Πρόκειται ίσως για τον κορυφαίο ποδοσφαιρικό bookmaker στην Ελλάδα, ωστόσο είναι αρκετοί ακόμη που ακόμη και σήμερα δηλώνουν πως η Goalbet είναι απάτη. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία πολύ περίεργη περίπτωση στοιχηματικής.

Λόγω των υψηλών αποδόσεων, η Goalbet είναι πολύ επιθετική απέναντι στους arbers και του bonus hunters. Οπότε αν έχετε βλέψεις για να γίνεται “μέλη” μιας εκ των δύο αυτών “ομάδων” τότε καλύτερα σταματήστε να διαβάζετε την αξιολόγηση της Goalbet.

Aν πάλι ενδιαφέρεστε για το εάν είναι αξιόπιστη η Goalbet ή απάτη τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Η ομάδα του ομάδα του Betoworld προχώρησε σε αναλυτική αξιολόγηση της Goalbet προκειμένου να δώσει απάντηση σε ερωτήματα όπως: είναι αξιόπιστη η goalbet; θα πληρωθώ στην ώρα μου; είναι ασφαλής τα χρήματα μου;

Η Goalbet πρόκειται για μια από τις πλέον ταχύτατα εξελισσόμενες στοιχηματικές πλατφόρμες της Ελλάδας κάνοντας θεαματικές προόδους τόσο στον τομέα των παροχών όσο και στον τομέα των υπηρεσιών που προσφέρει* στους παίκτες της. Στην κριτική μας για την Goalbet αναφερόμαστε στα χαρακτηριστικά εκείνα που την καθιστούν σε θέση υπεροχής έναντι των υπολοίπων.

Τα δυνατά της χαρακτηριστικά είναι:

• Πληθώρα στοιχηματικών αγορών και ειδικών στοιχημάτων
• Κορυφαίες αποδόσεις στις ποδοσφαιρικές αγορές
• Εξελιγμένη πλατφόρμα live στοιχήματος
• Ποικιλία σε ανταγωνιστικές προσφορές*
• Ευέλικτοι και γρήγοροι τρόποι συναλλαγών
• Άμεσες και ασφαλείς αναλήψεις
• Αναβαθμισμένη έκδοση κινητού

Goalbet αξιοπιστία

Η αξιοπιστία είναι μια έννοια άμεσα συνδεδεμένη με την Goalbet τόσο στον τομέα των συναλλαγών όσο και σ’ αυτόν της ασφάλειας που παρέχει σε όλα τα επίπεδα.

H Goalbet ιδρύθηκε στις αρχές του 2009 στην Αυστρία κι όλες τις οι ενέργειες εγκρίνονται αλλά και ρυθμίζονται από την νομοθεσία της Εσθονίας (σε ότι αφορά το κομμάτι του στοιχήματος) και της Μάλτας (αποκλειστικά για το online καζίνο της). Στην χώρα μας λειτουργεί νόμιμα υπό την άδεια της GLB GmbH.

Πρόκειται για μια από τις πιο αξιόπιστες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα όσον αφορά τις συναλλαγές της με τους παίκτες καθώς εγγυάται για την ασφάλεια και την ομαλή τους λειτουργία μέσω ενός εξελιγμένου συστήματος εφάμιλλου των κορυφαίων, διεθνών τραπεζικών ιδρυμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, όλες οι καταθέσεις μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών όπως επίσης και μέσω τραπεζικών λογαριασμών, λαμβάνουν χώρα μέσω του άκρως προηγμένου κι αξιόπιστου συστήματος συναλλαγών της Skrill.com.

Τόσο οι καταθέσεις όσο και οι αναλήψεις μπορούν να γίνουν μέσω τραπέζης, μέσω e-wallets (Skrill, Neteller), ακόμα και μέσω Paysafecard γρήγορα, εύκολα και χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως αν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε ανάληψη μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής τότε μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 24-48 ώρες ενώ στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια ο μέσος χρόνος ανάληψης εκτιμάται το πολύ μέσα σε 24 ώρες.

Όσον αφορά τις πληρωμές των κερδών, η Goalbet πρόκειται για μια από τις πιο γρήγορες της αγοράς καθώς δεν είναι τυχαίο πως αν επιλέξετε να πληρωθείτε σε e-wallets τότε θα λάβετε τα χρήματά σας μέσα σε λιγότερο από μια ώρα, ενώ και μέσω των υπολοίπων μεθόδων οι πληρωμές είναι άμεσες.

Όσο για τον τομέα της ασφάλειας, ο στοιχηματικός ιστότοπος της Goalbet είναι απόλυτα εναρμονισμένος με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα, συνεπώς όλα τα ευαίσθητα δεδομένα των μελών της (όπως για παράδειγμα οι αριθμοί των καρτών τους) προστατεύονται όντας κρυπτογραφημένα μέσω SSL.

goalbet bonus
Κορυφαίες αποδόσεις - Καθημερινές προσφορές*
Παίξε Νόμιμα

Στοιχηματικές Αγορές και Αποδόσεις

Στην Goalbet έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε για στοιχηματισμό ανάμεσα σε μια πληθώρα αθλημάτων και κατ’ επέκταση ανάμεσα σε πάρα πολλές στοιχηματικές αγορές.

Αυτές που ξεχωρίζουν είναι αδιαμφισβήτητα οι ποδοσφαιρικές αγορές, καθώς η Goalbet πρόκειται για ένα στοιχηματικό site το οποίο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα, δίχως κάτι τέτοιο να σημαίνει πως και στα υπόλοιπα αθλήματα δεν υπάρχουν αξιόλογες αγορές.

Για την ακρίβεια, προσφέρονται* πάνω από 400 αγορές σε κάθε παιχνίδι του ποδοσφαιρικού κουπονιού που είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω του εύχρηστου κι άρτια σχεδιασμένου μενού της πλατφόρμας.

Μια από τις πιο πλέον χαρακτηριστικές αγορές είναι σίγουρα τα πλούσια ασιατικά χάντικαπ τα οποία αφορούν μεταξύ άλλων το over/under, τον τελικό νικητή του αγώνα και τα κόρνερ.

Πέραν των κλασικών 1-Χ-2, έχετε τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε και σε άλλες ειδικές επιλογές όπως το πότε ακριβώς θα μπει το πρώτο γκολ στον αγώνα, ποιο θα είναι το σκορ του 1ου ημιχρόνου ή ακόμα και ποιο θα είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Κατά γενική ομολογία τα ειδικά στοιχήματα στο ποδόσφαιρο ξεχωρίζουν σε ποικιλία καθώς μπορείτε να βρείτε πάνω από 300, ωστόσο και στο μπάσκετ διατίθενται αρκετά, συγκεκριμένα άνω των 70, με τις διαθέσιμες επιλογές στα εναλλακτικά χάντικαπ να είναι αυτές που διακρίνονται.

Άξια προσοχής είναι και τα πάρα πολλά συνδυαστικά στοιχήματα που προσφέρει* η Goalbet στους λάτρεις του ποδοσφαιρικού στοιχηματισμού όπως το 1 και over ή το goal-goal και over, επίσης τα ειδικά στοιχήματα προσαρμοσμένα στους παίκτες των ομάδων, αλλά και τα εναλλακτικά στοιχήματα σε κόρνερ και κάρτες.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στις αποδόσεις της Goalbet οι οποίες είναι από τις υψηλότερες που θα βρείτε στην εγχώρια στοιχηματική αγορά αφού η γκανιότα της ίσα που φτάνει το 3%.

Πιο συγκεκριμένα, οι αποδόσεις που προσφέρονται* στις ποδοσφαιρικές αγορές είναι ξεκάθαρα οι μεγαλύτερες που υπάρχουν, ειδικά στις αγορές Over/Under και Νικητής Αγώνα, η διαφορά στις αποδόσεις της Goalbet με τις υπόλοιπες στοιχηματικές πλατφόρμες είναι τεράστια.

Goalbet Live Betting

Το live betting αποτελεί από μόνο του ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για την Goalbet, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει επενδύσει πολλά στον συγκεκριμένο τομέα.

Αν λοιπόν είστε λάτρεις του live στοιχήματος, τότε αξίζει να εμπιστευτείτε την άκρως ανανεωμένη πλατφόρμα της και να δοκιμάσετε την εμπειρία του ζωντανού στοιχήματος που σας παρέχει.

Βασικό χαρακτηριστικό της live betting πλατφόρμας που σας προσφέρει η Goalbet είναι η άρτια σχεδίαση, η γρήγορη πρόσβαση και η εύκολη πλοήγηση.

Έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε τα στατιστικά των αγώνων που σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις διακυμάνσεις του σκορ και για τα τελικά αποτελέσματα άλλων παιχνιδιών από τους ειδικούς πίνακες που βρίσκονται στο μενού, ενώ στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης υπάρχει και μια μικρογραφία του αγωνιστικού χώρου απ’ όπου μπορείτε να ενημερώνεστε λεπτομερώς για την εξέλιξη του ματς.

Όσον αφορά το αμιγώς στοιχηματικό κομμάτι, οι διαφορές δεν είναι μεγάλες σε σχέση με τον pre-match στοιχηματισμό, καθώς οι περισσότερες από τις αγορές που θα συναντήσετε στο στοίχημα πριν τον αγώνα είναι διαθέσιμες και στο live.

Τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ διατίθενται αρκετές στοιχηματικές αγορές στο live της Goalbet, με το Goal/ No goal και το Next Goal να ξεχωρίζουν όσον αφορά το ποδοσφαιρικό στοίχημα, ενώ στο μπασκετικό κομμάτι διατίθεται στοιχήματα για τον τελικό νικητή του αγώνα αλλά και χάντικαπ.

Οι υπηρεσίες που διατίθενται στο live betting της Goalbet είναι άξιες ειδικής αναφοράς, καθώς εκτός από το ότι έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα που σας ενδιαφέρουν μέσω της υπηρεσίας live score, έχετε επίσης το πλεονέκτημα να παρακολουθείτε ζωντανά μέσω live streaming την εξέλιξη των αγώνων.

Επιπροσθέτως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία cash out όταν εσείς το κρίνετε απαραίτητο, ώστε να εξασφαλίσετε σίγουρο κέρδος.

Τέλος μέσω της υπηρεσίας Quick Bet έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε το στοίχημα που επιθυμείτε στον αγώνα που θέλετε απλώς πατώντας την απόδοση, κάτι που μεταξύ άλλων μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, έχοντας κατά νου ότι η Goalbet έχει αναβαθμίσει την mobile έκδοση της πλατφόρμας της ειδικά για τους φίλους του ζωντανού στοιχηματισμού.

Goalbet Προσφορές*

Στο κομμάτι των προσφορών* η Goalbet κατέχει περίοπτη θέση ανάμεσα στις υπόλοιπες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα καθόσον στόχος της παραμένει οι παίκτες της να είναι διαρκώς ικανοποιημένοι και να διασκεδάζουν με το καθημερινό παιχνίδι. Και φυσικά το στοιχηματικό παιχνίδι δεν παίζεται χωρίς τις απαραίτητες προσφορές*.

Mε την προσφορά* “Πρόγραμμα ανταμοιβής*” δίνεται η δυνατότητα σε εκείνους που παίζουν πιο συχνά να συγκεντρώσουν πόντους, οι οποίοι μετουσιώνονται σε μονάδες επιβράβευσης*. Επίσης διατίθενται ειδικές προσφορές* ημέρας για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, ενώ ιδιαίτερης μνείας χρήζει η προσφορά* της μηδενικής γκανιότας* (* Αφορά μόνο σε επιλεγμένους αγώνες & μόνο την επιλογή 1Χ2 μέχρι την έναρξη του αγώνα. * Τα επιλεγμένα παιχνίδια φέρουν το εικονίδιο “0%” * Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Goalbet) σε επιλεγμένα ματς.

Πιο συγκεκριμένα, η Goalbet είναι μια από τις ελάχιστες στοιχηματικές πλατφόρμες που σας δίνουν την δυνατότητα να στοιχηματίσετε σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου (μόνο για την πλέον κλασική στοιχηματική επιλογή 1-Χ-2 και μόνο μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης) με 0% γκανιότα* (* Αφορά μόνο σε επιλεγμένους αγώνες & μόνο την επιλογή 1Χ2 μέχρι την έναρξη του αγώνα. * Τα επιλεγμένα παιχνίδια φέρουν το εικονίδιο “0%” * Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Goalbet).

Μια ακόμη εξαιρετική προσφορά* που σας παρέχει είναι το “Πριμ* παρολί” μέσω της οποίας επιβραβεύονται* οι παίκτες εκείνοι που επιλέγουν να ποντάρουν σε παρολί, ενισχύοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τα κέρδη τους. Εφόσον βέβαια έχουν τηρηθεί οι όροι και οι προϋποθέσεις που υπάρχουν.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΚΕΘΕΑ: 210-9215776 & 210-9237777. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ETCB ΚΑΙ MGA. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

Αγορές στο Μπάσκετ

Ότι κερδίζει στο ποδόσφαιρο, το χάνει στο μπάσκετ. Ενώ είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές άθλημα στοιχηματικά, δεν έχει δώσει τη δέουσα προσοχή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το να προσφέρονται περιορισμένες αγορές, αλλά και αριθμός αγώνων στο συγκεκριμένο άθλημα.

Ψεγάδι το οποίο θα ήταν καλό για εκείνη να αλλάξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Δεν υπάρχει εφαρμογή για Android και iOS

Το γεγονός πως δεν υπάρχει εφαρμογή για Android και iOS από την στιγμή που εξετάζουμε την κάθε λεπτομέρεια αξίζει να επισημανθεί ως μειονέκτημα που χρήζει βελτίωσης.

 

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΚΕΘΕΑ: 210-9215776 & 210-9237777. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ETCB ΚΑΙ MGA. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

goalbet bonus
Κορυφαίες αποδόσεις - Καθημερινές προσφορές*
Παίξε Νόμιμα