Πως να παίξω στοίχημα στο ίντερνετ και εγγραφή σε στοιχηματική

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Το στοίχημα στο ίντερνετ έχει εδώ και χρόνια ξεπεράσει ξεκάθαρα το επίγειο στοίχημα. Οι λόγοι που το έκαναν τόσο δημοφιλές και αγαπητό στους παίκτες είναι αρκετοί. Είναι άμεσο, βολικό, αφού μπορείς να παίξεις όπου κι αν βρίσκεσαι, ασφαλές, απολύτως νόμιμο, με μεγαλύτερες αποδόσεις, προσφορές*, αλλά και ποικιλία στις αγορές και στις παροχές.

Σε αυτόν τον οδηγό θα πάρετε χρήσιμες -ως πολύτιμες- πληροφορίες για το πως μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να βγείτε κερδισμένος από τη μάχη του online betting. Φυσικά θα ενημερωθείτε και για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κάνετε άμεσα, εύκολα και γρήγορα εγγραφή στο στοιχηματικό site της επιλογής σας.

Πως παίζεται το στοίχημα στο ίντερνετ

Σίγουρα αρκετοί παίκτες στην αρχή και κάποιοι ακόμη και τώρα, έχουν αναρωτηθεί το πως παίζεται το στοίχημα στο ίντερνετ. Εύλογη απορία, ιδιαίτερα για όποιον δεν έχει ξαναμπεί στο συγκεκριμένο πεδίο. Ξεκάθαρος στόχος του συγκεκριμένου οδηγού είναι να μιλήσει για νόμιμο στοίχημα online. Θα προσεγγίσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να παίξετε ασφαλές στοίχημα και με τα κατάλληλα βήματα που θα αναλύονται παρακάτω, να μπορέσετε να κάνετε λεφτά από το στοίχημα. Οπότε καλό θα είναι αν θέλετε να μάθετε με ποιον τρόπο υπάρχει σίγουρο κέρδος στο στοίχημα και πως παίζεις στοίχημα στο ίντερνετ προς αυτήν την κατεύθυνση, να διαβάσετε αυτόν τον οδηγό.

Να τονιστεί σ’ αυτό το σημείο πως θα γίνει εκτενής αναφορά στο πως κάποιος μπορεί να μάθει να παίζει στοίχημα στο ίντερνετ με το σωστό τρόπο (ακολουθώντας ουσιαστικά τα παρακάτω βήματα) και σε τέτοιο βαθμό που θα του αποφέρει σίγουρα χρήματα.

Τα βασικά σημεία με τη σειρά που πρέπει να αναφερθούν:

1. Επιλέξτε μια αξιόπιστη στοιχηματική ιστοσελίδα

Είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε. Η νομιμότητα και η αξιοπιστία είναι τα πλέον βασικά. Αυτά στα οποία δεν πρέπει να γίνεται καμία έκπτωση. Δεν έχει σημασία το πως παίζεται το στοίχημα αν δεν παίζεται νόμιμα. Εδώ μιλάμε μόνο για νόμιμο online στοίχημα. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα στις αγορές, τις αποδόσεις, τις συναλλαγές, τόσο στις καταθέσεις, όσο και στις αναλήψεις. Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Θα πρέπει να δείτε τις παροχές σε Live streaming*, cash out*, επικοινωνία, παιχνίδι στο κινητό, προσφορές*, ειδικά στοιχήματα και διάφορες άλλες προωθητικές ενέργειες ή υπηρεσίες.

2. Προχωρήστε σε εγγραφή

Είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε αν θέλετε να παίξετε online στοίχημα. Να εγγραφείτε δηλαδή στη στοιχηματική πλατφόρμα της επιλογής σας. Αλλιώς δεν μπορείτε να παίξετε online στοίχημα, επί της ουσίας δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα πως θα παίξω στοίχημα στο ίντερνετ.

Η διαδικασία, για την οποία θα μάθετε τα πάντα σε αυτόν τον οδηγό είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Συμπληρώστε τα αληθινά σας στοιχεία, με απόλυτη ακρίβεια και φυσικά θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει οπωσδήποτε το 21ο έτος της ηλικίας σας, όπως ακριβώς ορίζεται από την ελληνική νομοθεσία. Επίσης μην κάνετε την εγγραφή σας από κοινόχρηστο υπολογιστή, αλλά μόνο από τον προσωπικό σας.

3. Κάντε ταυτοποίηση του λογαριασμού σας

Μπορεί να είναι η πλέον βαρετή διαδικασία, αλλά είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη. Για να παίξετε stoixima online με ασφάλεια και να έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε τα κέρδη σας, θα πρέπει να κάνετε ταυτοποίηση. Επίσης χωρίς αυτήν, ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί εντός ενός μηνός από τη δημιουργία του. Εν ολίγοις, είναι μία διαδικασία πολύ απλή. Στέλνετε τα έγγραφά σας με e-mail ή τα ανεβάζετε μέσα από τον στοιχηματικό σας λογαριασμό. Τα έγγραφα αυτά είναι η πολιτική ταυτότητα, ή το διαβατήριο και ένα πρόσφατο αποδεικτικό κατοικίας (εντός τελευταίου τριμήνου), είτε είναι λογαριασμός ΔΕΚΟ ή τηλεφώνου.

4. Επιλέξτε μέθοδο κατάθεσης

Για να παίξετε νόμιμο online στοίχημα στην Ελλάδα θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να γεμίσετε τον λογαριασμό σας με χρήματα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να επιλέξετε μία μέθοδο κατάθεσης. Τα περισσότερα νόμιμα διαδικτυακά site προσφέρουν όλες τις δημοφιλείς μεθόδους. Από ηλεκτρονικά πορτοφόλια (skrill, neteller, paysafe, moneysafe) μέχρι τραπεζικές κάρτες και τραπεζικό έμβασμα. Δεν θα έχετε απολύτως κανένα πρόβλημα να βρείτε τον τρόπο που σας ταιριάζει. Προσοχή όμως: ο τρόπος κατάθεσης επηρεάζει άμεσα και τον τρόπο ανάληψης.

5. Προχωρήστε σε ανάληψη χρημάτων

Εκτός λοιπόν από το να γεμίσετε τον λογαριασμό σας με χρήματα, θα πρέπει να υπάρχει πάντα στο μυαλό για το στοίχημα το κέρδος. Τα οφέλη δηλαδή που μπορεί να αποκομίσει κάποιος από το online stoixima είναι το χρηματικό κέρδος. Αυτό μπορείτε να το καρφωθείτε μέσω της ανάληψης. Κι εδώ λοιπόν οι τρόποι είναι αντίστοιχοι με την κατάθεση. Με βάση την κείμενη ελληνική νομοθεσία λοιπόν, με τον τρόπο με τον οποίο θα κάνετε κατάθεση, με τον ίδιο πρέπει να τραβήξετε και τα κέρδη σας.

Oι καλύτερες στοιχηματικές στην Ελλάδα

Στοιχηματική

Πως να κάνετε εγγραφή σε στοιχηματική

Είναι περισσότερο από απλή η εγγραφή στοιχηματικη πλατφόρμα. Η διαδικασία δεν θα κρατήσει περισσότερο από πέντε λεπτά. Ίσως είναι και πολλά. Μην ψάχνετε πάντως εναλλακτικές. Αν δεν εγγραφείτε δεν μπορείτε να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ νόμιμο. Οπότε αφιερώστε λίγα λεπτά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε μαζί σας υπολογιστή, σύνδεση στο ίντερνετ και ένα έγκυρο e-mail. Επίσης είναι απαραίτητο να δηλώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία.

Τα σημαντικότερα βήματα για στοιχηματική εγγραφή είναι τα εξής:

1. Πληκτρολογείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση της στοιχηματικής πλατφόρμας της επιλογής σας

2. Στο πεδίο “Δημιουργία λογαριασμού” δηλώστε μόνο τα αληθινά σας στοιχεία. Από το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση, μέχρι την ημερομηνία γέννησης και το e-mail σας. Αν δεν το κάνετε αυτό, τότε δεν θα μπορέσετε ποτέ να κάνετε ανάληψη ενδεχόμενων κερδών σας.

3. Στη συνέχεια πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία εισόδου στον λογαριασμό. Άναφερόμαστε στο username και το password. Εδώ θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις οδηγίες. Οι χαρακτήρες είναι πάντα λατινικοί, ενώ ανάλογα με την πλατφόρμα, θα πρέπει να προσέξετε πόσους χαρακτήρες θα γράψετε, αν χρειάζονται κεφαλαία γράμματα, αριθμοί ή σύμβολα και πόσα.

4. Εν συνεχεία θα ζητηθεί η συμπλήρωση ερωτήσεων ασφαλείας. Αυτές ποικίλουν ξανά ανάλογα με το στοιχηματικό σάιτ της επιλογής σας. Για παράδειγμα μπορεί να σας ζητηθεί η αγαπημένη σας ομάδα, ο αγαπημένος σας καθηγητής, ή το πατρικό επώνυμο της μητέρας σας και άλλες ερωτήσεις.

5. Αφού συμπληρώσετε τα ανωτέρω και κλικάρετε στο “επιβεβαίωση” η εγγραφή σας έχει ολοκληρωθεί. Το τελικό βήμα είναι ένα link επιβεβαίωσης που θα λάβετε στο e-mail που δηλώσατε. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι απαράβατος όρος να συμπληρώσετε το πραγματικό σας e-mail. Πατάτε λοιπόν πάνω στον σύνδεσμο και έχετε κάνει επιβεβαίωση e-mail και ολοκλήρωση εγγραφής. Αν δεν λάβετε και δεν πατήσετε αυτό το link ο λογαριασμός σας δεν θα ενεργοποιηθεί.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!

Διαβαστε επισης

Πως θα βρίσκω τα Over/Under

Το στοίχημα σε over/under είναι η πλέον δημοφιλής αγορά μετά το τελικό αποτέλεσμα στο αθλητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα στις ανατροπές

Όσοι θέλουν να παίξουν σε στοίχημα με μεγάλη απόδοση που αφορά το τελικό αποτέλεσμα, τότε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι είναι το παρολί στο στοίχημα

Είναι γεγονός πως ο κόσμος του στοίχηματος εξελίσσεται διαρκώς και όπως είναι επόμενο δημιουργούνται ολοένα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ