ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ Βήμα 1ο
  • ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ Βήμα 2ο
  • ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ Βήμα 3ο

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές με μεγάλες αποδόσεις

Ποντάροντας σε μεγάλες αποδόσεις είναι ένας τρόπος παιχνιδιού που χρησιμοποιούν αρκετοί παίχτες και η αλήθεια είναι ότι είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενος. Αυτό γιατί οι περισσότεροι θεωρούν ότι το να ποντάρεις σε μεγάλες αποδόσεις δεν είναι τόσο αποδοτικό μακροπρόθεσμα, ενώ τις περισσότερες φορές γίνεται περιστασιακά και καμία σχέση δεν έχει με το «επαγγελματικό» στοίχημα.

Αυτό φυσικά γνωρίζουμε πως δεν ισχύει αφού αν έχεις ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με αυτόν τον τύπο στοιχηματισμού μπορεί να βγάλει σοβαρά κέρδη από το στοίχημα. Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα πονταρίσματος σε ιστοσελίδες που έχουν πολύ υψηλές αποδόσεις όπως για παράδειγμα η Pinnacle. Δείτε στον παρακάτω πίνακα τις στοιχηματικές με τις καλύτερες αποδόσεις στην Ελλάδα.

Στοιχηματικές με τις καλύτερες αποδόσεις

Στοιχηματική
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα
"21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi"

Οι περισσότεροι αν όχι όλοι από τους επαγγελματίες παίχτες θεωρούν ότι το ποντάρισμα στις μεγάλες αποδόσεις βασίζεται κατά βάση στην τύχη και ως επαγγελματίες προσπαθούν να αποφύγουν τέτοια στοιχήματα. Σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι θεωρούν ότι τα πονταρίσματα σε μεγάλες αποδόσεις βασίζονται περισσότερο στο ένστικτο και στην τύχη. Φυσικά, το τι θεωρείται μεγάλη απόδοση είναι σχετικό. Όσοι είναι επαγγελματίες και συνήθως παίζουν μικρές αποδόσεις θεωρούν μεγάλη απόδοση και την ισοπαλία του 3.00. Ωστόσο όσοι παίζουν μεγάλες αποδόσεις μπορεί να ποντάρουν και στο 10.00 σε ένα απόλυτο αουτσάιντερ.

Μεγάλες αποδόσεις σημαίνει περισσότερες ήττες

Είναι ένας συμβιβασμός που πρέπει να κάνεις. Όντας παίχτης μεγάλων αποδόσεων έχεις ήδη κάνει μια εσωτερική συμφωνία με τον εαυτό σου καθώς περισσότερο θα χάνεις παρά θα κερδίζεις και έτσι δεν επηρεάζεσαι κυρίως ψυχολογικά. Όσο καλός παίχτης και να είσαι, όσο διαβασμένος κι αν είσαι ποντάροντας συνέχεια σε αποδόσεις του 5.00 ή του 10.00 είναι δεδομένο ότι οι ήττες θα είναι περισσότερες από τις νίκες. Ωστόσο, το μυστικό βρίσκεται στην διαχείρηση της μπάνκας σου με τρόπο που μακροπρόθεσμα έστω και με λίγες νίκες θα είσαι σε θετικό πρόσιμο.

Είναι καλύτερο να ποντάρεις σε μεγάλες αποδόσεις;

Αναμφίβολα και αυτό είναι δεδομένο, είναι πιο εύκολο να βρεις το λάθος τον bookmakers σε μεγάλες αποδόσεις παρά σε μικρότερες και αυτό γιατί πολύ απλά όλοι οι book πριμοδοτούν κατά κάποιον τρόπο το σημείο που θα πάρει το πολύ «χαρτί» και έτσι μπορεί σε έναν άσο του 1.90 να μην υπάρχει στοιχηματική αξία αλλά σε ένα διπλο του 5.30 που θα έπρεπε να δίνει 4.00, εκεί ναι υπάρχει αξία και την βρίσκεις και την ποντάρεις. Αυτό συμβαίνει γιατί η πλειοψηφία των παιχτών δεν ποντάρει μεγάλες αποδόσεις και έτσι οι μπουκ δίνουν μεγαλύτερες αποδόσεις στα αουτσάιντερ μειώνοντας αυτές των φαβορί που θα πάρουν και το μεγαλύτερο παιχνίδι. Εκεί βρίσκει την ευκαιρία ο παίχτης των μεγάλων αποδόσεων και ποντάρει στην στοιχηματική αξία του αουτσάιντερ.

Δυο αρχικά σημεία για να ξεκινήσεις:

Διαλέγοντας υψηλές αποδόσεις θα πρέπει να ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία με αυτή που επιλέγεις χαμηλές αποδόσεις: Αναλύοντας τις πραγματικές πιθανότητες σε σύγκριση με τις αποδόσεις που προσφέρονται. Το βασικό κίνητρο για να τοποθετήσεις ένα στοίχημα με υψηλή απόδοση έχει δύο αρχικά σημεία: Η ικανότητα των αουτσάιντερ να ελέγξουν τον ρυθμό, να δημιουργήσουν ευκαιρίες, να κερδίσουν και το ενδεχόμενο να κάνει κακή εμφάνιση το φαβορί για πολλούς λόγους.

5 τιπς για να κερδίσεις πολλά με μεγάλες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο

  • Οι γεωγραφικές γνώσεις χρειάζονται. Διάλεξε τοπικά ντέρμπι ή παραδοσιακές μάχες με παράδοση, ειδικά στα ματς του Κυπέλλου. Υπάρχουν πολλές ιστορίες μίσους ανάμεσα σε ομάδες από την ίδια πόλη ή περιοχή, οι οποίες δίνουν έξτρα κίνητρο στα αουτσάιντερ. Στην εξίσωση μπαίνει και ο κόσμος εάν αγωνίζονται εντός έδρας. Οι μπουκ συνήθως αμελούν τους αγώνες του Κυπέλλου, παρά το γεγονός πως η διαφορά ποιότητας αποκτά μικρότερη σημασία.
  • Να κοντράρεις τις ομάδες με «ισχυρό κίνητρο». Αν υπάρχει αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες που βρίσκονται κοντά όσον αφορά τις αγωνιστικές διαφορές και μια από αυτές θέλει απελπισμένα τη νίκη, τότε οι αποδόσεις θα έχουν προσαρμοστεί εξαρχής υπέρ της. Σε αυτή την περίπτωση είναι προτιμότερο να ποντάρεις στο αουτσάιντερ που θα πληρώνει αρκετά μεγάλη απόδοση, ειδικά σε χώρες όπως η Αγγλία και η Σκωτία, όπου η υστεροφημία των ομάδων είναι το πάν.
  • Εάν ένα αουτσάιντερ σκοράρει συχνά γκολ, τότε έχει περισσότερες πιθανότητες να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Να τσεκάρεις τις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους με ανώτερες ομάδες. Μήπως έχασαν, κέρδισαν ή πήραν ισοπαλία; Πόσα γκολ σημείωσαν; Οι ήττες τους ήρθαν με βαρύ ή με μικρό σκορ; Να κοιτάξετε επίσης τα τελευταία νέα του φαβορί. Εάν λείπει ο βασικός τους φορ, αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εσένα.
  • Να κοιτάζεις όλες τις αλλαγές των προπονητών, ακόμη και στις υποδεέστερες ομάδες. Η αλλαγή νοοτροπίας θα μπορούσε να αποτελέσει κλειδί, αλλά μπορούν να υπάρξουν ακόμη και αλλαγές σε θέσεις παικτών ή γενικές αλλαγές στην τακτική, οι οποίες θα μπορούσαν πολύ δύσκολα να γίνουν αντιληπτές από τον προπονητή του φαβορί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
  • Καλό θα ήταν επίσης να πας κόντρα σε μεγάλα νικηφόρα σερί. Η ομάδα η οποία λογίζεται ως το απόλυτο φαβορί και έχει χτίσει ένα μεγάλο σερί με νίκες είναι αρκετά εύκολο να… πιαστεί στον ύπνο από μια ομάδα χαμηλότερου επιπέδου που θα είναι αποφασισμένη να πάρει αποτέλεσμα, ειδικά μετά από ένα ευρωπαϊκό ματς στο οποίο θα έχουν εστιάσει οι παίκτες.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επιμείνεις στο ίδιο στυλ παιχνιδιού για αρκετό καιρό, ανεξάρτητα από το εάν αποδίδει ή όχι. Για αυτό τον λόγο όλα σου τα πονταρίσματα θα πρέπει να βρίσκονται σε τέτοιο μέγεθος που θα καθιστούν διαχειρίσιμη την μπάνκα σας. Μην σκεφτείς καν να προβείς σε πονταρίσματα που να ξεπερνάνε το 2% της συνολικής σας κάβας, μιας και διαφορετικά θα θέσεις σε κίνδυνο ολόκληρο το κεφάλαιο σου.

Να είσαι υπομονετικός, πειθαρχημένος και σε εγρήγορση. Αν ποντάρεις στο λάιβ, η υπηρεσία του cash out μπορεί να αποτελέσει ένα αρκετά χρήσιμο εργαλείο για εσένα, μιας και μπορείς να σιγουρέψεις τα κέρδη σου χωρίς να πρέπει να περιμένεις μέχρι το τελικό σφύριγμα.

 

 

Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!

Διαβαστε επισης

Τι είναι το Over/Under 2.5 (Στρατηγικές)

Μετά το τελικό αποτέλεσμα είναι ίσως η πλέον δημοφιλής αγορά στο στοίχημα. Κι όχι μόνο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Virtual Sports: Στρατηγικές & κόλπα κέρδους

Έχουν μπει εδώ και λίγα χρόνια στη ζωή μας και είναι μία αγορά τάχιστα αναπτυσσόμενη… […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Stoiximan Εγγραφή

Πρόκειται για την πλέον δημοφιλή στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα. Μια εταιρία που από το 2012 […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πως να κερδίσω στο στοίχημα;

Η ενασχόληση με το στοίχημα αποτελεί σίγουρα έναν τρόπο απόδρασης από την καθημερινότητα. Αν θέλουμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα Τένις

To τένις ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα παγκοσμίως και η μεταφορά του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα Σκόρερ

Το στοίχημα στην αγορά των σκόρερ έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και αυτό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ