Προσφορές στοιχηματικών

Κακά τα ψέμματα! Ένας από τους πιο βασικούς λόγους που θα σε κάνουν να διαλέξεις σε ποια στοιχηματική πλατφόρμα θα ανοίξεις λογαριασμό, είναι το πρόγραμμα προσφορών* που διαθέτει. Βέβαια, ο Κανονισμός Εμπορικής Επικοινωνίας δεν επιτρέπει στους bookmakers να διαφημίζουν σε μη-μέλη τους οτιδήποτε έχει να κάνει με bonus, ή χρηματικά ποσά. Αποτέλεσμα αυτού είναι, οι παίκτες να μην γνωρίζουν τι προσφέρει κάθε πλατφόρμα πριν συνδεθούν στο λογαριασμό τους (ή πριν ανοίξουν λογαριασμό). Στον πίνακα θα βρείτε τις στοιχηματικές ιστοσελίδες με την καλύτερες προσφορές στην Ελλάδα.

Στοιχηματική

Bonus εγγραφής: Προσοχή στα παρακάτω…

Ελάχιστη απόδοση

Ένα από τα βασικά λάθη που κάνουν όσοι ασχολούνται με το στοίχημα, είναι πως δεν διαβάζουν τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν κάνουν εγγραφή σε κάποια στοιχηματική πλατφόρμα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν τους περιορισμούς που υπάρχουν. Για παράδειγμα, είναι σύνηθες το bonus εγγραφής να αφορά συγκεκριμένα γεγονότα και συγκεκριμένες αποδόσεις. Αν λοιπόν δεν παίξεις στην ελάχιστη απόδοση, είναι πιθανόν να μην λάβεις την επιβράβευση.

Το rollover

Κάτι που σίγουρα θα πρέπει να γνωρίζεις, είναι πως δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη του μπόνους από την αρχή. Παρότι οι όροι είναι διαφορετικοί σε κάθε πλατφόρμα, εντούτοις στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό που ισχύει είναι πως πρέπει να τζιράρεις τουλάχιστον τρεις φορές το ποσό μαζί με το bonus εγγραφής. Θα πρέπει δηλαδή να ποντάρεις τρεις φορές το ποσό της πρώτης κατάθεσης, προκειμένου να γίνει διαθέσιμο για ανάληψη.

Μεθόδους πληρωμών

Σημαντικό είναι να ξέρεις επίσης, πως σε αρκετές περιπτώσεις, δεν έχεις δικαίωμα να λάβεις το μπόνους εγγραφής, εφόσον έχεις κάνει κατάθεση με συγκεκριμένους τρόπους. Για το λόγο αυτό, είναι καλό πριν «ρίξεις» τα χρήματα στο λογαριασμό σου, να βεβαιωθείς πως ο τρόπος που έχεις επιλέξει να το κάνεις, δεν αποκλείεται από την προσφορά.

Στοιχήματα και αγορες

Όπως και στις παραπάνω περιπτώσεις, προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και με τις αγορές που είναι διαθέσιμες για το μπόνους εγγραφής. Αυτό που σε γενικές γραμμές ισχύει, είναι πως οι περισσότεροι μπουκ αποκλείουν από τις προσφορές τις αγορές που αυξάνουν τις πιθανότητες κέρδους στο 50%. Είναι πιθανό λοιπόν να μην λάβεις την επιβράβευση εφόσον έχεις παίξει πχ ασιατικό χάντικαπ, η over/under. Το ίδιο ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις και με τις pregame επιλογές. Θα πρέπει επομένως να γνωρίζεις καλά τους όρους.

Ειδικός κωδικόυς

Δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, ωστόσο αρκετές πλατφόρμες ζητάνε τον κωδικό προσφοράς για να ενεργοποιήσεις το bonus εγγραφής. Αυτό τον κωδικό θα τον λάβεις όταν εγγραφείς στην ιστοσελίδα και θα σου ζητηθεί να τον συμπληρώσεις προκειμένου να έχεις πρόσβαση στην προσφορά.

Τα είδη των μπόνους στοιχήματος

Bonus Εγγραφής

Είναι μια από τις πιο «διάσημες» προσφορές που ψάχνουν οι παίκτες. Το μπόνους εγγραφής είναι στην ουσία η επιβράβευση που θα λάβεις κατά την εγγραφή σου σε μία στοιχηματική ιστοσελίδα. Ενεργοποιείται στην πρώτη κατάθεση που θα κάνεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει να ποντάρεις τουλάχιστον τρεις φορές το αρχικό σου ποσό για να μπορέσει να γίνει αναλήψιμο. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάζει, ανάλογα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του book.

Reload Bonus

Πρόκειται για ένα ακόμα είδος επιβράβευσης των book στα μέλη τους. Συνήθως προσφέρεται ως ένα ποσοστό επί του ποσού που θα ποντάρεις. Σε πολλές περιπτώσεις -όχι σε όλες- δίνεται στην πρώτη κατάθεση του κάθε μήνα.

Loyalty Bonus

Είναι γνωστό και ως μπόνους αφοσίωσης. Είναι ένας τρόπος προκειμένου οι πλατφόρμες να επιβραβεύουν τα μέλη τους, ανάλογα με την παικτική τους δραστηριότητα. Εδώ πάντως, δεν ισχύουν συγκεκριμένοι κανόνες για το πότε, ή πως το λαμβάνει ο παίκτης. Θα μπορούσε ωστόσο να διαχωριστεί σε δύο βασικές υποκατηγορίες.

Η πρώτη από αυτές αφορά ένα πρόγραμμα πόντων. Ο παίκτης κερδίζει πόντους κάθε φορά που ποντάρει και στο τέλος του μήνα, έχει τη δυνατότητα να τους εξαργυρώσει με διάφορους τρόπους, όπως για παράδειγμα μέσω free bets. Στη δεύτερη περίπτωση, ανάλογα και με τη συχνότητα με την οποία ποντάρει, ο μπουκ τον επιβραβεύει με κάποιο μπόνους.

Εταιρίες στοιχημάτων bonus χωρίς κατάθεση

Υπάρχουν περιπτώσεις που οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, επιβραβεύουν τα μέλη τους, χωρίς να χρειαστεί να κάνουν κάποια κατάθεση. Μια τέτοια περίπτωση για παράδειγμα, είναι όταν συστήσεις τον μπουκ σε κάποιο φίλο σου. Ανάλογη επιβράβευση είναι πιθανό να συναντήσεις την ημέρα των γενεθλίων σου, ή όταν ολοκληρώσεις τη διαδικασία ταυτοποίησης. Για όσους παίζουν στοίχημα μέσω του κινητού, ή του τάμπλετ τους, είναι πιθανό να συναντήσουν ανάλογη προσφορά όταν «κατεβάσουν» το application της πλατφόρμας.