icon

Εισιτήρια για ΟΣΦΠ-Γιαγκελόνια 🎫

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

prosfora
icon Το απόλυτο πακέτο:
  • checkmark
    x100 δώρα* με την εγγραφή
  • checkmark
    x200 δώρα* με την ταυτοποίηση
  • checkmark
    Διεκδικείς διπλά εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ο Αντρέ ήθελε να αποσυρθεί νωρίτερα, ΠΑΟΚ σημαίνει Βιερίνια»

«Ο Αντρέ ήθελε να αποσυρθεί νωρίτερα, ΠΑΟΚ σημαίνει Βιερίνια»

Η εκπομπή της Betsson, «The Real MVP», με παρουσιάστρια τη Νικόλ Πλουμιστού, συνεχίζεται δυναμικά με το τέταρτο επεισόδιο, αυτή τη φορά με φόντο τη Θεσσαλονίκη.

Καλεσμένη είναι η Βάσω Βεργίδου, σύζυγος του Αντρέ Βιερίνια, η οποία ανοίγει την καρδιά της και μιλά για τη ζωή στο πλευρό ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή, αποκαλύπτοντας πτυχές της καθημερινότητάς τους που δεν είναι ευρέως γνωστές.

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει και στη «δεύτερη οικογένειά» τους, τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως για εκείνη «ΠΑΟΚ σημαίνει Αντρέ Βιερίνια».

Παράλληλα, θυμάται τα έξι χρόνια που έζησαν στη Γερμανία, περιγράφοντας τις δυσκολίες της προσαρμογής στην αρχή, αλλά και τις έντονες διαφορές κουλτούρας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Δείτε το επεισόδιο με την Βάσω Βεργίδου

https://youtu.be/SzQ7E13SSGo

Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!