Arbitrage Betting – Ειδικά στοιχήματα & Arb Alert services.

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Στο πρώτο άρθρο της σειράς Arbitrage Betting  σας μύησα στον χώρο των Sure Bets και του εξασφαλισμένου σίγουρου κέρδους στην θεωρία, στα επόμενα άρθρα όμως θα σας αναφέρω ότι χρειάζεται να ξέρετε πριν πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε σοβαρά με το arbingγιατί όπως και να το κάνουμε η θεωρία με την πράξη απέχουν πάρα πολύ.

Το Betoworld θα κάνει το βήμα παραπάνω και θα περάσει την κόκκινη γραμμή στο συγκεκριμένο οδηγό, εισχωρώντας βαθιά και όχι επιφανειακά όπως κάνουν τα περισσότερα site (για να μην έρθουν σε ρήξη με τις εταιρίες), γράφοντας τα πάντα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Στο σημερινό άρθρο θα μιλήσουμε για την έξυπνη τακτική του arbing πάνω στα ειδικά στοιχήματα και για την χρησιμότητα ή μη των arb alert services για τον Έλληνα arber..

Κεφάλαιο – Arb alert services

Η πλειοψηφία των ανθρώπων που θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο του arbing συνήθως γράφεται σε arb alert services, υπηρεσίες δηλαδή επί πληρωμή, που προσφέρουν arbs καθ όλη την διάρκεια της μέρας σε πραγματικό χρόνο, κατά την γνώμη μου όμως ο Έλληνας παίχτης μπορεί να καεί από αυτές τις υπηρεσίες και δεν καλύπτεται απόλυτα.

Και το λέω αυτό για τον εξής απλό λόγο, ας υποθέσουμε ότι βγάζει αυτή η υπηρεσία ένα arb στην με απόδοση 10% στον αγώνα Τουλούζ – Μπαστιά ,κατευθείαν θα πάτε να το παίξετε και είναι και λογικό, έτσι δεν είναι?

Ποιος δεν θα ήθελε μια τόσο καλή απόδοση αύξησης του κεφαλαίου του, χωρίς ρίσκο?

Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά διότι όπως θα πάτε εσείς να παίξετε το arb, έτσι θα πάει και ο Γιάννης, ο Δημήτρης, ο Σωτήρης και γενικά όσοι άλλοι έχουνε γραφτεί στην συγκεκριμένη υπηρεσία.

Το αποτέλεσμα θα είναι η εταιρία να δει “παράλογη” δραστηριότητα για ένα σημείο, άρα τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια?

Arbers…Οπότε έτσι γίνεται ένα ομαδικό κατέβασμα στα όρια και ο ένας καίει τον άλλον.

Οι υπηρεσίες αυτές είναι ιδανικές για τους Arbers του εξωτερικού, που μπορούν να παίξουν σε δεκάδες εταιρίες, εδώ στην Ελλάδα με τις περισσότερες εταιρίες να είναι Blacklisted και έχοντας δικαίωμα να παίξουμε νόμιμα μόνο 10-12 σοβαρές και αξιόπιστες στοιχηματικές, από τις οποίες, οι περισσότερες δεν θέλουν τους arbers, τα πράγματα δυσκολεύουν κατά πολύ και σας λέω με απόλυτη σιγουριά ότι δεν μπορείτε να βασιστείτε 100% σε αυτά τα alert services  για μεσομακροπρόθεσμο κέρδος διότι είναι βέβαιο ότι θα κλειστείτε  μπαμ μπαμ.

Βέβαια ένας ακόμα λόγος που δεν αξίζει να πληρώσετε 100άρια για μηνιαία συνδρομή είναι ότι τα περισσότερα Arb alert services δεν διαθέτουν όλες τις Ελληνικές στοιχηματικές οπότε δεν θα σας καλύψουν αν θέλετε να παίξετε 100% νόμιμα, επίσης ένα ακόμα αρνητικό είναι ότι θα μάθετε στον εύκολο δρόμο δεν θα μπορέσετε να βρείτε μόνοι σας τις αδυναμίες της κάθε εταιρίας, κάτι πολύ άσχημο αν θέλετε να βγάζετε σοβαρό χρηματικό ποσό από την συγκεκριμένη ασχολία.

Αν θέλετε να φτάσατε να ζείτε από το arbing και τα παραλειπόμενα του θα πρέπει τρίμηνο με το τρίμηνο να ανεβαίνετε επίπεδα και να γίνεστε εμπειρότεροι, εξυπνότεροι και πιο μάγκες και σίγουρα η τεμπελιά και ο έτοιμος δρόμος δεν βοηθάει στην αρχή, για να ανέβεις πρέπει να ιδρώσεις, να παιδευτείς και να ψαχτείς όσο δεν πάει, δυστυχώς μαγική και έτοιμη συνταγή δεν υπάρχει.

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι…

Χρήσιμα είναι τα alert services δεν λέω και εγώ χρησιμοποιώ, αλλά δεν είναι απαραίτητα για έναν νέο επίδοξο arber.

Kατά την γνώμη μου, ένας νέος επίδοξος arber, πρέπει πρώτα να κατανοήσει τα βασικά, να πειραματιστεί 1-2 μήνες με ψίχουλα, να νιώθει άνετα με όλα τα ειδικά στοιχήματα στοχεύοντας σε αυτά + στα 4-5 μεγαλύτερα αθλήματα και μετά να μπει στο τρυπάκι να γραφτεί σε αυτές τις υπηρεσίες που είναι επί πληρωμή.

Όπως έγραψα και στο πρώτο άρθρο του οδηγού, όλα κινούνται γύρω από 5 άξονες: Κατανόηση των βασικών-Αρχικό Κεφάλαιο-Yπομονή-Γνώση των προβλημάτων-Tεχνικές αντιμετώπισης των προβλημάτων,αν δεν είστε σίγουροι ότι τα κατέχετε και τα 5, καλύτερα μην ξεκινήσετε!!!

Παιχνίδι με τα ειδικά

Οι στοίχηματικες ευκαιρίες και τα Arbs δεν βγαίνουν μόνο από το ποδόσφαιρο, παρόλο που το 90% των παιχτών επικεντρώνεται εκεί και σίγουρα δεν σταματάει στα σημεία 1-Χ-2 ή Over-Under, υπάρχουνε δεκάδες ειδικά στοιχήματα σε διάφορα σπορ (Μπάσκετ-Τένις-Βόλεϊ-Μπείζμπολ-Ice Hockey κ.λ.π) και όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, πιο συχνά θα βρίσκεται εκεί σοβαρά Arbsσε διάφορα ειδικά τύπου: Ποιος θα νικήσει την πρώτη περίοδο? Ή στα όρια των συνολικών πόντων σε έναν αγώνα μπάσκετ?  Παρά στα δημοφιλή σημεία του ποδοσφαίρου ή αν βρεθεί κάτι στα πιο εμπορικά σημεία, θα είναι σχετικά μικρά arb ή μπορεί να μην προλάβετε καν να τα ρίξετε καθώς οι αποδόσεις αλλάζουν πολύ γρήγορα. Επίσης στα άλλα αθλήματα παίζουν ρόλο κάποιες ειδικές συνθήκες, π.χ στο μπάσκετ αν βγει είδηση της τελευταίας στιγμής ότι ένας ή  περισσότεροι παίχτες δεν θα αγωνιστούν τελικά (στο NBA γίνεται σχεδόν καθημερινά), θα υπάρξει ένα ντόμινο αλλαγών πάνω στα σετ τον αποδόσεων και στην απόδοση της νίκης της συγκεκριμένης ομάδας, αλλά και στα HP πόντων των υπόλοιπων παιχτών, τότε θα έχετε μια χρυσή ευκαιρία για να βγάλετε ένα super arb.

Θετικά ειδικών στοιχημάτων: Τα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα, βγάζουν μεγαλύτερα arbs, αλλά έχουνε μικρότερα όρια, προφανώς όμως είναι καλύτερα να βάλεις 300+300 ευρώ σε ένα ειδικό στοίχημα με απόδοση στο arb 12% και να βγάλεις 36 ευρώ, έχοντας παγώσει μόνο 600 ευρώ από το κεφάλαιο σου, παρά να βάλεις 2000+2000 σε ένα arb ποδοσφαίρου με απόδοση 3% και να παγώσεις 4.000 για 60 ευρώ.

Στο “επάγγελμα” αυτό δεν ξέρεις ποτέ πόσα arbs θα βρεις σε μια μέρα και πότε, οπότε πρέπει να κρατάς όσα περισσότερα χρήματα μπορείς στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι σου. Το ότι είναι value for money, να παίζεται τα μεγαλύτερα arb είναι κάτι απολύτως κατανοητό και δεν χρειάζεται να το αναλύσω επιπλέον, το bonus όμως που πάει πακέτο με αυτήν την τακτική δεν τον ξέρουν πολλοί και είναι αποφυγή της στοχοποιήσης.

Οι εταιρίες δεν είναι χαζές, προφανώς και κάποιες κάνουν λάθη στα σετ των αποδόσεων με αποτέλεσμα να βγαίνουν arbs, ΑΛΛΑ να είστε σίγουροι ότι σας φακελώνουν από την πρώτη στιγμή ως πιθανό arber αν το ποσό που θα παίξετε είναι προκλητικό για το παιχτικό προφίλ σας. Π.χ αν κάνετε μια κατάθεση 3.000 σε μια εταιρία ως νέοι παίχτες και στην συνέχεια κάνετε all in με το καλημέρα σε ένα δημοφιλές σημείο ποδοσφαίρου,που έχουν κάνει arb άλλοι 50 μαζί με εσάς, απλά κάψετε την εταιρία διότι κάνει ΜΠΑΜ ότι είστε arbers και θα ακολουθήσουν οι γνωστές κυρώσεις πάνω στα όρια σας. Αν όμως κάνατε κατάθεση 500 ευρώ και παίζατε τα 300 σε ένα ειδικό στοίχημα θα περνάγατε απαρατήρητοι..

Αρνητικά ειδικών στοιχημάτων

 Τα αρνητικά με τα ειδικά στοιχήματα είναι 2, αλλά αρκετά σημαντικά. Το πρώτο είναι ότι όπως σας προείπα έχουνε μικρά όρια, άρα κάποιοι μεγάλο-arbers δεν μπορούν να βάλουν τα πακέτα που επιθυμούν, οπότε για αυτό τον λόγο δεν είναι πολυδιαφημισμένα,κατά την γνώμη μου πολύ κακώς, αλλά δεν πειράζει πάμε παρακάτω.

Το δεύτερο αρνητικό, είναι ότι πρέπει να τα ψάχνετε μόνοι σας, διότι αυτές οι εταιρίες δεν μπορούν να ανιχνεύσουν όλη την γκάμα των sure bets καθώς τα feed μπορούν να τραβήξουν περιορισμένες αγορές από κάθε εταιρία, οπότε το σύστημα που λειτουργεί το arb alert service έχει εκ των πραγμάτων κάποια κενά.

Το αντίθετο είναι τεχνολογικά αδύνατον προς το παρών και έτσι περιορίζονται στα βασικά, υπάρχουν και κάποια βέβαια που είναι πιο ψαγμένα και δίνουν και μερικά sure bets πάνω σε ειδικά, αλλά συνήθως είναι ελάχιστα και δεν είναι σε real time..Το να τα ψάξεις μόνος σου, είναι κάτι που έχει αξία αλλά απαιτεί χρόνο, να είστε βέβαιοι όμως ότι αν μπείτε σε αυτήν την διαδικασία μεσομακροπρόθεσμα δεν θα το μετανιώσετε.

Βεβαίως και είναι μανίκι να ψάχνεις ένα ένα τα ειδικά σε 5-6 εταιρίες αλλά είναι κάτι που αξίζει και σας το λέω με σιγουριά. Στην αρχή μπορεί να παιδευτείτε και να σας φανεί δύσκολο, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα αποζημιωθείτε και αυτό σας το λέω υπεύθυνα.Η συμβουλή που θα σας έδινα είναι να ψάχνετε ανά ζευγάρια αν σας είναι εύκολο, έτσι θα γλιτώνατε αρκετό χρόνο, ένα φιλαράκι σας, θα μπορούσε να βοηθήσει αρκετά αν ενδιαφερότανε και ο ίδιος. Στα επόμενα άρθρα θα σας δώσω περισσότερα tips πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Συμπέρασμα

 Πριν μπείτε στον χορό, πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε μάθει όλα τα βασικά βήματα. Τα διάφορα είδη στοιχημάτων από τα 4-5 βασικά αθλήματα θα πρέπει να τα γνωρίζετε καλύτερα από καθετί, διότι το εξής φαινόμενο έχει παρατηρηθεί κατ εξ ακολούθηση.

Πολλοί επίδοξοι νέοι arbers νομίζουν ότι βρήκανε ένα καλό arb, αλλά απλά έχουνε μπερδευτεί στην ορολογία των ειδικών στοιχημάτων και το ένα στοίχημα δεν “καλύπτει” το άλλο, οπότε είναι 100% εκτεθειμένοι να χάσουν τα λεφτά τους με το καλημέρα.

Στο επόμενο άρθρο της σειράς θα μιλήσουμε για τις στοχοποιήσεις των εταιριών και την αυτοπροστασία που μπορείτε να έχετε κάνοντας κάποια βασικά πραγματάκια, καθώς και για το ποιες εταιρίες σας προτείνω ώστε να περιορίσετε τα πιθανά προβλήματα, καθώς μερικοί Book είναι arb-friendly και δεν έχουνε πρόβλημα με τους arbers.

 

 

Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές που δέχονται Paypal

Εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά πορτοφόλια για τις συναλλαγές τους με τα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πως θα βρίσκω τα Over/Under

Το στοίχημα σε over/under είναι η πλέον δημοφιλής αγορά μετά το τελικό αποτέλεσμα στο αθλητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα στις ανατροπές

Όσοι θέλουν να παίξουν σε στοίχημα με μεγάλη απόδοση που αφορά το τελικό αποτέλεσμα, τότε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ