Η κριτική μας για την Netbet

Ιδρυμένη από το 2013 και με αδειοδότηση της Ε.Ε.Ε.Π. στην Ελλάδα από το 2021 (NetBet Enterprises Ltd.), η Netbet αποτελεί ένα από τα πιο ανερχόμενα brands στο χώρο των στοιχηματικών εταιρειών, με διαρκώς αυξανόμενο κοινό.

Δεν έχει να «ζηλέψει» τίποτα από τον ανταγωνισμό, μιας και στέκεται ισότιμα στα «θέλω» των παικτών στοιχήματος (και live καζίνο), προσφέροντας ποικιλία υπηρεσιών, ανταγωνιστικό «πακέτο» αποδόσεων στα περισσότερα αθλήματα, ενώ επιβραβεύει τόσο τους παλιούς, όσο και τους νέους παίκτες της με μοναδικές προσφορές*!

Η ομάδα του Betoworld φρόντισε για εσάς προχωρώντας σε μια άκρως αναλυτική αξιολόγηση της Netbet προκειμένου να δώσει απάντηση σε όλα όσα σας απασχολούν.

Από τη δοκιμή μας στο στοιχηματικό site της Netbet ξεχωρίσαμε τα εξής κύρια πλεονεκτήματα:

• Ποικιλία στις στοιχηματικές αγορές • Ξεχωριστά ειδικά στοιχήματα • Ανταγωνιστικές αποδόσεις • Καλό Live Betting • Καθημερινές προσφορές* • Ασφάλεια στις συναλλαγές

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Netbet Αξιοπιστία, Συναλλαγές & Ταυτοποίηση

Η αξιοπιστία είναι μια έννοια άμεσα συνδεδεμένη με τη Netbet. Κάτι τέτοιο αποδεικνύεται από το ότι έχει επιλέξει να προσφέρει* τις υπηρεσίες της αποκλειστικά σε 100% νόμιμες και επαρκώς ρυθμισμένες αγορές.

Σχετικά με το κομμάτι των συναλλαγών, η Netbet έχει δώσει και εκεί ιδιαίτερο βάρος, καθώς προσφέρει πολλαπλές μεθόδους καταθέσεων και αναλήψεων οι οποίες είναι άκρως αξιόπιστες και απολύτως ασφαλείς, χωρίς να παρακρατά ίδια κέρδη από κρυφές χρεώσεις.

Ακόμα μία «δικλίδα ασφαλείας» που παρέχει η Netbet, όπως όλες οι νόμιμες στοιχηματικές είναι και η διαδικασία ταυτοποίησης των παικτών κατά την εγγραφή τους στην πλατφόρμα της.

Για τον σκοπό αυτό και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής ζητούνται από τον παίκτη τα εξής έγγραφα:

  • Αστυνομική ταυτότητα (δύο όψεις) ή Διαβατήριο σε έγχρωμο φωτοαντίγραφο.
  • Λογαριασμό ΔΕΚΟ τελευταίου τριμήνου που να αποδεικνύει τη διεύθυνση κατοικίας που δήλωσε στο στάδιο εγγραφής.
  • Σε διαφορετική περίπτωση, υπεύθυνη δήλωση από ΚΕΠ, αστυνομικό τμήμα ή μέσω του gov.gr επικυρωμένη το τελευταίο τρίμηνο.

Θέλεις μοναδικές προσφορές* και δώρα* κάθε μέρα;
Παίξε Νόμιμα ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές Αποδόσεις, Γκανιότα* & Αγορές

Στη Νετβετ μπορείτε να παίξετε σε μια μεγάλη γκάμα αθλημάτων, είτε αυτά ανήκουν στα λεγόμενα «δημοφιλή» (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις), είτε στα περισσότερο «ψαγμένα».

Συνολικά προσφέρει ένα μεγάλο πλήθος αγορών σε αγώνες. Οι αγορές αυτές αφορούν τόσο τις πιο συνηθισμένες (τελικό αποτέλεσμα, Over/Under στα γκολ, ημίχρονο/τελικό), όσο και τις πιο ειδικές (combo, κάρτες, κόρνερ, ακριβές σκορ, ειδικά παικτών κ.ά.), ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στα ασιατικά.

Και πάμε στο «ζούμι»… Οι αποδόσεις είναι αυτές που ενδιαφέρουν τους περισσότερους προκειμένου να επιλέξουν μία στοιχηματική.

Από τη δοκιμή που πραγματοποιήσαμε μείναμε ικανοποιημένοι και από τα δύο σε μεγάλο βαθμό. Ως προς τις αποδόσεις, δε θα λέγαμε διαφέρουν πολύ, τουλάχιστον στις κύριες αγορές, με τον ανταγωνισμό τόσο στο pre-game, όσο και στο live στοίχημα.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Live Betting

Αν κάτι ξεχωρίζει στο όλο πακέτο και αξίζει ιδιαίτερη μνεία αυτό είναι το live betting, όπου η Netbet φροντίζει να το διατηρεί σε υψηλά στάνταρ και να το αναπτύσσει. Υπεύθυνη για τον σχεδιασμό της online πλατφόρμας της Netbet είναι η Sportcno η οποία εγγυάται για την δυνατότητα live betting τόσο μέσω pc και tablet, όσο και μέσω κινητού τηλεφώνου (παρά την απουσία mobile app).

Η προσεγμένη εμφάνιση με την κατηγοριοποίηση των ζωντανών αγώνων ανά άθλημα θα βοηθήσει ακόμα και τον πιο αρχάριο να ποντάρει «στη στιγμή»!  Οι φίλοι του live στοιχήματος της Netbet μπορούν να εντοπίσουν τι «παίζει» ανά πάσα ώρα και λεπτό, είτε απευθείας από την αρχική σελίδα, είτε από το μενού στην κατηγορία «Live».

Η γκάμα των αγορών δε διαφέρει ιδιαίτερα από το pre-game, ενώ αφορά την πλειονότητα των διαθέσιμων αθλημάτων, είτε αυτά είναι περισσότερο είτε λιγότερο δημοφιλή.

Ακόμη, κάτι που μας έκανε θετική εντύπωση είναι και η άμεση τοποθέτηση των στοιχημάτων, μιας και στο live κάθε δευτερόλεπτο κυριολεκτικά μετράει!

Φυσικά, δεν μπορούμε να παραλείψουμε και τη γραφική απεικόνιση του αγώνα σε εικονικό «γηπεδάκι», ενώ δίπλα σε αυτό δίνονται πληροφορίες για τις συνθέσεις των ομάδων, αλλά και τα γεγονότα και τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Netbet Προσφορές*

Το κομμάτι των προσφορών* αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για τη Netbet, συνεπώς δεν θα μπορούσε παρά να γίνει και η απαραίτητη αναφορά σε αυτές. Για την ακρίβεια η Netbet ξεχωρίζει για τις προσφορές* της οι οποίες μάλιστα δεν σταματούν ποτέ, καθώς εκτός του ότι επιβραβεύει με αυτές τα νέα της μέλη, ιδιαίτερη έμφαση δίνει και στους «πιστούς» της παίκτες.

Δυστυχώς, ο Κανονισμός της ΕΕΕΠ δεν μας επιτρέπει να επεκταθούμε παραπάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Βάσει αυτού, απαγορεύεται να δημοσιεύονται πληροφορίες που αφορούν τις προσφορές* των στοιχηματικών σε μη-μέλη τους. Για αυτό το λόγο, θα πρέπει να είστε μέλος της Νετβετ και να έχετε λογκάρει για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις προωθητικές της ενέργειες.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Το τμήμα εξυπηρέτησης

Το τμήμα εξυπηρέτησης δε λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Ειδικά μάλιστα το live chat (το οποίο προσφέρεται και στα ελληνικά) είναι διαθέσιμο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

Απουσία Live Streaming*

Οι περισσότερες από τις νόμιμες στοιχηματικές δίνουν τη δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης αγώνων σε κάποια από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Η πρακτική αξία του live streaming* στον παίκτη στοιχήματος είναι μεγάλη, καθώς μπορεί να «ζυγίσει» πιο ρεαλιστικά τις πιθανότητες να επιβεβαιωθεί ή όχι το στοίχημα του.

Προς στιγμήν, η σχετική υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στη σελίδα της Netbet.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Θέλεις μοναδικές προσφορές* και δώρα* κάθε μέρα;
Παίξε Νόμιμα ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ