Στοιχηματικές που δέχονται Paypal

Οι καλύτερες εναλλακτικές για στοίχημα με Paysafe

Εκατομμύρια παίχτες σε όλο τον κόσμο πλέον χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά πορτοφόλια για τις συναλλαγές τους με τις στοιχηματικές εταιρίες. Οι λόγοι για αυτό πολλοί, ωστόσο δεν είναι του παρόντος να τους αναλύσουμε. Στο εξωτερικό μάλιστα πολλές στοιχηματικές δέχονται καταθέσεις και αναλήψεις και με paypal. Δυστυχώς στις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, αυτός ο τρόπος συναλλαγής δεν είναι ακόμα διαθέσιμος. Ωστόσο, μπορείς να πραγματοποιήσεις τις συναλλαγές σου με τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά πορτοφόλια που είναι εξίσου αξιόπιστα.

Neteller

Αναμφίβολα από τα πιο γνωστά ηλεκτρονικά πορτοφόλια στον κόσμο καθώς διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα με άλλα e-wallets όπως τα υψηλά όρια και οι χαμηλές χρεώσεις ειδικά με την Net+ Mastercard την οποία και μπορείς να παραγγείλεις και με αυτήν να κάνεις τις συναλλαγές όπως με οποιαδήποτε mastercard. Το καλύτερο όλων είναι πως μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα στο paypal σας με την Mastercard. Ας πούμε ότι είναι ένας ενδιαμέσος τρόπος για να παίξετε στοίχημα με Paypal! Μάθε τα πάντα για την Neteller εδώ.

Skrill

Μαζί με την Neteller και αυτή από τα πιο γνωστά e-wallets, στους παλιούς ήταν γνωστή ως Moneybookers. Χαμηλότερα όρια και μεγαλύτερες χρεώσεις σε σχέση με την Neteller, μπορείς και εδώ να παραγγείλεις την Mastercard Skrill για να την χρησιμοποιείς στις συναλλαγές σου είτε σε οποιοδήποτε ATM είτε για αγορές σε καταστήματα και διαδίκτυο. Πρόκειται για «αδερφάκι» της Neteler οπότε την θεωρούμε ως ακόμη μία καλή εναλλακτική για στοίχημα, αφού δεν υπάρχουν στην Ελλάδα στοιχηματικές με Paypal.

Paysafe

Στην αρχική της λειτουργία η paysafecard ήταν αναμφίβολα η πιο δημοφιλής και εύκολη μέθοδος κατάθεσης σε μια στοιχηματική εταιρία, καθώς μπορούσες να την προμηθευτείς από οποιοδήποτε περίπτερο. Βέβαια λόγω περιορισμών πλέον έχει εξελιχθεί σε ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, όπου μπορείς να επισκεφτείς το mypasafecard και να φτιάξεις τον λογαριασμό σου. Και πάλι μπορείς να προμηθευτείς την κάρτα από ένα περίπτερο ωστόσο τώρα θα περάσεις πρώτα τα χρήματά σου στον λογαριασμό σου στο mypaysafecard και από κει μετά στην αγαπημένη σου στοιχηματική. Δείτε τις καλύτερες στοιχηματικές με paysafe στην Ελλάδα.

Viva Wallet

Ίδια περίπου περίπτωση με την Moneysafe έγινε γνωστό μετά την επιβολή του ελέγχου των συναλλαγών στην Ελλάδα και αρχικά ονομαζόταν Viva Payments όντας ουσιαστικά το πρώτο αμιγώς ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Πολύ εύκολο στη χρήση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις 5 διαφορετικούς τρόπους φόρτισης, λειτουργεί όπως ακριβώς τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά πορτοφόλια όντας και αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Tora Wallet

Θυγατρική του ΟΠΑΠ, αδειοδοτήθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος περίπου έναν χρόνο πριν και μέσα στο επόμενο διάστημα οι υπηρεσίες του θα είναι διαθέσιμες μέσω των πρακτορίων του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα.

Μπορεί να μην υπάρχουν στοιχηματικές με Paypal , όμως όπως βλέπουμε υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν επιφυλάξεις σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών με τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Ωστόσο, είναι γεγονός πως οι συναλλαγές είναι απόλυτα ασφαλείς αν και εσύ ως παίχτης τηρείς τους κανόνες ασφαλείας, προσέχοντας τα στοιχεία εισόδου στον λογαριασμό σου και φυσικά το PIN της κάρτας σου σε συναλλαγές σε ATM ή καταστήματα.

Καλύτερες στοιχηματικές στην Ελλάδα

Στοιχηματική
Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!

Διαβαστε επισης

Πως θα βρίσκω τα Over/Under

Το στοίχημα σε over/under είναι η πλέον δημοφιλής αγορά μετά το τελικό αποτέλεσμα στο αθλητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα στις ανατροπές

Όσοι θέλουν να παίξουν σε στοίχημα με μεγάλη απόδοση που αφορά το τελικό αποτέλεσμα, τότε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι είναι το παρολί στο στοίχημα

Είναι γεγονός πως ο κόσμος του στοίχηματος εξελίσσεται διαρκώς και όπως είναι επόμενο δημιουργούνται ολοένα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ