Η κριτική μας για την Netbet

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκέφτονται αν πράγματι αξίζει ο κόπος να εμπιστευτούν μια στοιχηματική πλατφόρμα όπως αυτή της Netbet. Ακόμα κι εσείς ο ίδιος ενδεχομένως να αναρωτιέστε αν η Netbet παρέχει αξιοπιστία, αν γίνονται γρήγορα οι αναλήψεις, αν αξίζουν οι αποδόσεις της κι αν διαθέτει συμφέρουσες προσφορές*.

Η ομάδα του Betoworld φρόντισε για εσάς προχωρώντας σε μια άκρως αναλυτική αξιολόγηση της Netbet προκειμένου να δώσει απάντηση σε όλα όσα σας απασχολούν.

Το στοιχηματικό site της Netbet συγκεντρώνει ορισμένα χαρακτηριστικά που την καθιστούν ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Στη δική μας κριτική δεν θα μπορούσαμε παρά να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά εκείνα που της επιτρέπουν να ξεχωρίζει.

Τα δυνατά σημεία της Netbet είναι:

• Η μεγάλη ποικιλία στις στοιχηματικές αγορές
• Τα ξεχωριστά της ειδικά στοιχήματα
• Οι πολύ καλές αποδόσεις που προσφέρει
• Το κορυφαίο Live Betting που διαθέτει
• Οι καθημερινές της προσφορές*
• Η ασφάλεια στις συναλλαγές
• Το εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης

Netbet αξιοπιστία

Η αξιοπιστία είναι μια έννοια άμεσα συνδεδεμένη με την Netbet. Κάτι τέτοιο αποδεικνύεται από το ότι έχει επιλέξει να προσφέρει τις υπηρεσίες της αποκλειστικά σε 100% νόμιμες και επαρκώς ρυθμισμένες αγορές.

Μέχρι σήμερα έχει καταφέρει μεταξύ άλλων να εξασφαλίσει τοπικές άδειες στην Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, το Βέλγιο, την Ιρλανδία και την Ρουμανία.

Όσον αφορά τη χώρα μας, λειτουργεί απολύτως νόμιμα υπό την αιγίδα της Love 2 Celebrate Limited η οποία εδρεύει στο Λονδίνο και είναι θυγατρική της εταιρείας NetBet Enterprises Limited η οποία υπάγεται στη ρυθμιστική αρχή της Μάλτας και είναι ο κύριος φορέας αδειοδότησης της Netbet.

Σχετικά με το κομμάτι των συναλλαγών, η Netbet έχει δώσει και εκεί ιδιαίτερο βάρος καθώς προσφέρει εναλλακτικές μεθόδους καταθέσεων και αναλήψεων οι οποίες είναι άκρως αξιόπιστες και απολύτως ασφαλείς.

Πιο συγκεκριμένα, σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε καταθέσεις ή αναλήψεις μέσω τραπέζης με τη χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών αλλά και με τη χρήση paysafecard, χωρίς να πρέπει να ανησυχείτε για την ασφάλεια καθώς το WebSecurity Transactions, o ηλεκτρονικός πράκτορας χρηματοπιστωτικών συναλλαγών που χρησιμοποιεί η Netbet, εγγυάται για την αξιοπιστία και την ασφάλεια στις συναλλαγές.

Live Στοίχημα Σε Όλα Τα Ματς. Άνοιγμα Λογαριασμού Εδώ!

Παίξε Νόμιμα

Στοιχηματικές Αποδόσεις & Αγορές

Η Netbet ξεχωρίζει για τις στοιχηματικές της αγορές αλλά και για τις αποδόσεις της. Συνολικά προσφέρει πάνω από 150 αγορές σε αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως και τα υπόλοιπα αθλήματα όπως για παράδειγμα το μπάσκετ και το τένις, στα οποία διατίθενται πολλά ειδικά στοιχήματα, δεν χρήζουν ιδιαίτερης σημασίας.

Στις πιο δημοφιλείς της αγορές εντάσσεται το ασιατικό χάντικαπ, όπως επίσης και ορισμένα ειδικά στοιχήματα που ξεχωρίζουν όπως τα συνολικά γκολ που θα σκοράρει μια ομάδα, το “Multibet ακριβές σκορ”, το over/under στα φάουλ, τα πλάγια άουτ και το χάντικαπ στα εύστοχα σουτ.

Οι σημαντικότερες εναλλακτικές της αγορές είναι το “Add2Bet”, όπου σας παρέχεται η δυνατότητα να προσθέσετε εύκολα και γρήγορα κάποια επιλογή στο ήδη ανοιχτό στοίχημα σας, το “Snapbet”, όπου με την τοποθέτηση του εν λόγω ειδικού στοιχήματος μπορείτε να κερδίσετε έξτρα χρήματα, αλλά και το “Betmarket” όπου έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα δελτίο με στοιχήματα από το ίδιο ματς που θα σας οδηγήσουν σε κέρδη.

Άλλα ειδικά στοιχήματα που έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε είναι τα “Combo’’, το ‘’Lead – Lose”, το Over/Under στους αγώνες τένις, το “Tie break: Yes or No” για τους αγώνες τένις και βόλεϊ, τα εναλλακτικά χάντικαπ στο τένις και οι πιο κλασικές ποδοσφαιρικές επιλογές όπως οι κάρτες, τα κόρνερ και οι σκόρερ.

Όσο για τις αποδόσεις της, αυτές αφενός μεν είναι άκρως ανταγωνιστικές, αφετέρου είναι από τις πιο υψηλές της αγοράς τόσο στον pre-game στοιχηματισμό όσο και στο live.

 

Live Betting

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στο κεφάλαιο του live betting όπου η Netbet φροντίζει να το διατηρεί σε υψηλά στάνταρ και να το αναπτύσσει. Υπεύθυνη για τον σχεδιασμό της online πλατφόρμας της Netbet είναι η SBTech η οποία εγγυάται για την κορυφαία δυνατότητα live betting τόσο μέσω pc και tablet όσο και μέσω κινητού τηλεφώνου, όπου μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν για Android το mobile app το οποίο είναι πάρα πολύ εύχρηστο.

Στο live η Netbet φροντίζει να παρέχει στους παίκτες της μια πολύ μεγάλη γκάμα αγώνων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ αλλά και σε λιγότερο δημοφιλή σπορ όπως το βόλεϊ και το τένις σε καθημερινή βάση, με σχεδόν όλες τις pre-match αγορές να είναι κι εκεί διαθέσιμες όπως για παράδειγμα τα ασιατικά χάντικαπ και με την ομολογουμένως πάρα πολύ γρήγορη πλατφόρμα της που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τα στοιχήματα σας μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Τα “Fast Markets” είναι μια εκ των χαρακτηριστικότερων αγορών του live στοιχήματος της Netbet, όπου εκεί προσφέρονται πολύ υψηλές αποδόσεις σε διάφορα ενδεχόμενα όπως να γίνει σουτ και να μπει γκολ, να γίνει πλάγιο μέσα στο επόμενο πεντάλεπτο ή να βγει η μπάλα κόρνερ αντίστοιχα. Σημαντική είναι και η δυνατότητα Cash Out που σας παρέχεται.

To “Add2Bet”, που αναφέρθηκε παραπάνω, και μέσω του οποίου έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον αγώνες σε ήδη υπάρχοντα δελτία, αποτελεί αδιαμφισβήτητα καινοτομία για τα δεδομένα του live, ενώ η δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ της κλασικής ευρωπαϊκής έκδοσης και του “asian view” αποτελεί μια ακόμη καινοτομία του live betting της Netbet.

Netbet Προσφορές*

Το κομμάτι των προσφορών* αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για την Netbet, συνεπώς δεν θα μπορούσε παρά να γίνει και η απαραίτητη αναφορά σε αυτές. Για την ακρίβεια η Netbet ξεχωρίζει για τις προσφορές* της οι οποίες μάλιστα δεν σταματούν ποτέ, καθώς εκτός του ότι επιβραβεύει με αυτές τα νέα της μέλη, ιδιαίτερη έμφαση δίνει και στους πιστούς της παίκτες.

Αν είσαι από τους τακτικούς παίκτες του στοιχηματικού της site, η Netbet φροντίζει να σας παρέχει κάθε εβδομάδα ορισμένες ειδικές προσφορές* σε επιλεγμένα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο live betting ή να σας δώσει τη δυνατότητα reload του πονταρίσματος, προκειμένου να μπορέσετε να ποντάρετε με την άνεση σας στα κορυφαία αθλητικά γεγονότα όπως για παράδειγμα ο τελικός του Champions League.

Επίσης οι πιο έμπειροι παίκτες μπορούν να διπλασιάσουν την αξία των καταθέσεων ή των πιθανών κερδών τους, εκμεταλλευόμενοι τις σχετικές προσφορές* για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Τα μέλη της Netbet λοιπόν μπορούν να απολαύσουν τις καινοτόμες της προσφορές* τόσο στα σπουδαιότερα ποδοσφαιρικά ματς όπου τα παρολί χαρίζουν 50% έξτρα κέρδη μέσω του combo boost, όσο και στα υπόλοιπα αθλήματα, όπου και πάλι υπό κάποιους όρους και προϋποθέσεις, συγκεκριμένα τα πιο πιστά μέλη μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ειδικό VIP πρόγραμμα.

Άξιο αναφοράς και το γεγονός πως η Netbet σας προσφέρει ένα πολύ σεβαστό χρηματικό έπαθλο σε περίπτωση που κατορθώσετε να προβλέψετε επιτυχώς το αποτέλεσμα ενός συνόλου αγώνων, όπως επίσης και η προσφορά* που ισχύει για το πρώτο στοίχημα που θα τοποθετήσετε χρησιμοποιώντας το ιδιαιτέρως εύχρηστο Netbet mobile app αλλά και η ειδική της προσφορά* για τους φίλους του μπάσκετ, αρκεί να παίξετε τρεις αγώνες μπάσκετ.

Επίσης το “Golden Goal” ένα παιχνίδι πρόγνωσης μια σειράς αγώνων.

Το τμήμα εξυπηρέτησης

Δεν θα αναφερθούμε στην ποιότητα των υπηρεσιών. Τα παιδιά στο τμήμα εξυπηρέτησης είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Οφείλουμε όμως να τονίσουμε την καθυστέρηση που υπάρχει κάποιες φόρες στο Live chat. Ελπίζουμε να διορθωθεί σύντομα.

Απουσία ειδικών στο μπάσκετ

Μπορεί στο ποδοσφαιρικό στοίχημα να καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τα θέλω του παίκτη όμως στο στοίχημα μπάσκετ έχει κολλήσει. Οι παίκτες θέλουν πλέον ειδικά παικτών και εναλλακτικά στοιχήματα που προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμα στην Νetbet.

Live Στοίχημα Σε Όλα Τα Ματς. Άνοιγμα Λογαριασμού Εδώ!

Παίξε Νόμιμα