icon

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΡΑ*⚽

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

prosfora
icon Κερδισμένος και... χορτάτος ⤵
  • checkmark
    🍒 1006 & x10 ποντάρισμα ⚽ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • checkmark
    Μαζί με 2x5€ κουπόνια σε efood & Domino's
  • checkmark
    Όλα με τον κωδικό [PAGKOSMIO2026]
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ο Αντρέ ήθελε να αποσυρθεί νωρίτερα, ΠΑΟΚ σημαίνει Βιερίνια»

«Ο Αντρέ ήθελε να αποσυρθεί νωρίτερα, ΠΑΟΚ σημαίνει Βιερίνια»

Η εκπομπή της Betsson, «The Real MVP», με παρουσιάστρια τη Νικόλ Πλουμιστού, συνεχίζεται δυναμικά με το τέταρτο επεισόδιο, αυτή τη φορά με φόντο τη Θεσσαλονίκη.

Καλεσμένη είναι η Βάσω Βεργίδου, σύζυγος του Αντρέ Βιερίνια, η οποία ανοίγει την καρδιά της και μιλά για τη ζωή στο πλευρό ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή, αποκαλύπτοντας πτυχές της καθημερινότητάς τους που δεν είναι ευρέως γνωστές.

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει και στη «δεύτερη οικογένειά» τους, τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως για εκείνη «ΠΑΟΚ σημαίνει Αντρέ Βιερίνια».

Παράλληλα, θυμάται τα έξι χρόνια που έζησαν στη Γερμανία, περιγράφοντας τις δυσκολίες της προσαρμογής στην αρχή, αλλά και τις έντονες διαφορές κουλτούρας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Δείτε το επεισόδιο με την Βάσω Βεργίδου

https://youtu.be/SzQ7E13SSGo

Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!