Η κριτική μας για την Championsbet

Είναι σύνηθες το φαινόμενο να υπάρχουν ενδοιασμοί προτού αποφασίσει κάποιος να γίνει μέλος μιας στοιχηματικής ιστοσελίδας, ιδιαίτερα όταν οι πληροφορίες τις οποίες έχει στα χέρια του δεν επαρκούν προκειμένου να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη για την εν λόγω στοιχηματική.

Στην περίπτωση της Championsbet ενδεχομένως να αναρωτιέστε αν πρόκειται για μια αξιόπιστη λύση κι αν αξίζει ο κόπος να την εμπιστευτείτε ώστε να παίξετε νόμιμο κι ασφαλές online στοίχημα.

Πολύς λόγος γίνεται για τη σιγουριά που αποπνέει στους παίκτες η Championsbet κι όχι άδικα, αφού διακρίνεται για την αξιοπιστία της στις συναλλαγές, για τις στοιχηματικές της αγορές, για την αξιόλογη πλατφόρμα ζωντανού στοιχηματισμού αλλά και για τις προσφορές της.

Στην κριτική μας για την Championsbet δεν θα μπορούσαμε παρά να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά εκείνα που την βοηθούν να ξεχωρίζει στην ελληνική στοιχηματική αγορά.

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της Championsbet:

  • Ποικιλία και ασφάλεια στις συναλλαγές
  • Χαμηλά όρια στις καταθέσεις
  • Ασιατικά χάντικαπ και πληθώρα ειδικών στοιχημάτων
  • Προηγμένη πλατφόρμα για live betting
  • Κορυφαία δυνατότητα cash out*
  • Άμεση εξυπηρέτησης μέσω live chat

Championsbet αξιοπιστία

Η αξιοπιστία είναι μια έννοια άρρηκτα συνυφασμένη με την Championsbet καθώς ο μεγάλος της στόχος είναι να αποπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλα της τα μέλη αλλά και να εξελίσσεται διαρκώς προκειμένου να προσελκύει νέα μέλη τα οποία θα την έχουν επιλέξει συνειδητά, γνωρίζοντας πως στο κομμάτι των συναλλαγών και της διευθέτησης των στοιχημάτων αποτελεί μια πλήρως αξιόπιστη λύση.

Από το 2011 όταν και ιδρύθηκε, η Championsbet έχει επενδύσει πολλά στον τομέα της αξιοπιστίας και της ασφάλειας, έχοντας εξασφαλίσει νόμιμη άδεια λειτουργίας από την εγκυρότατη ρυθμιστική αρχή της Μάλτας και διατηρώντας επιτυχημένη πορεία στην εγχώρια αγορά όλα αυτά τα χρόνια υπό την Online Amusement Solutions Limited.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει συγκεκριμένα στο κομμάτι των οικονομικών της συναλλαγών με τους παίκτες καθώς διακρίνεται, αφενός για την ποικιλία στους τρόπους συναλλαγής, αφετέρου για την ταχύτητα στους χρόνους αποπληρωμής.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο οι καταθέσεις όσο και οι αναλήψεις λαμβάνουν χώρα μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσω e-wallets (Skrill ή Neteller), μέσω Paysafecard, μέσω Viva αλλά και μέσω MoneySafe card εύκολα, γρήγορα και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Άξιο αναφοράς και το γεγονός πως η Championsbet σας παρέχει τη δυνατότητα κατάθεσης ύψους μόλις 1 Ευρώ, σεβόμενοι τους παίκτες εκείνους οι οποίοι επιθυμούν να ξοδεύουν όσο το δυνατόν λιγότερα, σε αντίθεση με άλλες στοιχηματικές οι οποίες δεν διατηρούν σε καμία περίπτωση τόσο χαμηλά όρια στις καταθέσεις.

Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός πως δεν έχουν αναφερθεί ποτέ προβλήματα στις πληρωμές των παικτών, ενώ όλα τα προσωπικά τους στοιχεία διατηρούνται απολύτως ασφαλή και πλήρως προστατευμένα μέσω της τεχνολογίας κρυπτογράφησης SSL.

Σε περίπτωση που ακόμη αναρωτιέστε λοιπόν αν η Championsbet είναι απάτη, μπορείτε να ανατρέξετε σε όλα τα παραπάνω προκειμένου να διαπιστώσετε και ο ίδιος ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει επ’ ουδενί.

championsbet bonus
Με διαφορά το καλύτερο cash-out* στην Ελλάδα
Παίξε Νόμιμα

Στοιχηματικές αγορές και αποδόσεις

Στην Championsbet έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε προς στοιχηματισμό ανάμεσα σε μια πληθώρα αθλημάτων, με το ποδόσφαιρο να ξεχωρίζει για την ποικιλία στις διοργανώσεις αλλά και για τις στοιχηματικές του αγορές, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν προσφέρονται αξιόλογες αγορές και σε άλλα αθλήματα όπως για παράδειγμα το μπάσκετ.

Ένα από τα βασικά της χαρακτηριστικά είναι η ποικιλία σε εναλλακτικές αγορές και σε ειδικά στοιχήματα όπως για παράδειγμα οι κίτρινες και κόκκινες κάρτες, ενώ ξεχωρίζουν και οι αγορές στα κόρνερ (π.χ. ασιατικά), τα combo bets, όπως επίσης και η πληθώρα επιλογών σε σκορ ημιχρόνου και τελικό σκορ.

Στο μπάσκετ διατίθενται μεταξύ άλλων εναλλακτικά χάντικαπ, εναλλακτικά σύνολα των πόντων αλλά και ειδικά στοιχήματα για τους πόντους που θα σκοράρουν οι παίκτες.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στα ασιατικά χάντικαπ τα οποία οι παίκτες αναζητούν εντόνως στην στοιχηματική αγορά και η Championsbet έχει φροντίσει να τους τα προσφέρει σε μια πληθώρα αγώνων και καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Τα ασιατικά χάντικαπ μπορούν να αφορούν το τελικό αποτέλεσμα ή το σύνολο των γκολ ενός αγώνα και το προνόμιο τους έναντι των υπολοίπων ειδικών στοιχημάτων είναι ότι το ποντάρισμα μπορεί να επιστραφεί στον παίκτη υπό κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις (π.χ. σε περίπτωση ισοπαλίας).

Η ασφάλεια του σχεδόν σίγουρου κέρδους που προσφέρουν* τα ασιατικά χάντικαπ όπως επίσης και οι υψηλές αποδόσεις που προσφέρονται* στις εν λόγω αγορές τα καθιστούν ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

Και μιας και αναφερθήκαμε στις αποδόσεις, θα πρέπει να τονίσουμε πως η Championsbet ξεχωρίζει έναντι των υπολοίπων στοιχηματικών και σε αυτό το κομμάτι καθώς τις διατηρεί άκρως ανταγωνιστικές, αφού παρατηρείται πως, στο ποδόσφαιρο συγκεκριμένα, η γκανιότα είναι κατά μέσο όρο μόλις στο 4,62% την ίδια στιγμή που στην πλειοψηφία των ανταγωνιστών είναι περίπου στο 6 με 6,5%.

Πάρα πολύ σημαντικό και το γεγονός πως προσφέρει* σε καθημερινή βάση επιλεγμένους αγώνες με 0% γκανιότα στους οποίους οι αποδόσεις είναι σίγουρα πάρα πολύ ελκυστικές.

Το Live Betting της Championsbet

Η Championsbet έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στο κομμάτι του live betting καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως είναι πάρα πολλοί εκείνοι που προτιμούν τον ζωντανό στοιχηματισμό, γι’ αυτό έχει φροντίσει να καταστήσει ιδιαιτέρως φιλική προς τους παίκτες την πλατφόρμα της για live στοίχημα.

Πιο συγκεκριμένα, η πλοήγηση σας στην πλατφόρμα του live betting της Championsbet μπορεί να γίνει με χαρακτηριστική ευκολία καθώς το μενού της είναι σχεδιασμένο με τρόπο τέτοιο ώστε να καθίσταται εφικτό να εντοπίζετε τις στοιχηματικές αγορές που προσφέρονται στο εκάστοτε παιχνίδι δίχως να αντιμετωπίζετε κανένα πρόβλημα.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως σας δίνεται η δυνατότητα να τοποθετείτε τα πονταρίσματα σας ταχύτατα, ενώ αυτά επικυρώνονται μόλις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε.

Επίσης, σημαντικό είναι το γεγονός πως στο live betting της Championsbet είναι διαθέσιμη μια πάρα πολύ μεγάλη γκάμα στοιχημάτων σε μια πληθώρα αθλητικών γεγονότων στα πιο δημοφιλή αθλήματα, ενώ δεν λείπουν και τα ειδικά στοιχήματα με αυτό που ξεχωρίζει να είναι αδιαμφισβήτητα τα ασιατικά χάντικαπ τα οποία, όπως προαναφέρθηκε, προσφέρονται και στον pre-game στοιχηματισμό.

Άξιο προσοχής είναι και το γεγονός πως οι αγώνες κλειδώνουν μόνο όταν λαμβάνει χώρα μια άκρως σημαντική επίθεση κατά την οποία είναι πολύ πιθανό να σημειωθεί γκολ κι όχι απλώς όταν μια εκ των δύο ομάδων βγαίνει στην κόντρα.

Ισχυρό πλεονέκτημα στα χέρια των μελών της Championsbet που ασχολούνται με το live betting είναι αδιαμφισβήτητα η κορυφαία δυνατότητα Cash out* την οποία τους προσφέρει.

Για την ακρίβεια, τα ποσά αποπληρωμής στα ανοιχτά στοιχήματα ξεπερνούν κατά πολύ αυτά που προσφέρονται* από τις ανταγωνιστικές στοιχηματικές ιστοσελίδες, καθιστώντας με αυτό τον τρόπο την υπηρεσία Cash out της Championsbet ως την καλύτερη της αγοράς.

Ιδιαίτερα εύχρηστο τόσο για τους φίλους του ζωντανού όσο και για εκείνους του pre-game στοιχηματισμού είναι και το προηγμένο mobile app της Championsbet, μέσω του οποίου έχετε τη δυνατότητα να παίξετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια νόμιμο online στοίχημα.

Οι προσφορές* της Championsbet

Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως αν είστε φαν των καθημερινών προσφορών*, τότε η Championsbet δεν είναι του… στιλ σας. Το βάρος έχει πέσει στις αγορές και το συνολικό πακέτο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν προωθητικές ενέργειες.

Αντιθέτως, ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στη μεγαλύτερη προσφορά* της Championsbet, η οποία δεν είναι άλλη από τα παιχνίδια που προσφέρονται καθημερινά με 0% γκανιότα* (Αφορά την αγορά νικητής αγώνα σε επιλεγμένους αγώνες πριν την έναρξη του αγώνα), δίχως κάτι τέτοιο να σημαίνει βέβαια πως άξιο προσοχής δεν είναι και το κορυφαίο Cash out* που προσφέρει, μέσω του οποίου επιτρέπει στους παίκτες της να κλείνουν τα δελτία τους όποτε εκείνοι το επιθυμούν ακόμα και στα παιχνίδια εκείνα τα οποία προσφέρονται με μηδενική γκανιότα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

+21 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: MGA | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας 2109215776

Αποδόσεις στην Superleague

Εκεί όπου υστερεί είναι οι αποδόσεις στην ελληνική Σούπερλιγκ. Δεν είναι κακές, αλλά χαρακτηρίζονται εύκολα σαφώς χαμηλότερες από εκείνες του υπόλοιπου ανταγωνισμού. Το θετικό νέο ωστόσο είναι ότι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οι αποδόσεις είναι κάτι παραπάνω ανταγωνιστικές.

Απουσία Live Streaming

Live στοίχημα χωρίς μετάδοση αγώνα δεν νοείται και εδώ είναι που μας τα… χαλάει. Το live streaming είναι απών και το συγκεκριμένο κομμάτι αποτελεί μεγάλο μειονέκτημα για την εταιρεία, όπως άλλωστε και τα όποια προβλήματα προκύπτουν κατά την πλοήγηση ενός μέλους ανά τις σελίδες της. Πράγματα τα οποία χρίζουν άμεσης διόρθωσης.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

+21 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: MGA | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας 2109215776

championsbet bonus
Με διαφορά το καλύτερο cash-out* στην Ελλάδα
Παίξε Νόμιμα