Η κριτική μας για την Novibet

Eίναι ότι πιο «φρέσκο» υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Η Novibet είναι μία εξαιρετικά πλατφόρμα, με πολλές επιλογές που φροντίζει συνεχώς να εξελίσσεται.

Είναι όμως η Novibet αξιόπιστη; Αξίζει για στοίχημα; Απαντάμε σε όλα αυτά τα ερωτήματα αφού προχωρήσαμε σε πλήρη αξιολόγηση της ιστοσελίδας της.

Για να σας δώσουμε μία πλήρη εικόνα της εξέλιξης της Novibet θα πρέπει να πάμε μερικά χρόνια πίσω. Η πλατφόρμα ήταν κάκιστη, οι αποδόσεις άθλιες, ενώ οι στοιχηματικές περιοριζόταν μόνο στα βασικά στοιχήματα. Όσοι μετράτε 10+ χρόνια στο Online στοίχημα σίγουρα θα την θυμάστε.

Από το 2016 και μετά όλα έχουν αλλάξει. Η Novibet είναι μία σύγχρονη ιστοσελίδα στοιχημάτων με ανταγωνιστικές αποδόσεις και πλούσια γκάμα στοιχημάτων.

Ξεχωρίζει επίσης για το πολύ δυνατό πρόγραμμα προσφορών*, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αγώνες με 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικές προσφορές* σε επιλεγμένα παιχνίδια.

Πρόκειται για μία πλατφόρμα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα bet sites. Την συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Τα δυνατά σημεία της Novibet

• Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
• Αγώνες με 0% γκανιότα* κάθε μέρα
• Νο1 πλατφόρμα στα Fun Bets
• Ανταγωνιστική Live betting Πλατφόρμα
• Καλό πρόγραμμα προσφορών*
• Ειδικά παικτών στο μπάσκετ
• Διαρκής βελτίωση
• Ασφαλείς συναλλαγές – γρήγορες αναλήψεις’

(*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες).

Είναι αξιόπιστη η Novibet;

Μπορεί να έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, ωστόσο δεν μπορεί να πει κάποιος το παραμικρό για την αξιοπιστία της.

Το γεγονός πως ανήκει στην εταιρεία Logflex Limited, η οποία έχει συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία της Αγγλίας και Ουαλίας και πως έχει πάρει πάρει αδειοδότηση και ελέγχεται από την Αρχή Παιγνίων του Ηνωμένου Βασιλείου σημαίνει πολλά. Εξάλλου μιλάμε για την πιο αυστηρή ρυθμιστική αρχή στον πλανήτη.

Μπορούμε να πούμε πως η αξιοπιστία της είναι αυτή που την κατατάσσει στις πρώτες επιλογές των παικτών. Έχει σημειώσει σημαντικά βήματα προόδου όσον αφορά την αμεσότητα στις αναλήψεις και στην γρήγορη επικύρωση των στοιχημάτων, διαθέτει εξαιρετικό τμήμα εξυπηρέτησης και φροντίζει να προσαρμόζεται πλήρως στις νομοθετικές αλλαγές.

Το στοίχημα στα καλύτερά του

Παίξε Νόμιμα

Στοιχηματικές αγορές και τις αποδόσεις

Μπορεί να μην υπάρχει τεράστια ποικιλία, ωστόσο δεν υπάρχουν και σημαντικές ελλείψεις έχοντας περισσότερα από 20 αθλήματα διαθέσιμα στην πλατφόρμα της .

Όπως είναι λογικό τα δημοφιλέστερα σπορ βρίσκονται στο επίκεντρο ενώ μπορείς να επιλέξεις από ESports μέχρι και διάφορες πολεμικές τέχνες.

Πέρα από τα σπορ βεβαίως στο προσκήνιο πάντα θα υπάρχουν και διάφορες επιλογές όσον αφορά την πολιτική, τις σειρές και μεγάλα events που εστιάζουν στην διασκέδαση μας. Εάν επιθυμείτε να τα δείτε, θα τα βρείτε όλα αναλυτικά στην κεντρική σελίδα στα αριστερά, στην υπό-ενότητα των Sports.

Όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ποδόσφαιρο, όπου η Novibet έχει αρκετή δυναμική με μεγάλη γκάμα επιλογών ξεχωρίζοντας για τα ειδικά στοιχήματα που προκύπτουν σε hot αγώνες και κυρίως στα ελληνικά ντέρμπι (π.χ γκολ πίσω από το κέντρο), όπου δίνεται η δυνατότητα να ποντάρετε  κάποια έμπνευση που μπορεί να έχετε.

Σε όλα τα βασικά πρωταθλήματα οι επιλογές είναι περισσότερες από 100, ενώ πλέον δεν υστερούν ούτε στα πρωταθλήματα που έχουν χαμηλότερο ενδιαφέρον.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βρείτε και το live πρόγραμμα, τα αποτελέσματα και τα στατιστικά τα οποία μπορούν να αποτελέσουν σημαντικά εργαλεία στην προσπάθεια σας για να κάνετε το κατάλληλο ποντάρισμα. Υπάρχουν αγώνες σε live streaming, αλλά και η δυνατότητα του cashout.

Κοινώς δεν προκύπτει κάποιος παράγοντας ανασταλτικός για να μην γίνεις μέλος της Novibet.

Live Betting

Υπάρχει αξιοπρόσεκτη γκάμα επιλογών όσον αφορά τις επιλογές που διαθέτει η συγκεκριμένη εταιρία στο live betting. 

Το πιο σημαντικό είναι πως δεν σταματάει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται έχοντας ως στόχο να γίνει πιο φιλική προς παίκτη.

Πάνω πάνω βρίσκονται οι hot αναμετρήσεις, ενώ στην συνέχεια χωρίζονται βάση αθλημάτων και βάση της δυναμικής της κάθε διοργάνωσης.

Από κει και πέρα υπάρχουν αρκετές επιλογές προς στοιχηματισμό που ενίοτε πλαισιώνονται και από live streaming.

Μπορείς να παίξεις τα πάντα από το next goal μέχρι και ακριβή σκορ. Ανά πάσα στιγμή μπορείς να μάθεις και τα επόμενα ματς μέσω του προγράμματος, ενώ η αγωνιστική δράση δεν σταματάει ποτέ.

Προσφορές*

Οι προωθητικές ενέργειες της Novibet είναι σίγουρα στα θετικά στοιχεία της συγκεκριμένης πλατφόρμας.

Παίρνοντας ως βάση τις ήδη υπάρχουσες προσφορές* για τους φίλους των παρολί* (Χαμ-ένα* για ένα τέλος και ενισχυμένο παρολί*) αναφέρουμε πως εάν είστε λάτρης του live στοιχήματος δεν θα μείνετε παραπονεμένοι στις μεγάλες αναμετρήσεις. Εξάλλου υπάρχει και η επιλογή του «Σφύριξα και έληξε στο 88΄*» που σας δίνει την δυνατότητα να μην αγωνιάτε όταν μια αναμέτρηση που έχετε ποντάρει οδεύει στο τέλος της.

Σημαντικό είναι και το γεγονός πως προσφέρονται ματς με 0% γκανιότα*, ενώ η Novibet ξεχωρίζει για το BetRefferal* που σας δίνει την δυνατότητα να μπείτε στην θέση… του μπουκ και να διαπραγματευτείτε το ποντάρισμα σας.

Όλα όσα έχουμε προαναφέρει σε συνδυασμό με τα cash out* καθιστούν την Novibet μια από τις πιο δυνατές στοιχηματικές πλατφόρμες στο θέμα των προωθητικών ενεργειών. 

Απουσία Live Streaming

Αν μπορούμε να χρεώσουμε κάτι στην Novibet αυτό είναι το γεγονός πως, παρότι έχει live streaming σε αναμετρήσεις, θα μπορούσε να το εμπλουτίσει ακόμη περισσότερες διοργανώσεις. Από κει και πέρα συγκαταλέγεται στις κορυφαίες πλατφόρμες, αν και θέλει ακόμη βελτίωση για να κατακτήσει την κορυφή.

Τα ειδικά στο μπάσκετ

Μπορεί στο ποδόσφαιρο να είναι Top επιλογή, ωστόσο σε μπάσκετ και τένις χρειάζεται αρκετή βελτίωση. Θα θέλαμε να δούμε ειδικά παικτών στο μπάσκετ και περισσότερα εναλλακτικά χάντικαπ στο τένις.

Το στοίχημα στα καλύτερά του

Παίξε Νόμιμα