουθώ τα ματς.  Φυσικά δεν θα μπορούσα να φύγω από την μάχη, ειδικά από την στιγμή που το ταμείο είναι κόκκινο. Αν πέσουμε, θα πέσουμε στο πεδίο πολέμου και όχι τρέχοντας μακριά. Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι πως θα δείτε αρκετά σημεία χωρίς ανάλυση. Το ότι δεν υπάρχει όμως επεξήγηση αυτών που παίζω δεν σημαίνει πως δεν έχει γίνει η απαραίτητη έρευνα. Εξάλλου στο Betoworld ότι δίνουμε το παίζουμε κιόλας, οπότε η πρώτη τσέπη που πονάει είναι η δικιά μας. Πάμε στα σημερινά.

Θα ασχοληθώ με τα δύο παιχνίδια που ασχολήθηκα και την περασμένη εβδομάδα στο Europa. Στο Σαχτάρ – Θέλτα, οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ. Μιλάμε για δύο άκρως επιθετικές ομάδες και θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο ένα τέτοιο ζευγάρι να περιοριστεί για ξανά σε ένα παιχνίδι τακτικής. Η επίθεση είναι στο DNA τους και ειδικά από την στιγμή που η Θέλτα θα παίξει πιο ανοιχτά οι πιθανότητες αυξάνονται για πολλά γκολ αυξάνονται σημαντικά. Στο 1.80 το over 2.5.

Κάντε LIKE στην σελίδα του Betoworld στο Facebook!

Επόμενη στάση Ολλανδία και η αναμέτρηση Άγιαξ – Λέγκια. Ανώτερος στο πρώτος ματς ο «Αιάντας», δικαιούταν ένα καλό που θα του έδινε το πλεονέκτημα για την πρόκριση. Η Λέγκια προέρχεται από κάκιστη εμφάνιση στο πρωτάθλημα καθώς ηττήθηκε με 1-3 εντός έδρας από την Ρουχ Χορζόφ. Σαφώς ανώτερη ομάδα ο Άγιαξ, λογικά θα καθαρίσει εύκολα την πρόκριση. Δεν αποκλείεται και εδώ να δούμε ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ, όμως το combo 1&over 1.5 μου φαίνεται αρκετά πιο ασφαλές.

Τρόπος παιχνιδιού: «Τσιμπάω» το ποντάρισμα και στα δύο παιχνίδια και ποντάρω τρεις φορές το σταθερό ποσό. Παίζονται και δυάδα μεν, ακόμη όμως δεν έχω αποφασίσει αν θα το κάνω. Το αφήνω στην κρίση σας.

Baroktsako$

Stoiximan 728x90

Σχόλια

blog comments powered by Disqus