COMBO ΣΤΑ ΔΩΡΑ* ΚΑΙ ΤΟ ΣΚ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

  • ΕΓΓΡΑΦΗ Βήμα 1
  • ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΚΑΤΑΘΕΣΗ Βήμα 2
  • COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 3 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ* Βήμα 3

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Betsson: Εγκαίνια για το Betsson Hub στον Μύλο Θεσσαλονίκης!

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Betsson Hub στη Θεσσαλονίκη.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στη λαμπερή εκδήλωση της Betsson, η οποία υποδέχθηκε διακεκριμένες προσωπικότητες του αθλητικού χώρου, πολιτικούς φορείς αλλά και φορείς της πόλης.

Το Betsson Hub διαμορφώθηκε ειδικά για τα εγκαίνιά του, φωτίστηκε με τα χρώματα της Betsson, ενώ οι Les Au Revoir έδωσαν ένα εξαιρετικό live jazz performance για τους παρευρισκόμενους, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ζεις τη δράση στο 100% με το app της Betsson Εγγραφή
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο Managing Director της Betsson, Θάνος Μαρίνος, αφού καλωσόρισε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στα εγκαίνια, τόνισε από την πλευρά του: «Το Betsson Hub είναι ένα μέρος δημιουργικής ενασχόλησης για τον χώρο της Θεσσαλονίκης. Φτιάχτηκε από την Betsson, αλλά ουσιαστικά ανήκει στον κόσμο της Θεσσαλονίκης. Εμείς θα κάνουμε κάποιες ημερίδες τις οποίες τις και ξεκινήσαμε ήδη, είναι όμως ο χώρος τον οποίο θα δώσουμε σε όποιο Θεσσαλονικιό ή σε όποιον βρίσκεται στην ευρύτερη περιφέρεια, για να κάνει όποια εκδήλωση θέλει ώστε να δυναμώσει το κοινωνικό έργο που γίνεται στην πόλη.

Ως εταιρεία η Betsson βρίσκεται στην αγορά εδώ και δύο χρόνια κοντά. Έχουμε αδειοδοτηθεί από το ελληνικό κράτος και έχουμε κάνει πολύ μεγάλες χορηγίες στην Ελλάδα, και στο κομμάτι του αθλητισμού, όπως στην Betsson Super League 2 και θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο της λίγκας, τον κύριο Λεουτσάκο, που βρίσκεται μαζί μας, αλλά και σε αθλητικά γεγονότα μεγάλου βεληνεκούς όπως το WRC Rally Acropolis, τον ποδηλατικό γύρο που με επιτυχία διοργανώθηκε από το υφυπουργείο αθλητισμού και βεβαίως τη συνεργασία που έχουμε για δεύτερο χρόνο με την ΑΕΚ μέσω της Betsson.

Στο Betsson Hub έχουμε πραγματοποιήσει ήδη την πρώτη ημερίδα που έχει συμβεί για το υπεύθυνο παιχνίδι. Ήταν τιμή μας που ήταν εδώ και ο πρόεδρος της ΕΕΕΠ αλλά και ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, ο κύριος Μαυρωτάς, για να συνομιλήσουν μαζί μας και να αναλύσουν ουσιαστικά το πρόβλημα το οποίο οι περισσότεροι προτιμούν να μένει κάτω από το χαλί, το πρόβλημα του εθισμού στον τζόγο, το πρόβλημα του Υπεύθυνου Παιχνιδιού αλλά και της χειραγώγησης των αθλητικών γεγονότων.

Εμείς αυτά τα πράγματα θέλουμε να τα αναδεικνύουμε γιατί θέλουμε υγιείς πελάτες. Όταν ο πελάτης διαχειρίζεται με αυτόν τον τρόπο από την εταιρεία, τότε αποκτά και την εμπιστοσύνη και το σεβασμό που του αναλογεί από εμάς. όπως έχετε δει έχουμε μία υπέροχη μπάντα μαζί μας και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ευχαριστώ όλους εσάς που ήρθατε εδώ και όπως έχουμε ενημερώσει κάθε έναν σας ξεχωριστά, για οτιδήποτε χρειάζεστε τον χώρο, είναι πραγματικά δικό σας για να τον αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Μετά από την ομιλία του, ο Managing Director της Betsson, Θάνος Μαρίνος, έκοψε την πορτοκαλί κορδέλα των εγκαινίων για να συνεχιστεί η εκδήλωση υπό τους ήχους του συγκροτήματος.

Η Θεσσαλονίκη αγκάλιασε το Betsson Hub, όπως φάνηκε και στην τελετή των εγκαινίων και η ατζέντα των συνεργασιών συνεχίζει να μεγαλώνει.

Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!