Τρόποι Κατάθεσης Σε Στοιχηματικές

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Για να απολαύσετε το online betting, θα χρειαστεί κάνετε κάποια επιλογή ανάμεσα στα νόμιμα στοιχηματικα sites που υπάρχουν στη χώρα μας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε ή να απορρίψετε ένα site. Σε αυτόν τον οδηγό θα σταθούμε στην κατάθεση, καθώς είναι από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες που θα καθορίσουν την επιλογή ή την απόρριψη. Αν δεν γεμίσετε τον λογαριασμό σας με χρήματα, φυσικά και δεν μπορείτε να παίξετε.

Είναι σημαντικό να διαλέξετε κάποιο από τα στοιχηματικα sites που σας προσφέρουν κατάθεση με ευκολία, δίχως χρεώσεις, αξιόπιστα και χωρίς καμία καθυστέρηση χρονική, καθώς οι εξελίξεις στο online στοίχημα τρέχουν ασταμάτητα.  Ο κύριος σκοπός του συγκεκριμένου οδηγού είναι να σας καταδείξει με ακρίβεια και σαφήνεια όλους τους δημοφιλείς και τους πλέον διαδεδομένους τρόπους κατάθεσης.

Οι δημοφιλέστεροι τρόποι καταθέσεων

  • Μέσω χρεωστικών / πιστωτικών καρτών
  1. Είναι από τους πλέον δημοφιλείς τρόπους κατάθεσης. Ο παίκτης μπορεί άμεσα, με ασφάλεια αλλά και με χαρακτηριστική ευκολία να μεταφέρει χρήματα στον λογαριασμό μέσω της κάρτας του. Είναι η κάρτα που ο ίδιος ο παίκτης θα επιλέξει για συναλλαγές στο ίντερνετ (Visa, Mastercard, Maestro, Electron κ.α.), αλλά και προκειμένου να παίξει online στοίχημα μέσω της στοιχηματικής πλατφόρμας που έχει κάνει την εγγραφή του.
  2. Η πλειονότητα των στοιχηματικών ιστοσελίδων επιτρέπει στους παίκτες να προχωρούν σε καταθέσεις μέσω τραπεζικών καρτών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να καταχωρήσει τον αριθμό της κάρτας του, το ονοματεπώνυμό του όπως αυτό αναγράφεται πάνω στην κάρτα και την ημερομηνία λήξης της. Αφού δώσει αυτά τα στοιχεία ο παίκτης είναι έτοιμος για κατάθεση στο στοιχηματικό site της επιλογής του. Στο επόμενο στάδιο λοιπόν το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξει το ποσό που θα καταθέσει και να καταχωρήσει τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας (CVC). Αυτός βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της κατάθεσης στον λογαριασμό του.
  3. Άξια αναφοράς και βασική διαφορά μεταξύ των χρεωστικών και των πιστωτικών καρτών είναι το πιστωτικό όριο. Πιο συγκεκριμένα ενώ στη χρεωστική κάρτα το όριο είναι όσο υψηλό το έχει ορίσει ο κάτοχος της (δηλαδή όσα χρήματα έχει καταθέσει στην χρεωστική του τόσα ακριβώς έχει τη δυνατότητα να ξοδέψει), στην πιστωτική κάρτα δεν υπάρχει ανώτατο όριο. Η έλλειψη ορίου στο ποσό που μπορεί να ξοδέψει κάποιος συνήθως δεν είναι υπέρ του παίκτη. Καλύτερα να αποφεύγετε να παίζετε με πιστωτική κάρτα, διότι έμμεσα είναι κι αυτή μία μορφή δανεισμού για να παίξετε στοίχημα ή καζίνο, κάτι που απαγορεύεται ρητά, αν μιλάμε για ασφαλές και υπεύθυνο παιχνίδι.
  4. Το θετικό χαρακτηριστικό λοιπόν που παρουσιάζει η χρεωστική κάρτα και το οποίο δεν έχει η πιστωτική, είναι η σιγουριά που προσφέρει στους παίκτες. Κι όταν λέμε σιγουριά εννοούμε στο κομμάτι της ασφάλειας των συναλλαγών (η οποία είναι αυξημένη λόγω του χρηματικού ορίου που μπορεί να τεθεί) αλλά και στο κομμάτι της εγκράτειας.

Στοιχηματικές που δέχονται κατάθεση με mastercard:

Στοιχηματική

Στη Stoiximan: Οι καταθέσεις γίνονται χωρίς καμία χρέωση. Το κατώτατο όριο είναι 5€, το ανώτατο 5.000€ και ο απαιτούμενος χρόνο κατάθεσης είναι μηδενικός.
Στην Bet365: Οι bet365 τροποι πληρωμης, οι καταθέσεις με άλλα λόγια, γίνονται δωρεάν. Το ελάχιστο όριο είναι 5€, το μέγιστο είναι 40.000€. Οι καταθέσεις λαμβάνουν χώρα άμεσα.
Στην Bwin: Οι καταθέσεις γίνονται χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Το κατώτατο όριο είναι 5€, το ανώτατο 10.000€. Ο απαιτούμενος χρόνος κατάθεσης είναι μηδενικός.

  • Μέσω Paysafecard

Θα μπορούσε να αποκληθεί και ως η βασίλισσα του διαδικτυακού στοιχήματος. Το πρώτο που μπορεί να ρωτήσει κάποιος παίκτης είναι ποια site δεχονται paysafe. Πρόκειται πιθανότατα για τον πιο εύκολο τρόπο κατάθεσης σε στοιχηματική ιστοσελίδα. Η εν λόγω προπληρωμένη κάρτα είναι διαθέσιμη προς πώλησης σχεδόν παντού, συνεπώς είναι πολύ εύκολο να τη βρει κανείς. Αποτελεί ιδανική λύση για εκείνους που δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τραπεζικές κάρτες για τις καταθέσεις τους και για εκείνους που δεν αρέσκονται στο να παίζουν μεγάλα ποσά.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να αγοράσει την εν λόγω prepaid card με την χρηματική αξία που επιθυμεί (π.χ. 10€), έπειτα πρέπει να κάνει εγγραφή στο my paysafecard μέσω της σελίδας www.paysafecard.com και να καταχωρήσει εκεί, στο ειδικό πεδίο που υπάρχει, τον κωδικό Pin που αναγράφεται στην κάρτα. Η διαδικασία της προαναφερθείσας εγγραφής είναι πολύ απλή.

• Επιλέγετε την επιλογή: Κάντε την Εγγραφή σας Τώρα.
• Συμπληρώνετε τα αληθινά σας στοιχεία που σας ζητούνται στα αντίστοιχα πεδία.
• Μέσα σε 2-3 λεπτά έχει ολοκληρώσει την εγγραφή σας.

Τέλος θα πρέπει να επιλέξετε την Paysafe σαν μέθοδο κατάθεσης στην στοιχηματική ιστοσελίδα της επιλογής σας, να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο my paysafecard και να μεταφέρετε το ποσό της κάρτας στον στοιχηματικό του λογαριασμό.

– Στη Stoiximan: Οι καταθέσεις γίνονται χωρίς καμία χρέωση. Το κατώτατο όριο είναι 5€, το ανώτατο 1000€ και ο απαιτούμενος χρόνο κατάθεσης είναι μηδενικός.

– Στην Bet365: Οι καταθέσεις γίνονται δωρεάν. Το ελάχιστο όριο είναι 5€, το μέγιστο είναι 1.000€. Οι καταθέσεις λαμβάνουν χώρα άμεσα.

– Στην Bwin: Οι καταθέσεις γίνονται χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Το κατώτατο όριο είναι 5€, το ανώτατο 1.000€. Ο απαιτούμενος χρόνο κατάθεσης είναι μηδενικός.

Να τονιστεί πως σε ορισμένες εταιρείες αν κάνετε κατάθεση με paysafe θα πρέπει να κάνετε ανάληψη μετά από paysafe σε τραπεζικό λογαριασμό και όχι στο e-wallet της εταιρείας. Επίσης η paysafe mastercard μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε όλες τις online συναλλαγές σας.

Στοιχηματικές που δέχονται κατάθεση με Paysafe:

 

Στοιχηματική
  • Μέσω Skrill

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν πάντα την τιμητική τους στο διαδικτυακό στοίχημα σε όλα τα στοιχηματικα sites. H Skrill είναι ένα ιδιαιτέρως δημοφιλές ηλεκτρονικό πορτοφόλι που είναι διαθέσιμο για εύκολες συναλλαγές και κατ’ επέκταση για καταθέσεις σε όλες σχεδόν τις στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως είναι τόσο διαδεδομένη η Skrill ανάμεσα στους παίκτες, αφού τους προσφέρει ασφάλεια, αλλά και ταχύτητα και μηδενικές χρεώσεις στις καταθέσεις.

Η δημιουργία λογαριασμού στη Skrill είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση και γίνεται μέσω του site www.skrill.com.

• Κλικάρετε Εγγραφή στο πάνω δεξιό μέρος της κεντρικής σελίδας.
• Συμπληρώνετε τα απαιτούμενα στοιχεία στα κατάλληλα πεδία.
• Αποδέχεστε όρους και προϋποθέσεις.
• Έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας

Επίσης καλό θα είναι να κάνετε άμεσα και την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας skrill.

• Το μπροστινό και το πίσω μέρος της άδειας οδήγησης.
• ή τη σελίδα φωτογραφίας του διαβατηρίου σας.
• ή το μπροστινό και το οπίσθιο μέρος της πολιτικής σας ταυτότητας.
• Έγγραφο επαλήθευσης της διεύθυνσης σας.
• Ανίχνευση προσώπου / εικόνα selfie με την ταυτότητα σας.
• Επίσης χωρίς επαλήθευση επιτρέπονται συναλλαγές μόνο μέχρι 2500€.

– Από όλες τις skrill μέθοδοι κατάθεσης, ο πλέον εύκολος τρόπος για να γεμίσετε τον λογαριασμό σας στην Skrill είναι να κάνετε μεταφορά χρημάτων από άλλον λογαριασμό Skrill.

Επίσης αν κάποιος διαθέτει λογαριασμό Neteller μπορεί να κάνει μια απλή κατάθεση σε αυτήν με χρέωση 3%, καθώς τα δύο ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν πλέον συγχωνευτεί και ανήκουν στην ίδια εταιρεία.

– Στη Stoiximan: Οι καταθέσεις γίνονται χωρίς καμία χρέωση. Το κατώτατο όριο είναι 5€, το ανώτατο 5.000€ και ο απαιτούμενος χρόνο κατάθεσης είναι μηδενικός.
– Στην Bet365: Οι bet365 μέθοδοι κατάθεσης με skrill γίνονται δωρεάν. Το ελάχιστο όριο είναι 5€, το μέγιστο είναι 35.000€. Οι καταθέσεις λαμβάνουν χώρα άμεσα.
– Στην Bwin: Οι καταθέσεις γίνονται χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Το κατώτατο όριο είναι 5€, το ανώτατο 50.000€. Ο απαιτούμενος χρόνο κατάθεσης είναι μηδενικός.

  • Μέσω Neteller

Είναι το έτερο δημοφιλές από τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, το οποίο διατίθεται ως μέσο κατάθεσης από την πλειοψηφία των στοιχηματικών ιστοσελίδων που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα. Στα θετικά του συγκαταλέγεται το γεγονός πως διαθέτει υψηλότερα όρια συναλλαγών από την Skrill, με την οποία όπως προαναφέρθηκε ανήκουν στην ίδια εταιρεία.

Επίσης έχει πολύ χαμηλές έως μηδενικές χρεώσεις, οι καταθέσεις λαμβάνουν χώρα ταχύτατα και προσφέρει μέγιστη ασφάλεια στον παίκτη.

Στοιχηματικές που δέχονται κατάθεση με Skrill/Neteller:

 

Στοιχηματική

Η δημιουργία λογαριασμού στην Neteller είναι μια πολύ απλή διαδικασία.

• Κάντε κλικ στο www.neteller.com.
• Επιλέξτε «Γίνετε Μέλος Δωρεάν».
• Πατήστε «Κάντε Εγγραφή Τώρα».
• Επίσης κι εδώ καλό θα είναι να κάνετε άμεσα την ταυτοποίηση, όπως προαναφέρθηκε με τη skrill. Αυτή γίνεται με τρεις τρόπους: Είτε μέσω του τραπεζικού σας λογιαρασμού, είτε μέσω ταυτότητας, είτε μέσω mastercard.

Οι καταθέσεις στον λογαριασμό της Neteller μπορούν να γίνουν με μια απλή μεταφορά χρημάτων από τον λογαριασμό της Skrill που ενδεχομένως να διατηρεί κάποιος. Επίσης μπορείτε να καταθέσετε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή ακόμα και μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Η δε μεταφορά χρημάτων από τη Neteller στο στοιχηματικό site που έχετε επιλέξει για να παίξετε στοίχημα online γίνεται άμεσα και χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

– Στη Stoiximan: Οι καταθέσεις γίνονται χωρίς καμία χρέωση. Το κατώτατο όριο είναι 10€, το ανώτατο 5.000€ και ο απαιτούμενος χρόνο κατάθεσης είναι μηδενικός.
– Στη Novibet: Οι καταθέσεις γίνονται δωρεάν. Το ελάχιστο όριο είναι 10€, το μέγιστο είναι 10.000€. Οι καταθέσεις λαμβάνουν χώρα άμεσα.
– Στην Bwin: Οι καταθέσεις γίνονται χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Το κατώτατο όριο είναι 5€, το ανώτατο 50.000€. Ο απαιτούμενος χρόνος κατάθεσης είναι μηδενικός.

  • Μέσω Viva Wallet

Είναι το πρώτο ελληνικό e-wallet που διατηρεί άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος η οποία εγγυάται για το κύρος και την ασφάλεια που παρέχει. Είναι κι αυτό ιδιαιτέρως δημοφιλές ανάμεσα στους παίκτες καθώς είναι πολύ εύκολο στη χρήση και υποστηρίζεται από όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες της αγοράς. Μάλιστα έδωσε τεράστιες λύσεις στους παίκτες του στοιχήματος κατά τη διάρκεια των capital control.

Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή και ιδιαίτερα γρήγορη.

• Κλικάρετε στο www.vivawallet.com
• Πατάτε Άνοιγμα Λογαριασμού
• Συμπληρώνετε στα ανάλογα πεδία τα στοιχεία που σας ζητούνται.
• Πληκτρολογείτε τον κωδικό επιβεβαίωσης που θα σας αποσταλεί στο κινητό σας με γραπτό μήνυμα.
• Κι εδώ καλό θα είναι να κάνετε άμεσα ταυτοποίηση με τους τρόπους που διαβάσατε ανωτέρω.
• Αν δεν κάνετε ταυτοποίηση, θα μπορέσετε να κάνετε συναλλαγές μέχρι 2.500€. Σε περίπτωση όμως που ολοκληρώσετε τη διαδικασία δεν υπάρχει ανώτατο όριο και έχετε απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Μπορείτε να φορτώσετε με διάφορους τρόπους με χρήματα τον Viva Wallet λογαριασμό σας προκειμένου να μπορέσετε να καταθέσετε στην στοιχηματική ιστοσελίδα της επιλογής του.

Οι εν λόγω τρόποι είναι:

• Μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας
• Μέσω της υπηρεσίας Viva Spots με τη χρήση μετρητών σε φυσικό σημείο Μέσω e-money
• Μέσω e-banking
• Μέσω της υπηρεσίας Pay@Home.

– Στη Stoiximan: Οι stoiximan τρόποι κατάθεσης όσον αφορά τη viva γίνονται χωρίς καμία χρέωση. Το κατώτατο όριο είναι 5€, το ανώτατο 5.000€ και ο απαιτούμενος χρόνο κατάθεσης είναι μηδενικός.
– Στη Novibet: Οι καταθέσεις γίνονται δωρεάν. Το ελάχιστο όριο είναι 10€, το μέγιστο είναι 10.000€. Οι καταθέσεις λαμβάνουν χώρα άμεσα.
– Στην Bwin: Οι καταθέσεις γίνονται χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Το κατώτατο όριο είναι 5€, το ανώτατο 50.000€. Ο απαιτούμενος χρόνος κατάθεσης είναι μηδενικός.

Στοιχηματικές που δέχονται κατάθεση με Viva Wallet:

 

Στοιχηματική

Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές που δέχονται Paypal

Εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά πορτοφόλια για τις συναλλαγές τους με τα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πως θα βρίσκω τα Over/Under

Το στοίχημα σε over/under είναι η πλέον δημοφιλής αγορά μετά το τελικό αποτέλεσμα στο αθλητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα στις ανατροπές

Όσοι θέλουν να παίξουν σε στοίχημα με μεγάλη απόδοση που αφορά το τελικό αποτέλεσμα, τότε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ