Στοιχηματικά site

Στην Ελλάδα λειτουργούν μερικές δεκάδες στοιχηματικές ιστοσελίδες. Όλες αυτές ελέγχονται από την Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), που έχει ρόλο τη ρύθμιση του διαδικτυακού τζόγου. Για το λόγο αυτό, έχει εκδόσει 24 προσωρινές άδειες σε πλατφόρμες με προσωρινό ΑΦΜ. Έτσι, οι μπουκ που πληρούν τις προϋποθέσεις έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν* νόμιμα τις υπηρεσίες τους στους Έλληνες παίκτες, βάσει του νομοθετικού πλαισίου 4002/2011 (παράγραφος 12, άρθρο 50). Στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε τα καλύτερα Bet sites που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα

Νόμιμες Στοιχηματικές

Στοιχηματική

Πως επιλέγουμε την καλύτερη στοιχηματική στην Ελλάδα

Πως όμως επιλέγεις στοιχηματική πλατφόρμα για να παίξεις; Μπορεί να φεύγει αστεία η ερώτηση, αλλά αν το καλοσκεφτείς, μόνο εύκολη δεν είναι η απάντηση. Προφανώς υπάρχουν ένα σωρό κριτήρια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις κάποιους bookmakers και ο καθένας από εμάς έχει τη δική του γνώμη για το ποιες ιστοσελίδες τον εξυπηρετούν καλύτερα. Υπάρχουν ωστόσο κάποιοι βασικοί παράγοντες που είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την πλειοψηφία των παικτών. Εμείς τους μαζέψαμε και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω. Αυτοί είναι:

  • Αποδόσεις
  • Live Betting
  • Προσφορές*
  • Yπηρεσίες (Cash out* – Live Streaming*)
  • Εξυπηρέτηση
  • Ειδικά στοιχήματα
  • Ταχύτητα Αναλήψεων
  • Mobile & Tablet πλοήγηση

Αποδόσεις

Οι αποδόσεις είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που θα επιλέξουμε στοιχηματική πλατφόρμα για να παίξουμε. Όλοι μας! Γύρω από αυτές κινείται το στοίχημα και ασφαλώς όλοι μας δίνουμε ιδιαίτερο βάρος σε αυτές. Είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν τις αυξομειώσεις των τιμών.

Κατά κύριο λόγο όμως, οι αποδόσεις έχουν να κάνουν με την γκανιότα των bookmakers. Το σταθερό τους κέρδος δηλαδή. Όσο μεγαλύτερη είναι η γκανιότα, τόσο χαμηλότερες θα είναι οι αποδόσεις. Αυτό παρότι επηρεάζει τους παίκτες στην επιλογή ιστοσελίδας, δεν σημαίνει βέβαια πως δεν θα πρέπει να επιλέγουμε books με υψηλή γκανιότα, αφού υπάρχου ένα σωρό άλλοι παράγοντες που μπορούν να τους κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικούς για να παίξουμε.

Live Betting

Όλο και περισσότεροι παίκτες, τείνουν να προτιμούν το live betting με τον καιρό, με αποτέλεσμα οι στοιχηματικές πλατφόρμες να δίνουν όλο και περισσότερο βάρος σε αυτό το κομμάτι.

Είναι αλήθεια πως όσο καλά και να γνωρίζεις μια λίγκα, ή διοργάνωση οι ειδικές συνθήκες που διαμορφώνονται την ώρα του αγώνα (καιρός, τραυματισμοί, αποβολές, λάθη διαιτητή) μπορούν να επηρεάσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την έκβαση ενός αγώνα.

Για το λόγο αυτό, το ζωντανό στοίχημα σου προσφέρει μεγαλύτερη… ασφάλεια στο δρόμο για το ταμείο. Μπορείς να παρακολουθήσεις ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης και αυτομάτως έχεις ένα επιπλέον «όπλο» στα χέρια σου. Κράτα επίσης, πως αρκετές ιστοσελίδες προσφέρουν τα ίδια στοιχήματα σε pre match και live στοίχημα.

Προσφορές*

Οι προσφορές* μιας στοιχηματικής πλατφόρμας, για τους περισσότερους παίκτες είναι πολύ σημαντικός λόγος για την προτιμήσουν. Οι προωθητικές ενέργειες κάθε ιστοσελίδας είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για να την επιλέξουμε. Για αυτό και ο ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο τομέα είναι πάρα πολύ μεγάλος. Οι πιο συνηθισμένες προσφορές* αφορούν την επιβράβευση* καλωσορίσματος, τα παιχνίδια με μηδενική γκανιότα, τις επιστροφές χρημάτων στην ισοπαλία και τα επιπλέον κέρδη* στα παρολί.

Υπηρεσίες

Ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι που κάνει μια στοιχηματική ιστοσελίδα να ξεχωρίζει, είναι η υπηρεσίες της προς τα μέλη της.

Είναι ένας παράγοντας ικανός να επηρεάσει την τελική απόφαση του παίκτη για την εγγραφή του, ή όχι σε μια πλατφόρμα. Είναι ξεκάθαρο ατού για τον book να προσφέρει cash out*, ή live streaming* για παράδειγμα. Επιπλέον όπλα επίσης είναι η 24ωρη εξυπηρέτηση και το multi live.

Εξυπηρέτηση

Αναφέρθηκε και παραπάνω πως η εξυπηρέτηση που θα συναντήσει ο παίκτης σε μια στοιχηματική πλατφόρμα, είναι όπλο έναντι των υπολοίπων. Κι αν το να μπορείς να βρεις λύση σε αυτό που ψάχνεις 24/7 είναι σημαντικό, θα πρέπει να έχουμε κατά νου πως μερικοί παίκτες έχουν βασικές γνώσεις για το στοίχημα. Προφανώς λοιπόν, αν το support του bookmaker είναι εξειδικευμένο, είναι πολύ μεγάλο αβαντάζ. Από εκεί και πέρα, είναι ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα να σου προσφέρονται πολλές μέθοδοι επικοινωνίας, καθώς και να υπάρχει άμεση ανταπόκριση.

Ταχύτητα Αναλήψεων

Είναι περιττό να το αναφέρουμε συνέχεια, αλλά δεδομένα στο στοίχημα μας ενδιαφέρει όλους να έχουμε κέρδος. Τι να το κάνεις το κέρδος όμως αν δεν μπορείς να έχεις έγκαιρα τα χρήματα σου; Η ταχύτητα με την οποία σου πιστώνονται τα χρήματα σου, είναι πάρα πολύ σημαντικός λόγος για να επιλέξεις στοιχηματική πλατφόρμα. Για αυτό άλλωστε και στο Betoworld το έχουμε αναλύσει διεξοδικότατα το συγκεκριμένο κομμάτι.

Ειδικά Στοιχήματα

Επίσης σημαντικότατο κριτήριο είναι τα προσφερόμενα* στοιχήματα που θα βρεις στην ιστοσελίδα του bookmaker. Καλά τα κλασικά bets σε σημεία και γκολ, όμως τα λεγόμενα «ειδικά» τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στους παίκτες. Τα «ασιατικά» και τα combo για παράδειγμα -που μπορούν να αποφέρουν μεγαλύτερο κέρδος- παίζονται όλο και περισσότερο. Εκτός αυτών βέβαια, υπάρχουν και οι επιλογές σε γκολ, σκόρερ, κάρτες κτλ. που προσελκύουν μεγάλη μερίδα του κόσμου.

Mobile & Tablet πλοήγηση

Όσο η τεχνολογία αλλάζει, τόσο και οι bookmakers είναι αναγκασμένοι να εναρμονίζονται μαζί της. Και η αλήθεια είναι πως βελτιώνονται συνεχώς σε αυτό το κομμάτι, δίνοντας σου τη δυνατότητα να βρεις από το κινητό, ή το τάμπλετ σου, όσα μπορείς να έχεις και στην desktop έκδοση. Εύκολα και γρήγορα λοιπόν, μπορείς να κάνεις παιχνίδι χωρίς να είναι απαραίτητο να κάθεσαι μπροστά σε έναν υπολογιστή όλη την ώρα.