🎁 Κάθε μέρα έχεις σούπερ δώρο*!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ γιορτινή προσφορά*!
  • ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ*
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
  • ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ* ΣΟΥ!
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι κορυφαίες στοιχηματικές συνέστησαν την «Ελληνική Ένωση Εταιριών Παιγνίων στο Διαδίκτυο»

Στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών Κρατών, οι στοιχηματικές εταιρίες που παρέχουν τυχερά παίγνια στο διαδίκτυο και λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα (έχοντας αποκτήσει άδεια από την Ε.Ε.Ε.Π.), δημιούργησαν την Ελληνική Ένωση Εταιριών Παιγνίων στο Διαδίκτυο (ΕΕΕΠΔ, Hellenic Online Gaming Association).

Σε αυτήν συμμετέχουν ως ιδρυτικά μέλη οι εταιρίες Stoiximan, Bet365, ENTAIN (Bwin, Sportingbet, Vistabet), Betshop, Interwetten, Netbet & Winmasters, οι οποίες και αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αγοράς. Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τον πρόεδρο Ιωάννη Σπανουδάκη της Stoiximan, τον γενικό γραμματέα Γαβριήλ Χαλεπλή της Betshop και τα μέλη Ιωάννη Καποδίστρια της Bwin, Νίκο Νίκαρη της Bet365 και Θωμά Τζόκα της Winmasters.

Ο βασικότερος σκοπός της ΕΕΕΠΔ είναι η προώθηση των κανόνων του Υπεύθυνου Παιχνιδιού των εταιριών που λειτουργούν νόμιμα στην χώρα μας. Παράλληλα θα παρέχει και βοήθεια σε παλιούς και νέους παίκτες στον χώρο του Online betting.

«Η αγορά διαδικτυακών παιγνίων στην Ελλάδα εισφέρει κάθε χρόνο σημαντικά έσοδα για το ελληνικό δημόσιο, προσφέρει συνεχώς νέες θέσεις εργασίας, ενώ αποτελεί βασικό αρωγό του ελληνικού αθλητισμού, στηρίζοντας διοργανώσεις, ομάδες και αθλητές. Η συνεργασία των μεγαλύτερων εταιρειών της αγοράς, στο πλαίσιο της Ένωσης καταδεικνύει τη σαφή μας πρόθεση και διάθεση να διασφαλίζουμε τους όρους του υγιούς ανταγωνισμού και της ορθής λειτουργίας της αγοράς, διατηρώντας ως κεντρικό μας προσανατολισμό την προώθηση του υπεύθυνου παιχνιδιού καθώς και τη συνεχή συνεισφορά στην κοινωνία, μέσα από την υλοποίηση προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κος Ιωάννης Σπανουδάκης, Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΕΠΔ.

Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!